Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 48
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gianina Buna seara Mihaela770, am platit dimineata 18 lei pt. acest produs: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10193 cand poti te rog sa confirmi. multumesc |
confirm plata facuta de Geanina!multumim din suflet!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui mihaela77O am mai adaugat si eu cateva produse: botine dama ghete dama sper sa va placa!enjoy! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Offf mai Mihaelo ce-mi faci tu mie!Fato da' nu ai ceva si pentru talpoiul meu de 39-40?(26-27 cm) Suspin mereu la ofertele tale!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Offf mai Mihaelo ce-mi faci tu mie!Fato da' nu ai ceva si pentru talpoiul meu de 39-40?(26-27 cm) Suspin mereu la ofertele tale! |
imi pare rau....iti dau un mare
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
ancadragoman spune:
Azi a pus Dana coletele pentru
Valentina22
Jasmin012
Rall
Tonic
Ellinia
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ducky spune:
mda...eu ce pot sa mai zic?? M-a prins iarna cu ghetusul si ninsoarea in adidasi ca n-am reusit sa-mi strang bani de cizme. So, astept si eu marimea 39-40 la domeniul incaltari de iarna. Cine aude ca n-am cizme, ar rade, dar nu stie ca am avut o pereche care m-a tinut 5 ani si ceva si in primavara mi se facuse o gaura in talpa atat de mare incat umblam cu ele doar cand era uscat.
Sincer, sunt ingrozitor de scumpe si mai am restanta maseaua cazuta a sotului care biata n-am reusit s-o punem la loc din primavara pana acum...
Uneori ma intreb: oare daca mor eu, asigurarea de viata atasata creditului pentru apartament, nu acopera toata datoria??
Ma duc la nani ca iar imi cade moralul pe jos.
EllaX spune:
Hai, mai ducky, ia un pup de-aici , ca suntem doua fara bani de cizme. Io-s convinsa ca mai sunt ca noi. M-as multumi si cu ghete. Si eu am adidasi - si tin cald, dar nu merg la orice. In plus fata de tine, am o pereche de ghete cumparate chiar inainte sa raman gravida cu Ana (in toamna 2005). Sunt inca frumusele si bune, desi iau ceva apa la bord ca am avut si altele timp de doua ierni si au cedat - si m-am reintors la astea.
Acuma si lu' tata lu' Ana ii tre' pantaloni si incaltari - sa vedem ce vraji mai facem.
dicirstea, nu-ti mai tre' polarelul frumos? Ca ma mustra constiinta ca l-am licitat.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Leditia am pus colete pt -micki_mica,danutaaa,Laura,LGabiL.. Dici,blu-rain,nu am pus coletele voastre ca nu aveam asa hartii mari,astea fiind mici,m-am chinuit cu hartie de xerox. o zi frumoasa tuturor..acum ne-am adunat si noi pe acasa,de la spital,control,analize,farmacie.. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
am primit tricoul. foarte frumos! multumesc!
azi l-am ridicat de la posta.
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui simonapro Buna! Azi am pus la posta colete pentru: - Serialbastre - micki_mica Si eu primesc colete pe o alta adresa decat cea din buletin si nu am nici o problema. Multa sanatate Emei! Si eu detin una bucata sot mai necomunicativ, dar m-am impacat cu ideea ca asa e el si nu se mai schimba de acum incolo, cred ca rari sunt barbatii cu o fire mai deschisa. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Multumesc frumos pentru camasa. Am luat-o azi. E foarte draguta, dar trebuie sa o port cu un nasture desfacut (am sanii mai mari de la alaptat) In rest vine ca turnata.
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui danyalo Mihaela te rog sa-mi dai mail cand se achita combinezonul sa stiu cui sa-l trimit! Flavia-Ramona am de achitat o fustita de la tine o las pe sapt. viit. din lipsa de finant momentan! Laura inca nu am primit coletul dar nu-i bai imi trebuie la primavara sepcutele!Vin ele! Dany Stefan-Ioan |
Danyalo cred ca eu sunt cu combinezonul, daca e asta.
E pentru pisoiul nostru. Face in cateva zile 1 anisor....
Ieri am platit in contul pentru Raul.
Ma bucur ca un copil ca o sa il primesc! Tare ne place combinezonul rosu!
Miki a lu' Kiti
dicirstea spune:
EllaX, e frumusel rau polarelul, dar mie dela nu mi se mai inchide setarul cu lucrrurile "pentru la anul" ptr ca deja am bagat in el si pentr "peste 2 ani".
Decat sa-l iau sa stea la mine in sertar 1,2 ani mai bine il poarta Ana si il pui tu la bazar la anul, ce zici? Batem palma?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare