Bebelusi de Sep-Oct '10 cu ghetute pregatite (10)
Raspunsuri - Pagina 16
LoredanaB spune:
andreea noi am facut screening-ul auditiv petru ca la noi e obligatoriu.bebe trebuie sa doarma (sa fie cat mai linistit) si i se introduc in urechiuse cum ar fi castile de la telefon care sunt conectatate la un aparat.Sarei i l-am facut la 3 zile dupa nastere si la urechiusa stanga ia iesit negativ ca avea foarte multe murdarie in urechi de la lichidul amniotic.acum e ok si la urechea stanga.
in hypermarket am scos-o de cum s-a nascut cred nu avea nici o saptamana macar,nu o tin in puf, il las si pe Eric sa o pupe si sa puna manuta pe ea, ii spal hainutele cu detergentul pe care il folosesc de obicei (Ar..l lichid), nu ii pun caciulita dupa ce ii fac baita si o las in pielea goala cate 5 minute cand o schimb.
Chiar ma gandeam la bradul de Craciun zilele astea, il vom impodobii dar mi frica ca Eric, cum e la varsta boacanelor, o sa il "piscaleaca" tot timpul.Anul trecut nu mergea inca nici dea buselea si asa bradul a fost in siguranta dar anul asta cred ca o sa stau de paza.
vanyy2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie de ce o fi asa greu sa le luam cadou sotilor?cand il intreb ce vrea zice nimic nimic adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
si al meu la fel
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
nastasie spune:
sabu, mi-am adus aminte.imi place mult cum e la voi cu 24 de cadouri.dar sa le primesc nu sa le fac.bine, glumesc, banuiesc ca asa ceva simbolic e nu?dar imi place ideea.
de bonnie ce mai stii?tot nu ati ajuns la ea cu zapada nu?deci mi-a ramas gandul numai la ea.
vanyy2009 spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Am eu o idee pentru cadou de dat sotilor: va imbracati in rosu si spuneti ca sunteti ajutorul mosului, iar cadoul pentru ei e ,,ascuns'', asa ca sa il caute sa si-l ia! Mi-a venit acum ideea ca pentru al meu sot un cadou bun ar fi o pereche de ,,chilotei cu cracuti'' cu desene haioase pe ei, ca mai are o pereche si se amuza foarte tare cand ii imbraca. Si acest cadoul il voi purta eu pe sub ceva, inca nu stiu ce dar trebuie sa il provoace sa caute Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
foarte tareeeeee
nastasie spune:
lore,stai linistita ca al meu si acum la 6 ani si tot e prin jurul lui, ma rog, la 5 anul trecut.tot mai misuna pe la globuri, dar nici nu ma gandesc sa nu fac.eu il fac intai pt mine.
asa fac si eu.razvan e tot timpul cu fra-su pt ca lui calin ii place la nebunie sa-l urmareasca.fara caciula dupa baie, inainte de baie il las dezbracat vreo 10 min ca sa se simta si el "liber".
mari,nu-i rea ideea.
vany, al meu nu e pretentios dar chiar nu stiu ce.macar de mi-ar da un indiciu.
vanyy2009 spune:
citat din mesajul lui LoredanaB andreea noi am facut screening-ul auditiv petru ca la noi e obligatoriu.bebe trebuie sa doarma (sa fie cat mai linistit) si i se introduc in urechiuse cum ar fi castile de la telefon care sunt conectatate la un aparat.Sarei i l-am facut la 3 zile dupa nastere si la urechiusa stanga ia iesit negativ ca avea foarte multe murdarie in urechi de la lichidul amniotic.acum e ok si la urechea stanga. in hypermarket am scos-o de cum s-a nascut cred nu avea nici o saptamana macar,nu o tin in puf, il las si pe Eric sa o pupe si sa puna manuta pe ea, ii spal hainutele cu detergentul pe care il folosesc de obicei (Ar..l lichid), nu ii pun caciulita dupa ce ii fac baita si o las in pielea goala cate 5 minute cand o schimb. de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu! |
asa e trebuie sa stea linistit/a...eu de exemplu ca nu statea linistit pe masuta m-am pus pe un scaun si i-am dat sa manance....
eu l-am luat de 2 ori cu mine in hipermarket, dar de fiezare data dormea....
vanyy2009 spune:
asa si eu ...nu ii pun caciulita...inainte de baie sta dezbracat si radeeee, eu ii fac gimnastica si masajul inainte de baita ca dupa nu mai apuc la cat ii e de foame....mananca si adoarme
Al meu si-a reglat singurel programul de somn, adoarme dupa baita care e la 8 jumate 9, se mai trezeste pe la 1-2 pt papa si adoarme la loc si dupa pe la 6jumate 7, pe urma n9-10dar chestia este ca are program de somn pana pe la 12
Nastasie nici al meu nu e pretentios, el niciodata nu vrea/nu are nevoie de nimik....daca tot nu imi vine nici o idee sau nu zice nimik cred ca o sa imprumut ideea lui mari.... mari se poate?
Mari-Mariuk spune:
vanny, da se poate ca de nu se putea, nu va ziceam
Ar fi frumos dupa Craciun sa nu aparem pe aici o perioada din cauza oboselii provocate de deschiderea cadoului
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
vanyy2009 spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk vanny, da se poate ca de nu se putea, nu va ziceam Ar fi frumos dupa Craciun sa nu aparem pe aici o perioada din cauza oboselii provocate de deschiderea cadoului Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |