Bazar umanitar *** 56 ***

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Azi a facut MihaelaO07 plata de 20 ron pt blugii acestia(i-am trimis ei banii prin BT,multumesc mult Miha,pt ajutor,cred ca tot la tine voi apela,daca nu te deranjez prea mult)

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7168
,banuti pe care ii poate confirma Ledi,si sa repuna pantalonii la bazar

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

confirm plata.Multumim.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona_patra

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Nu-mi spunea multe nici inainte, dar pastram un echilibru.
Acum o zi este ok, 2 nu. Stau si ma gandesc ca s-au adunat prea multe in ultimul timp si se simte depasit de probleme.
Asta vreau sa cred, eu sunt o familista convinsa si as face orice pentru familia mea.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

VAli, ce zodie e sotul tau? Ca parca l-ai desris pe al meu, asa are si el zile in care mi se pare ca totul e super vb, comunicam si zile cand nu scoti nimik de la el. Te pup si ai mare grija de tine, ca ai sa vezi ca totul va fi ok.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Varsator, iar eu mi-s Gemeni. Cica combinatia ideala!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Leditia pai eu zic sa-mi pui coletul post restant si merg eu sa-l ridic...imi comunici data in care l-ai pus si eu merg in zilele respective si intreb de el...posta nu e departe de mine...sa-mi zici ce date sa-ti trimit ptr livrare...multumesc!Valabil si pentru mari_paun...nu vreau sa patim vreo "nefacuta" si sa se intoarca coletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina78

Mihaela770 confirma o plata, te rog!

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10645

Ina,confirm plata facuta de tine!multumim!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

[quote]citat din mesajul lui ellinia

Neatza! Si eu pe aici ...
Diana, ce model de octavie vrei?
Azi l-am dus pe Stefan la gradinita, dupa o saptamana de stat acasa, inca nu s-a facut el bine dar nu-l mai pot tine acasa, s-a saturat si el saracul...
Mai, cand ma gandesc ce picioruse mititele aveti voi! Auzi la ele - 35! Picioruse de papusi. Parca numai eu traiesc pe picior mare cu un 39 acolo

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

tot la asta ma gandeam si eu
am 39.5

si eu cu 40 cat despre octavie 2 vrea sotul nu tur ca are botul patrat ce ziceti voi de el mai este sanatos oare? ma rog sper sa ne vina azi masina si gata ieri gasisem la reprezentanta una la cele rulate era 10 mii cam asa dar mie nu imi placea neingrijita deloc si el o vroia acum ma bucur ca era rezervata da sa nu ma ziceti car despre sot neconumicativ si eu tot exemplar din asta am acasa si cand este suparat nu vb deloc scot cu patentul o vorba dar il las sa ii treaca sau tip putin ca ma enerveaza ca se supara din orice si intra in panica si in felul asta ii trece rpd panica in schimb cand intru eu in panica e naspa ca el nu ma scoate ba intra si el offfffffffff si cand vb cu maica-sa sau sora-sa trebuie sa intreb eu ce zicea,ce vroia,si sa fac referire la ce aud eu din discutie sa il intreb direct ca sa aflu raspunsul etc cunosc marfa asta dar eu m-am obisnuit asa si daca am nevoie sa faca ceva pai nu tac pana nu face si face din prima pt ca stie ca nu are scapare de exemplu baie lui Rares el ii face de cand s-a nascut eu ziua doar ii fac dus dupa diferite incidente si rar dar f rar il mai spal si pe cap si sapt asta cand sa pieptan copilul am vazut ca avea gel in par ceea ce eu nu ii pun doar sotul si asta mi-a dat de gandit ca baiatul nu fusese spalat la cap de vre-o sapt si ceva si i-am zis sotului si el mi-a replicat ca noi ziua nu facem si baie?si i-am spus ca nu si sa faca baie la copil si i-a facut deci ce e atributiunea lui nu ma bag peste Doamne fereste si asa are putine treburi in comun cu noi acasa acum sambata astept sa imi stearga geamurile sa impodobim casa,eu la geamuri nu ma bag ca stau la et 10 si sa nu ies cu totul pe pervaz nu ma lasa sa le sterg si eu chiar ma bucur.
asa ca daca doar asta e problema eu zic sa ii dai niste atributiuni si lui sa faca parte din familie nu?

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madaiulia

Am platit azi pentru Mihaita 40 lei pentru
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10066
si http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10995
27+10+3 lei.
Mihaela te rog sa-mi confirmi.
Multumesc

Mada,confirm plata facuta de tine!multumim frumos!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

am primit pe pm mesaje pt confirmarea urmatoarelor plati:
mariuca-sara-30 ron
mistral-35 ron si ralualexandrei-31 ron!

multumesc frumos !

vor veni fetele cu link-urile!

asa si acum....sunt un pachet de nervi si draci...,este a doua zi cand vin de la posta cu 8 colete,pt ca nu le functioneaza sistemul,cica din cauza la nu stiu ce rdaitii...cica ,maine va fi si mai rau....
asa ca va rog din suflet sa ma iertati pt intarziere!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

vali,fruntea sus,eu sunt convinsa ca o sa fie bine...asa sunt barbatii!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Azi am pus la posta colete pentru:

- Serialbastre
- micki_mica

Si eu primesc colete pe o alta adresa decat cea din buletin si nu am nici o problema.

Multa sanatate Emei!

Si eu detin una bucata sot mai necomunicativ, dar m-am impacat cu ideea ca asa e el si nu se mai schimba de acum incolo, cred ca rari sunt barbatii cu o fire mai deschisa.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Mihaela te rog sa-mi dai mail cand se achita combinezonul sa stiu cui sa-l trimit!
Flavia-Ramona am de achitat o fustita de la tine o las pe sapt. viit. din lipsa de finant momentan!
Laura inca nu am primit coletul dar nu-i bai imi trebuie la primavara sepcutele!Vin ele!

Mergi la inceput