Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 21
madaiulia spune:
LA MULTI ANI celor care isi serbeaza azi ziua numelui!
Am vazut ca Mosul a adus multe cadouri.
Si Andrei a primit cate ceva si era asa incantat dimineata. S-a trezit cu noaptea in cap si ma intreba "mami, mai e mult pana se face dimineata, sa vad ce mi-a adus Mosul?".
Azi am vrut sa platesc produsele castigate pentru Mihaita, dar mi-am notat gresit contul si nu a mers. Banutii pentru sacutul de gunoi auto o sa-i depun tot in contul lui Mihaita. Sper sa ajung maine din nou la banca si de data asta sa-mi fi notat contul corect.
Aveti cumva o curea neagra ca de Mos Craciun pe acasa de care nu mai aveti nevoie? Ne trebuie pentru serbarea de la gradi. Sa fie destul de lata as vrea si o marime cat mai mica, Andrei are talie de fotomodel.
Edit uitasem: produsele neumanitare trebuie confirmate aici?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
dicirstea spune:
La multi ani Sfintelor Jasmin si Mady!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi!
Fetelor, stiti ceva de Jenyali?
Am licitat ceva la care nu am contracandidat de multe zile si tot mai am 2 de asteptare. Am si platit produsul si am rugat-o sa-i dea inchidere mai devreme.
Nu am primit niciun raspuns.
Ledi, poti sa marchezi platita gecuta? Ai confirmat plata inclusiv pentru gecuta de la jenyali.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Buna seara, am licitat pt acest produs,in cazul in care voi castiga(mai sunt doar 2 ore) licitatia cum aflu care este contul de paypal al vanzatorului?Ma scuzati ca va deranjez cu astfel de intrebari dar e prima oara cand particip la aceste licitatii si nu as vrea sa gresesc. Multumesc frumos |
Buna,Alexia nu are cont pay-pal...exista si varianta sa pltesti in alt cont pay-pal dar la transfer in lei si extragere se pierd peste 2 euro
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diana2242 spune:
Neata sunt matinala azi pt ca e ziua sotului si la 12 vine sa ia un aperitiv pt la serv si trebuie sa fie gata dar astept sa se trezeasca si copilasul si sa iesim putin la piata pt ultimele cumparaturi.V-am pupat si mai vorbim dupa 12 cred pt ca deseara pt musafiri coman pizza si gata nu ma mai strofoc ca nu am chef sa fac si eu o data ca altii sa stau si sa ma relaxez pot nu?
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
EllaX spune:
Buna dimineata! Cafea (filtru sau ness)? Ceai (de ierburi - am si de raceala , de fructe, negru, rooibos)?
diana2242, la multi ani sotului tau! tie spor la treaba azi - si ideea cu pizza e foarte buna, eu votez pentru! Da' sa comanzi si de post, daca ai musafiri care postesc.
Dodo-pui spune:
Diana la multi ani sanatosi sotului tau! si spor la treburi
si
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diana2242 spune:
Daaaaaaaaaaa am si socrii mari oameni care tin post le comand si lor de posta daca or binevoi sa vina pt ca de obicei la fica-sa si la cumnate-miu se duc la zilele onomastice la noi nu vin ca noi avem prieteni multi si tineri si cica sa nu ne incurce si eu ca fraierica mereu ma zdrobolesc sa le fac separat de post lor si o gustare si praji si ei nu vin.Asa ca daca or binevoi sa vina o sa le comand de post daca nu sa fie sanatosi,si sarumana pt urari
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
kid spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna seara, am licitat pt acest produs,in cazul in care voi castiga(mai sunt doar 2 ore) licitatia cum aflu care este contul de paypal al vanzatorului?Ma scuzati ca va deranjez cu astfel de intrebari dar e prima oara cand particip la aceste licitatii si nu as vrea sa gresesc. Multumesc frumos Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Am vazut ca are Sabina un cont paypal, este pe site-ul Alexiei, un fel de donatii la cumpararea de felicitari virtuale. Banuiesc ca daca nu ai alta posibilitate de plata decat paypal-ul, sa folosesti acea optiune.
Le rog si pe celelalte fete sa isi spuna parerea.
kid spune:
citat din mesajul lui madaiulia LA MULTI ANI celor care isi serbeaza azi ziua numelui! Am vazut ca Mosul a adus multe cadouri. Si Andrei a primit cate ceva si era asa incantat dimineata. S-a trezit cu noaptea in cap si ma intreba "mami, mai e mult pana se face dimineata, sa vad ce mi-a adus Mosul?". Azi am vrut sa platesc produsele castigate pentru Mihaita, dar mi-am notat gresit contul si nu a mers. Banutii pentru sacutul de gunoi auto o sa-i depun tot in contul lui Mihaita. Sper sa ajung maine din nou la banca si de data asta sa-mi fi notat contul corect. Aveti cumva o curea neagra ca de Mos Craciun pe acasa de care nu mai aveti nevoie? Ne trebuie pentru serbarea de la gradi. Sa fie destul de lata as vrea si o marime cat mai mica, Andrei are talie de fotomodel. Edit uitasem: produsele neumanitare trebuie confirmate aici? Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
Produsele neumanitare nu trebuiesc confirmate aici.
Vreau si eu curea de baieti (nu neaparat de mos, orice tip, fel, culoare) daca are cineva si nu mai are nevoie sau bretele de sustinut pantalonii (nu stiu exact cum se numesc)
mari_paun spune:
citat din mesajul lui flavia ramona Rog pe mami de Ema sa-mi confirme o plata de la H.M. suma de 13 lei pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11787 . Cine a platit a pierdut chitanta. A platit in contul de Raiffeisen. Mersi. de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006) Alaturi de Cristina (maria_rubi) |
flavia ramona am 2 plati pe H.M. 10 lei si 13 lei multumim
dyannna 13 leiam primti coletul de la diana2242 superb setul, ii e putin mare Emei dar il ajustez eu
dodo au gasit coletul de la tine superbe bluzele, cea roz e fixa o pun la regim pe Ema...e prea burtoasa
mai un colet, dar nu stiu de la cine nu mi l-au dat ca a zis ca nu gaseste avizul