Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu, era wondershare poarca unde am facut eu si toata odiseea lui Robert niste canedare&felicitari in 2008...

Ambramburika...wow...asta da mamicie eroica...sa te mulgi si sa-i dai..fff greu, dar e cel mai important sa ajunga lapticul de mami in burtica la bebe!!!Jos palaria! (si sper sa nu mai fie nevoie tura asta de jos palarie:))

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

raluca - eiiii, antitalent!! Sa vezi ce ai sa decupezi, lipesti si colorezi cu pitica ta!! Eu asa am inceput, e un mod placut de a petrece timpul cu copilul. Chiar daca ies mai stangace la inceput "operele de arta", sunt facute de voi, e pus mult sufletel acolo, in ele .

mamma bis - o fetita si 37s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

asa e..dar una e cand sunt sigurica si ma apuc eu asa sa le fac, si alta e cand ai si piticu langa tine, e mai funny abia astept si eu sa fac asa cu buba.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 27 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lori - merci si eu sper sa nu mai fiu mamica eroina de data asta, cu mulsul. Mandra mea era si puturoasa, se invatase cu cauciucurile in gura (sfarcuri, bibe) si cum o puneam direct la tata o lingea si radea la mine de numa'. Deci nici din partea ei nu am avut ajutor ca sa zic asa. De data asta glumeam eu ca il dau cu Picatura pe buze, ca pe ruj, cand l-oi pune la tata sa nu o mai lase din gura... hahhaaaaa.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Ma bucur sa va gasesc vesele si vorbarete!!

LA MULTI ANI!! GABI, sa ai un bebe grasun, sanatos si papacios!!

Si eu ma plictisesc astazi, probabil si de la vreme, am multe de facut dar nu am nici un chef. Astept sa vina soata de la serv, poate ma mai inveseleste el. Maine vreau sa ajungem la Kidexpo, mai merge cineva??

FVL heterozigot, 31 de saptamani

Mergi la inceput

raluca - sigur ca e mai placut sa-ti strice treburile niste manute pufoase pe-acolo si niste ochisori curiosi. O sa vina si momentele alea.

Eu ii fac fetei in fiecare an un filmulet cu cele mai reprezentative foto de peste an, coloana sonora si comentarii scrise pe poze (de la 0-12 luni, 1-2 ani etc.) cu Photo Story 3 for Windows (gratis, de pe net). Nu-s eu ff priceputa cu de-astea, dar cu asta ma descurc, e usoar de folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor am si eu o mare dilema. Pana acum ne-am hotarat la un nume pt puiutul nostru, si anume Andrei.Problema este ca numele de fam e f scurt: DAN si zic eu, mai trebuie un nume , pt ca doar Dan Andrei, suna prea sec.Dar cum sotul vrea neaparat ca Andrei sa fie primul nume, nu mai gasesc altceva care sa se potriveasca dupa el.....Voi aveti vreo idee???

toate buburuzele!

FVL heterozigot, 31 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

dangabriela nu prea am idei, dar da, trebuie nume2; fix acceasi situatie la noi cu Ana. Desi Robert are doar un nume..la ea era prea scurt, sec un nume +numele de familie. Deci..cauta nume 2.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

gabriela - mie imi plac numele scurte, cu tot cu nume de familie . Asta pt. ca eu am un carnat de nume, de incape cu greu in acte. Deci, eu sunt pt. un singur nume. Oricum, da-ne tu nume, ce preferinte ai si noi alegem ce se potriveste mai bine. Nu ai facut o lista cu nume, de unde ai ales si Andrei, sau era singurul nume la care v-ati gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

raportez papat 4 briose

raportez batut clopotele la 2 biserici(de pe langa mine)

raportez o mare nebunie pe soseaua principala(cea care duce spre mangalia) . pey bine nene ! deja ? e abia 03.dec ... pey atunci de pe 15.dec la ce sa ma astept

de asemenea raportez un dor de somnic mama-mama

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

uite aici cine vrea sa urmareasca niste tene (desene) suuper:
http://www.imdb.com/video/imdb/vi385091865/

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput