Mai-iun2010-Floricele de liliac gata de sanius!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Ma bucuram ca Dragos va fi mancacios, de unde... Azi i-am dat suc de mar+morcov, nu a baut nici 10 ml, s-a strambat doar. Partea proasta e ca se pare ca nu ii mai ajunge lapticul, nu reusesc sa scot mai mult laptic decat de obicei, la san nu se mai satura, nush ce sa fac. Cred ca o sa iau si eu ca tine Mary cu berea

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

intru si eu in goana
Carla , scuze de marea intarziere
fetelor ati incercat Galafor? eu nu am luat suplimente pe considerentul ca e destula stimulare din partea lui Matei insa am inceput sa-mi simt sanii moi, prea moi, si de o saptamana iau pastilute
nu doza recomandata, cateodata iau doar 2 pe zi insa efectul se vede/simte
Mary nu are nici un sens sa te enervezi...in lumea asta este atata rautate incat cu greu supravietuim
tu dedica-te familiei tale, ca si pana acum , si vedem la momentul repsectiv cum o scoatem la capat
eu m-am decis sa demisionez daca va trebui sa ma intorc la serviciu si eventual ma mut cu Matei la tara, la bunica sotului, sa mai taiem din cheltuieli
ma apuc de crescut pui

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

vai cris nu imi vine sa cred ce agil e Seby, si cand ma gandesc cat de miculut era...acum gata e ditamai baiatul
vivelaai dreptate, copiii astia moderni nu mai vor sa mearga de-a busilea ci direct in picioare...dar inca fundul e greu, cel putin in cazul Mateiutului
tatyanafelicitari pentru mica plimbareata...cum povesteam acum cateva zile este prea devreme sa vorbim despre ticuri sau sa facem asocieri cu diverse boli
sunt in etapa experientelor noi, probabil se va plictisi in cateva zile
gata, ma duc sa pun dulciuri in ghetutele sotului si ale lui Matei(aici doar de forma :D) si ma culc :)
somnic usor

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Waw Bubule, ce veste buna! Sa dea Domnul sa fie asa!

Am intrat sa va doresc sa primiti si voi de la Mos Nicolae cadouri multe si frumoase, iar micutii vostri sa fie binecuvintati:)!

Noi nu am pus in cizmulite cadourile, pentru ca Mateo nu are:D - insa vom face miine poze cu cele 3 body-utzturi tematice ("vreau sa fiu bogat" "mama ma iubeste" si "sunt cel mai frumos bebe"), papuceii noi (marimea 20, ca altii mai mici nu am gasit, care evident ca ii sunt suuuuper mari) si caciula "cu urechi" (ruseasca:D), sosetele, manusele:). Am luat si jucarii, per care insa le-am oferit mai devreme, pentru simplul motiv ca nu am rezistat:).
Il voi poza evident... sper eu, miine:).

Va pup si va las acum! Somn bun cu vise frumoase!
S-auzim de bine!!! miine!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna dimineata!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de Sfantul Niculaie! Si nu numai lor!
Sa va aduca tuturor mosul multa SANATATE, NOROC, BUCURII si multa-multa fericire!
Va pup cu drag!!!

Dienutza, magazine DM sunt in Pantelimon (la Delifinului), in Real si in Auchan Militari.
Eu iau multe chestii utile de acolo, mai ales pentru copilasi.

Artu, eu am sa iti spun exact cate carti donez cand voi ajunge la tara, unde sunt depozitate. Le iau si le aduc in Bucuresti si sper sa nu fie prea tarziu saptamana care vine, pentru donatie.

Theo, tu ce mai faci, nu te-am mai vazut pe aici, mi-e dor de tine!

Sabi, cred ca a fost de vis, atat pentru Alexandra, cat si pt voi, la Budapesta! ce bine ca ati putut sa o duceti acolo si sa-i faceti asa o surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani !!!!
celor care isi serbeaza ziua de nume azi

Speram ca Mos Nicolae a lasat cate ceva in ghetute pentru fiecare dintre voi.

Cris, foarte frumos ai spus despre Mos Nicolae

La noi a venit, desi nu suntem chiar asa cuminti.....si daca vroiam ca Mos Nicolae sa aduca cate ceva, asa simbolic, iata ca cei mici au fost rasfatati si au gasit cadouri si in ghetutele de acasa dar si la bunici. Astfel, MAtei a primit un ou Kinder, nuci, alune, mandarine,o pereche de manusi, o masinuta, o clepsidra cu care sa isi masoare timpul de spalat dintisorii si o vesta. Aaaaa...si un biletel in care scria ce trebuie sa mai faca Matei, adica sa doarma la gradi, sa...sa.... Tudor a primit o jucarie iar eu cu tati am primit cate un bilet la un concert Tudor Gheorghe si cate o pereche de manusi.
Asa ca trebuie sa multumim Mosului drag ca fost darnic cu noi.
Va dati seama ca noua nu ne mai trebuia nimic cand dimineata, Matei cu ochii carpiti de somn, in pijamale, scormonea de zor prin incalatari si era super fericit cand mai gasea cate ceva...

O zi si o saptamana buna sa avem...

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Poftiti la coffee!

www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/flori%20gradina.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI!

Nicolas Timotei de Monyca.C
Nicolas de anouk3
Camelia Nicole de mamanati

nikolett2445
NicoletaB

Antonia Maria de nikolett2445
Matei Stefan de cristina_26
Sonia-Alexandra de T_Ioana
Maria Sofia de yoyoyo
Andreea Antonia de maribell

Alina, am vazut blogul fetelor si am citit povestile nasterii lor si evident vazut si cadourile de la mosul.

Sabina, ce bine ca v-ati distrat si i-a placut Alexandrei, cred ca la anul vom merge si noi. Un pupic pentru fotomodela odiseei Iusti.

Ruxi, si eu am citit aseara tarziu despre asta, dar mi-a fost frica sa pun link aici, ma gandeam ca poate nu-i adevarat, sa nu am balez fetele degeaba. Of, ce bine-ar fi sa fie asa.

Veronicach, bine ai revenit pe la noi, ca in ultimul timp ne-ai cam uitat. Gand la gand, si noi am zis ca daca se inrautasesc lucrurile rau de tot venim in Ro la tara la buni si ne apucam de agricultura.

Mary, bine ai revenit!

Gabitza, . Noi bine, pe aici. Ieri am fost cu Stelios la primul lui party, la verisoara lui care are 3 ani si a fost la un loc de joaca, ar fi sarit din brate/carut sa se joace si el cu copiii, i-a placut tare mult.

Marylenac, ce frumos povestesti de Matei, cum cauta el in cizmulite de dimineata, mi-am adus aminte de copilarie ca si eu faceam la fel, cand erau cei 2 mosi dormeam iepureste.

Noi am primit de la mos scaunel de masa, iar noi astia batranii din astea sosete, manusi, papuci de casa etc. Cu diversificare merge struna, si-a inlocuit deja o masa de lapte cu una de fructe, pana acum am papat doar para, banana, mar, insa astazi vreau sa-i fac para cu piersica (din compot facut de mine asta-vara fara zahar). Cam atat de la noi, sarbatoritii de azi sa aveti o zi frumoasa.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Multumim de .
tuturor sarbatoritilor de azi
Sa va aduca Sf. Nicolae multa sanatate, bucurii si liniste sufleteasca.
Ma bucura faptul ca nu se reduce durata de acordare a indemnizatiei dar daca plafonul minim va fi de 1000 de lei ce ia satul plus cei 1000 de lei nu acopera la noi decat rata. Asa ca nu stiu ce o sa facem. Zau ca ma apuca disperarea.. Stiu ca sanatatea e importanta si nu banii aduc fericirea dar nici nu stiu cum o sa ne putem descurca. Ai mei cu pensiile lor nu ne pot ajuta. Deci din momentul in care se voteaza legea tre sa ma intorc la munca cumva.
Alex creste si el ok. Avem 9.5 kg si 70 cm.
Va pupam si o zi cu vesti bune va doresc

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

OHOHOOO A VENIT MOSUL!!
LA MULTI ANI CELOR CE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA DE NUME!!

noi am venit de la vaccinul de 6 luni unde a plans mai mult k niciodata
avem 9500kg si 68 cm
suntem la categoria ursulachede azi ne a dat si noua fier, pt k la 6 luni se face profilaxia anemiei feriprive
nu mai stam in fund vrem numai in picioare
fug sa culc ursulica

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

sa aveti o zi frumoasa cu vesti bune azi .

eu nu stiu daca o sa stau acasa 2 ani, chiar de ramane concediul asa. si inteleg ca s-a decis deja pentru durata. si-asa simt ca am ruginit pe ici pe colo. dar caut ceva sa lucrez de acasa - extra domeniul meu - si daca gasesc si e rentabil, atat financiar cat si mental - ca la mine asta e problema cea mai dureroasa, nu suport sa ma simt inutila intelectual -, poate raman cei 2 ani...acum ramane sa vad catre ce ma orientez .

voi v-ati gandit la asa ceva?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Vivela asa ma gandisem si eu.
Numai ca nu am gasit nimic de facut de acas. Tu ai vre-o idee?
Eu as putea sa dau meditatii la mate ca aia e specialitatea mea de fapt. Dar unde sa gasesc copiii?

Bia

Mergi la inceput