Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 20
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinamoro
Dodo, mersi! Banii sunt pentru: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11546 Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Confirmat.
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinamoro
Acum am vazut ca Dana a confirmat la subiectul lui Marius-Andrei. 5 lei pentru: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11551 Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Am confirmat.
valentina_22 spune:
La multi ani, fericiti si plini de sanatate si bucurii, dragei Jasmin - Nicoleta!
Sanatate si numai impliniri, pentru Mady. Fetit-o, te asteptam sa ne incanti cu starea ta de bine. Mie una imi lipseste coloana ta dreapta!
la multi ani si tot binele din lume pentru toti cei care astazi si-au sarbatorit onomastica.
Dragei mele Nicoleta(puica mea draga Alexuta)ii ureaza mamita ei numai fericire, realizari si tot ce este mai frumos si curat pe lumea asta!
Va invitam alaturi de noi sa petreceti!
Sabina, vacanta frumoasa si multi pupici Alexiei!
Ellinia, sanatate micutului si insanatosire grabnica!
Dodo, astazi am ridicat bluzita. Multumesc , este deosebita, imi place tare mult!
Mai vroiam sa va spun cate ceva despre incarcata zi de astazi, dar trag de mine copii. Simt ca imi plesneste capul, poate si de oboseala.
Daca reusesc va povestesc mai traziu, daca nu maine , la o ceasca de cafea!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
miflore spune:
Buna seara!
Mari, poti confirma, te rog, o plata de 10Ron de astazi in contul Raiffeisen? Initiale HM. Linkul este acesta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10244
Multumesc!
Rhyanna, inteleg ca functioneaza elefantu', eu nu cred ca-l mai faci cadou. Trimit si eu geanta soon soon.
gianina spune:
Buna seara,
tuturor sarbatoritilor de astazi sanatate fericire si noroc va doresc.Mihaela770 am primit avizul. maine dimineata merg la posta.
Giani,mami de Simo si Ade
EllaX spune:
Seara buna!
Azi am ridicat colete de la:
- ancadragoman (trimis mai departe la Rhyanna, deja)
- kid
- Jasmin
- boticelina (*2)
- sabina.p
Le scriu la fiecare PM cu amanunte. editez ca sa spun ca asa lucruri frumoase am primit, si asa surprize placute am avut!... Multumesc, fetelor!
simplicity spune:
Buna seara,
am licitat pt acest produs,in cazul in care voi castiga(mai sunt doar 2 ore) licitatia cum aflu care este contul de paypal al vanzatorului?Ma scuzati ca va deranjez cu astfel de intrebari dar e prima oara cand particip la aceste licitatii si nu as vrea sa gresesc.
Multumesc frumos
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
ducky spune:
Buna seara
Am avut de facut praji pt maine pt cineva si mancare si de toate...pic de somn.
Am luat de la posta pachetul de la Mady si Ana l
Am pus azi la posta pachetele pentru
- ada coman
- sindie
- bma valu
- anyvovcu
Maine sper sa ajuns cu alta tura si apoi pauza pana pe lunea cealalta.
Somn usor si vise placute va doresc
EllaX spune:
Laura, foarte frumoase poze ne-ai aratat! Degetelele vesele sunt cu adevarat vesele (cred ca o sa fur ideea), copii au fost harnici inainte de Mos Nicolae si voi toti sunteti o familie frumoasa! Intrebare: de unde ati cumparat salopetele de ski?