Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
Irinukaaa spune:
Tunde imi pare rau ca Mos Nicolae nu te va gasi acasica anul asta. Hai mamica curajoasa, capul sus, ca o faci petru bebelina ta! Pupacei dulci! 
La multi ani Gabi! Sa fi sanatoasa, iubita si f fericita si sa ai o sarcina la termen! 
Multumim pentru tratatie. Numai bunatati ai pregatit... 
Simo ma bucur ca esti bine. Suntem aici pentru tine!
Of Doloress ce bine ca ne scrii de-acasa, in aceeasi formatie, ca bb Kevin e ascultator si sta la mami la "caldurica". Asa sa dea DD si de-acum incolo. De Patrick ce sa mai zic... mi-au dat lacrimile cabd am auzit cat e de dulce.
Sa ne scrii zilnic, cat de putin, sa stim ca sunteti bine. Ne rugam pentru tine! 

Oricat de mult abia astept sa-mi tin puiutul in brate, cu cea mai mare placere ti-as da macar cateva zile de la mine!!! 
Irina ~ 35+
cu
Patrick Cristian
AMR 31 zile 
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
deci .... sunt abia la s14, cap25
cred k pana ajung la zi, o sa si nasc si face si bb 1 an 
ca am luat la rasfoit si capitolele din urma sa imi aduc aminte si detaliile. dar merge asa de greu 
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
35+ cu
Natalia Maria 
AMR 27 zile pana la marea intalnire 
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Adita cerclaj nu se mai face aici asa tarziu, mi-au zis ca risca sa provoace nasterea, sa umblam cat mai putin in zona cu pricina. Prietenei mele i-a facut la 20 de saptamani si i-au zis ca a fost in mod exceptional. Nu stiu cum de la noi se face pana asa tarziu. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 29+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! am inteles ...lui mada ia facut de asta intrebam |

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
34+
mihai
vas spune:
Va pup pe toate dulce de tot!!!!
de saptamana viitoare sunt cu voi mai des......sa stati cuminti pana atunci.
printre nume la mine este si Andrica, deci merge Andrei, nu?
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bebelu86 spune:
ce ma mai distrez...
citesc din urma discutiile noastre din perioada cand aveam greturi si nu suportam mirosuri.
Gabi a fost cea mai tare cu sotu care nu are hainele calcate, e dat cu spirt in loc de aftershave si dat cu talc de bb
oare putem sa salvam toate capitolele intr-un folder???
35+ cu
Natalia Maria 
bebelu86 spune:
numai e nimeni pe aici???am ramas singurica??
35+ cu
Natalia Maria 
misssexy spune:
si eu sunt pe aici
ALINA
31+ cu
ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
misssexy spune:
apropo de greturi.....eu cred ca am fost cea mai fericita dintre toate
,nu am avut greturi de loc,am putut sa mananc orice,singurul lucru ce ma deranjat si inca o mai face sunt arsurile 
ALINA
31+ cu
ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
djlaura01 spune:
si eu sunt aici
_
23 saptamani
minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
Foxy-le spune:
missexy, te contrazic - eu nici arsuri n-am avut. imi era doar somn, in rest....nesimtire curata
.
O sa nasc usor, totusi,nu?![]()
35