Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaelagrosan spune:
Multumim fetelor pt. felicitari. Sunt multe progresele pt. ca dam noi rar pe aici si nu le-am spus toate la timp.:)
Am vazut si eu craciunitele superbeee.
Oanka multumim. Si eu va admir mereu pozele. Am cautat si eu costum de mos azi in carrefour dar nu am gasit. Le-am cumparat doar cornite de ren.
Oana pupacim frumosul cavaler. Tare frumos l-ai imbracat.
Child imi pare tare rau ca a racit iar Albert. Multa sanatate.
Va las ca doboara pe aici
Mihaela
de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
oanaiacovita spune:
Child off, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Sanatate multa.
Mihaela dupa ce ne-am intalnit ati fost in Carrefour? Ca si noi tot acolo am fost pana la urma.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
mihaelagrosan spune:
Oana doar pe la 3 am plecat, dupa ce s-a trezit piticu.
Mihaela
de
oanaiacovita spune:
Miha, am inteles, noi pe la 3.30 plecam.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Ramy77 spune:
Buna seara fete dragi,
Am apucat si eu sa recuperez...saptamana asta a fost maica-mea la mine si n-am prea avut timp, am mai umblat brambura, am mai rezolvat cate ceva, mai cumparaturi si a zburat timpul..Mai am de recuperat la pozici, dar asta mai tarziu, dupa ce adoarme fii-mea, sa pot sa ma uit linistita
Am pus cateva pozici noi si pozica pentru colaj, Oana, eu zic ca indiferent daca se face inainte sau dupa sarbatori va fi minunat, pentru ca iepurasii toti sunt minunati!
CHILD, imi pare rau ca iar e bolnavior Albert! Multa sanatate si sper sa-si revina repede repede!
Briana e ok acum, i-a trecut raceala, am scapat tura asta fara prea multe medicamente...sper sa nu se mai imbolnaveasca curand...
CORIMAMI, ROXI
multumim de complimente.
OANA< Ericutul e ca de obicei superb si-mi place si mie tare cum il imbraci
ANDRA, fata, sa-ti traiasca motatul, tare dulce mai e si ma-sa zuza de zuza, tare-mi place de voi

SAMARIA
sper sa nu mai vorbim in asemenea circumstante niciodata!
Ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine.
STANUCEL, nu te mai consuma atata pentru orice!Cred ca fiecare dintre noi si-a pierdut la un moment dat rabdarea...se intampla, asta e, suntem si noi oameni nu masini...Daca a ras, inseamna ca nu s-a speriat, asa ca n-ai de ce sa te stresezi.
mihaelagrosan spune:
Oana m-am uitat din nou la Eric. Ce frumos sta el pe scaunel in cosul de cumparaturi! Mi-am amintit ca asa statea si Elena si sta si acum :) Pe Angela ar trebui sa o leg cu zece curele :))
Mihaela
de
child spune:
Nu stiu de ce, dar numai pot sa vad pozele de pe picasa, se deschide linkul, dar pozele nu 
De fapt pozele marite nu le pot vedea, ca altfel le vad, dar asa nu pot pune comentarii.
O fi netul de vina?
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
Erina spune:
Buna seara.
Andra, la ochisor nu a mai avut nimic de atunci. (nici macar nu am mai pus Tobrex
). Secretiile si episoadele rare de tuse sunt problema. Multumim
.
Child, sper si eu sa mearga bine schema propusa de dr. Imunomodulator voi lua si eu ca astazi am fost toata ziua ragusita.
Imi pare rau sa aud ca l-a intors boala pe Albert. Sa se faca repede bine
.
Samaria, imi pare bine ca ati revenit acasa.
Cind am fost cu copiii la control i-am spus dr. pediatru ca o apreciez foarte mult dar nu vreau sa ajung cu David pe acolo (spital). E frica mea cea mai mare asa ca peste doi ani vom pleca din Romania(am spus in maniera corecta, ca sa lucreze si Universul la implinirea dorintei mele
).
Noi am plecat din oras dimineata si la intoarcere era totul alb se asternusera peste 30 cm de zapada. Partea proasta e mersul cu 50 la h...
Respectind traditia noastra miine seara copiii vor primi fiecare cite o carte si dulciuri/fructe.
Dariei i-am luat de la Carturaresti asta: www.buybooks.ro/eu.html" target="_blank">Eu- Philip Waechter E in genul cartilor de Eric Carle, iar ea adora sa spuna textul simplu ar fiecarei pagini si sa pretinda ca citeste.
Nu am intrat inca sa vad Craciunitele si Craciuneii. Miine sper sa avem si noi o sedinta foto reusita.
I-am gasit body de Mos Carciun lui David. Este foarte frumos si calitativ si considerind asta a fost ieftin,50 lei
O noapte linistita si o zi magica miine.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Ina_3040 spune:
Samaria bine ati revenit acasa! m-am gandit la voi si m-am bucurat cand am citit ca sunteti mai bine. incet-incet se pune pe picioare si iepurasul sa vezi ce recupereaza el! treaba ia-o incet ca oricum nu ti-o face nimeni, nu te surmena ca iti ajung si tie atatea emotii din ultimul timp. pupici de la departare si sanatate multa!!!
Child offff sanatate mult pt Albert! sa treaca repede
Mihaela ce iepurica avansata ai tu acolo
auzi sa danseze ea si sa faca pa! il aduc si pe nenea Robin daca dati meditatii ![]()
eu si consoarta am luat cocktailul de virusi de la Robin asa ca suntem raciti copti, ne curg mucii in gura de ne vine sa ne punem si noi aspiratorul de mucisori. ca o gluma am vrut sa ii iau sotului temperatura ca si lu iRobin (pe unde nu arde soarele) dar nu m-a lasat ![]()
azi a venit Mos Nicolae la cresa la Robin, s-a imbracat sotul directoarei in Mos Craciun, a fost OK dar cam inghesuiala cu atatia copilasi si parinti in spatiu mic. Robin a primit un set de animalute de cauciuc de folosit la baita. cea mai nasoala faza a fost cand i s-a zis sotului ca nu are voie sa faca poze, era o fotografa profesionista adusa de catre dircetoare si numai aia facea pozele. sa ne mai ia banii si pe poze... dupa ce ii dau o caciula de bani pe luna. mi s-a parut f urat, cred ca ceilalti deja stiau pt ca nu mai avea nimeni aparatul foto numai noi.
nu mai stiu ce vroiam sa scriu. noapte buna tutuoror.
ah mi-am adus aminte, maine sosesc ai mei
tata sta doar 2 zile dar mama sta o saptamana, mai imi trag si eu sufletul
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Ina_3040 spune:
E trecut de miezul noptii asa ca intru sa spun:
LA MULTI ANI Oanka sa ai parte de multa sanatate si de tot binele din lume!!!! 

[flo
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010