Bazar umanitar *** 56 ***
Raspunsuri - Pagina 2
alex_andra spune:
Valentina, felicitari pt vestile bune
Am ridicat coletul de la ancadragoman, multumesc si pt bonus, hainele sunt f dragute, mai ales rochita
La multi ani sarbatoritelor de azi si ieri
Carmina, arata tare bine tortul
Edit: ambele torturi aratau bine
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
ducky, imi pare tare rau pt prietenul tau:(
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
pisellino spune:
carmina LA MULTI ANI Nadiei!moama ce torturi, clar fac si eu maine ca deja le visez
am vazut si bebei de nushulica fara cuvinte, sunt superbi
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
alinamoro spune:
Ma repet cu mesajul din capitolul trecut:
Citat: |
Am platit azi 30 lei pentru Ema (pt.rochita sarafan de la Ada). http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11040 Mari, te rog sa confirmi cand intra banii. |
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pisellino spune:
nushu da cate kg are ala micu ca e grasunel imi e asa de drag, robi al meu a fost un slabanog cand era mic
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
nushulica spune:
andreeamultumim ...stef are 6,3kg acum,papa bine si creste frumos
carmina am balit de-a dreptul cand am vazut torturile talece-as mai manca si eu o felie de dobos dar eu nu am avut niciodata rabdare sa stau sa coc atatea foi
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
valentina_22 spune:
Nush, sa-ti traiasca brazii si sa-ti aduca in casa nurori pe cinste! Mi-a placut mult cu se uita David asa protector la Stefanut! Uneori par asa de maturi!
Eu ma tin de ceva timp sa va indulcesc privirile cu atomicii mei, dar nu mai reusesc sa-mi urc fotografiile. Aveam un cont pe websho... cum io mai zice, dar nu mai pot urca nimic. Daca imi dati o mana de ajutor, ma arat in ochii lumii cu tot ce am eu mai de pret!
Noapte frumoasa in continuare, eu capitulez deja mos Ene mi-a dat vreo doua somatii! Asadar, pe maine, dragelor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
dicirstea spune:
Am reusit sa ajung la un BRD astazi si sa platesc in contul lui David 65 lei pentru:
1. 7 lei pentru maieu
2. 12 lei geaca primavara-toamna baieti
3. 4 lei bluza primita deja de la Mady
si inca 2 produse la care nu s-a incheiat inca licitatia, dar sper sa nu se mai bage niminea peste mine, adica astea:
1. 15 lei geaca baieti disciple
2. 20 lei gecuta de la jenyali, pe care sper sa o primesc....stiti ceva de ea?
total 58 lei
+
3 lei pecu la Ledi
+
comisioane
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
carminabulina spune:
Kiiiiiiiiiiidddddddd nu pot sa cred ca vorbesti serios . Tu chiar ai licitat tortul??????
Nushu pt fiecare foaie timp de coacere maxim 10 minute...sigur mai e si "aranjarea in pagina" dar asta nu se pune.
Oricum am googalit 3 zile dupa o reteta buna de Dobos, pt ca trebuie sa va spun ca exista peste 100 de variante si intr-un final am decis sa fac reteta originala, cea de acum 130 de ani. Si fetelor a iesit excelent. Eu am sa scriu povestea Dobosului meu o sa o public pe un site si o sa va trimit link, cu tot cu poze cu etape cu ce vreti voi.
gianina spune:
buna seara,
NADIA
Carmina, asteptam cu mare nerabdare reteta
Valentina, ma bucur ca ai venit cu vesti bune! Multa sanatate
Week placut tuturor
Giani,mami de Simo si Ade