Bazar umanitar *** 56 ***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna dimineata,fetelor.

Va invit pe toate sa serviti cafeaua

si va doresc sa aveti o zi cat mai placuta

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Fetelor, vroiam sa va intreb, cum se procedeaza, daca Claudia, mama lui Raul, a castigat doua produse de la mine care erau donate pentru el?

Banutii trebuie sa-i doneze pentru alt caz ales de tine sau de ea ...si mai este o varianta daca-i place ceva donat de cineva pentru Raul sa spuna si sa-i fie donate dar fara sa se ajunga la licitatii.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
am aparut si eu la cafa

O duminica frumoasa tuturor!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Neata fetele! Vreau si eu cafea ca sunt terminata de oboseala. Aseara m-a sunat o prietena de la Barlad si mi-a zis ca acum cateva zile i s-a descoperit cancer la san stadiul 3. Ma duc la ea vb diseara.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata, aparui si eu la cafea si ciudat: dupa multa vreme, pentru prima data vad si eu pozele de cafea puse de fete. Mikaeela, ce facusi de pot si eu sa vad cafea pt prieteni si floarea? Ca pana acum vedeam un patrat alb...

Diana, ce ne facusi cu vestea despre prietena ta? O, Doamne! Ii dorim multa sanatate, sa dea Dumnezeu sa se faca bine.

Kid, pustiul tau e "supertare", de caciula ce sa mai zic!

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna dimineata!

Si eu vad filmele de la mikaeela - cel cu cafeaua esteeee . Multumim!

dianaalex, . Cred ca e tare speriata prietena ta!

Juniorul lui kid e un frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Neata'! Ce bine ar prinde cafeaua aia! Da' imi tot propun sa nu consum multa cafea, ca oricum sunt eu agitata de felul meu, ca atare nu am aparat de facut cafea in casa :) Functioneaza! Beau doar rareori, cand ajung in oras/birou etc.

George are mucisori asa ca am avut o noapte - cu vreo 15 treziri. Oricum, in medie ne trezim de cate 5-7 ori, ca ii ies dintisorii. Vina mea, ca l-am carat ieri dupa mine prin oras sa alegem decoratiuni pentru club. Scumpul de el, a vazut un ursulache, al mai mare, si din carucior gesticula si radea spre el, desi era in cealalta parte a magazinului. I l-a adus tati si i l-a pus in brate, mama ce dragoste!!! Ursu de 2 ori cat el, il tinea in brate si radea si il pupacea! :) L-am lasat pe ursulache la club sa se bucure si alti copii de el.

Si ieri am avut party de Mos Nicolae, cu vreo 50 de pici - eu am vazut doar decoratiunile, pachetelele si pozele. Asa o energie pozitiva m-a invadat! Ce bucurosi si cuminti stateau ei pe scena, veseli tzopaiau pe acolo.

Visez la un decor de iarna din ala cum vezi in filmele americane: cu casa impodobita in exterior, curtea , pomii - semineul (poate reusim sa facem unul din scart), da' costa toate astea asa de muuuulttt!!! Cu siguranta la anu o sa le aiba Tzontzo pe toate! Musai! Si va invit atunci pe toate cu toti piticotiii la Baia Mare!

tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Diana, imi pare rau pentru prietena ta. Din pacate, am si eu o cunostinta, cu doi copii, tot cu cancer la san.

Pe langa tratamentele primite de la medic, o dieta vegetariana, cruda ajuta. Sa aiba mult curaj si putere sa urmeze tratamentele, si cel mai important sa incerce sa gandeasca pozitiv. Sa vizualizeze vindecarea ei!

tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

mai am o plata de 15 lei...de la iasi( cine are nevoie de confirmare) , credeti-ma ca apare suma virata de 06.12.2010 credeam ca am ramas eu in urma cu calendarul

Ai mei sunt :D Azi am facut plata pt pantalonii de la twinwings. E facuta pe numele meu Ada Coman. Te rog sa confirmi Mari.

Am trimis chitanta pe mail.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Neata la fete.
Apar si eu pe fuga...
Noi saptamana viitoare avem botezul si parca nu-mi ajunge timpul sa ma ocup de tot.Plus ca traiesc mereu cu impresia ca parca n-am apucat sa fac nimic si asta ma agita si mai tare.
Am primit colet de la Leditia - super combinezonul,deja il purtam,si de la Claudia - Bluzita este extrem de frumoasa.Am mai primit carticica de la anca16...va spun parerea dupa ce o citesc.Multumesc frumos.
Vin si eu cu 2 rugaminti:
Are cineva o salopeta (gen cele de blugi,ca model) indiferent de material dar sa fie alba si in stare foarte foarte buna,de 3-6 luni?Si bineinteles sa nu mai aiba nevoie de ea si s-o puna la bazar..
Si as mai avea nevoie de un bolero alb,nu gros (poate fi si cu maneca scurta).
Cred ca voiam sa mai spun ceva dar...
Bebe nu mai doarme deloc noaptea si eu sunt...chiauna.
Sa aveti o zi buna.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN

Mergi la inceput