Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 49
dicirstea spune:
Ducky, pe acolo nu-i magazin "MIniPrix" nu-i asa?
I-am luat eu mamei anul trecut niste cizme me-se-ri-a-se, din piele, captusite cu piele la fantastica suma de 40 lei.
AnaI, nu mi-ai zis....ai venit in Bucuresti, ai plecat?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Nu stiu de cand nu am mai scris....am avut o saptamana de cosmar.
Marti am avut treaba la Calarasi, pe drum incoace ma suna asistenta de la gradi ca Matei are peste 39 temperatura si ce sa-i dea, nu vin sa-l iau? Pai sigur ca vin sa-l iau, numai ca-i spun unde sunt; dupa aceea ma suna ca nu-i scade temperatura si ce sa faca, sa ma mai astapte - sa cheme salvarea?
In sfarsit, a luat soata un taxi si l-a luat si dus la spital, ca in nadejdea asistentei, la consult era ok, doar analizele aratau o infectie severa, dar nu si-au putut da seama unde era localizata, desi am repetat si ziua urmatoare analizele...cica e posibil sa fie ceva pojaruri...chestii de-astea si sa astept semnele, dar daca nu au aparut pana acum pete nu cred ca mai apar.
Totusi oare ce a fost?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
mikaeela spune:
Buna dimineata tuturor.
Poftiti la cafea
http://felicitari.tfm.ro/felicitari/1_zilnice/card83_Cafeaua_de_dimineata/index.htm
Va pup si va doresc un week-end cat mai placut
Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela
cris_82 spune:
uitasem sa spun ca am primit aseara bijuu de la diannaalex e superb
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
madyrizi spune:
buna dimineata,
am primit coletul de la mihaela77O . multumesc pentru bonusuri si pentru produse. sunt foarte frumoase si imi vin toate perfect.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Lumi_Nag spune:
Neata!
Am platit ieri cu initialele M.C.suma de 20 lei pentru Raul pentru camasa si pulover. Cand se vad banii o rog pe Claudia sa-mi confirme.
De asemeni ieri cu aceleasi initiale am platit pentru Robi suma de 15 lei (o rog pe Laura sa-mi faca si factura ca a omis ) pentru bluza gradinita si bluza cu fermoar.
Weekend minunat fetelor!
EllaX spune:
Buunaa dimineaaataaaa!
dicirstea, batem palma! Si noi am experimentat viroze din astea cu febra fulger, de o zi. Sa ne bucuram ca sunt asa de scurte!
Sambata placuta si cu spor, tuturor! Avem serbaareee! Ma bucur de numa'!
kid spune:
mikaeela Multumesc de cafea
EllaX Serbare frumoasa, astept impresii
Am confirmat plata gianinei in contul lui Mihaita.
Weekend placut tuturor. Sper sa ninga si la noi
Flowers spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Subscriu la cele spuse de Carmina. Eu chiar am plans la final. Este un pic mai ciudatel, dar daca iti place genul merita vazut, iar madam Nicole Kidman face un rol de milioane. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI cum creste Alexuta cat de mare este Andu BAZAR DC |
Subscriu si eu. Nu prea imi placea duduia ,dar dupa ce-am vazut filmul asta si cele ce-au urmat "Busola de aur" etc., sunt mare fan