Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

...hop si eu dar sa stiti ca am lipsit motivat
Gata cu necesaru pt bebe am reusit sa iau 99% din ce mi tb...mai am cadita si prosopele de luat dar nu i bai ca deja stiu de unde tre sa le iau.
In afara de hainute sterilizatoare biberoane suzete etc. am luat si un carut fff dragut (exact ce vroiam) si scaunel de masina....gata acu respir usurata am ce mi tb pt gemotocu meu ...nu cred ca are rost sa va zic ca sunt rupta de oboseala ....dar se merita
Doloress multi pupici si ma bucur ca esti bine

31 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

hei

vroiam sa va zic ca sunt reduceri la Debenhams de 30% din pretul afisat cateva zile(parca pana luni). Au oferte bune la bodyuri etc si sunt f dragute si bune

pupici la buburuze

36+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Foxy sa speram ca va fi o nastere usoara.
Fetilii eu ma bag la un film pe PRO tv. E super misto,lam mai vazut

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Babyleeks felicitari pt noile achizitii. sa le stapaniti sanatosi. vrem poze sa ne clatim si noi ochisorii

ceeee???? se zice cumva k dc ai avut o sarcina usoara, adica fara greturi, arsuri, etc, ai o nastere usoara???? vreau si eu asa

ma apuc de capitol nou

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 27 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bebelu merci de link, dar ma tot invart pe-acolo si nu gasesc... Sa stii ca se pot salva capitole intregi in word, asa mi-a salvat sotul meu, insa nu stiu exact tehnica.
O fata tare de treaba care se pricepe ne-a salvat pentru cine a vrut, toate mesajele noastre la Odiseea lui Patrick.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 29+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput