Licurici de ianuarie-februarie 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Deci, ce s-a spus azi la stiri nu e final? Mai modifica iar sau nu au spus ce trebuie?P.S. ca astia care ne conduc sunt o clica de prosti, corupti, hoti, tampiti, voteaza din greseala sau la comanda sefilor de partid, oportunisti, tunari, tepari, ca s-au bagat in politica doar ca sa faca afaceri cu statul si sa-si umple buzunarele, ca nu se preocupa de soarta tarii, ci doar ca sa faca bani si sa se asigure financiar pe ei si familiile lor, ca nu le pasa de sanatate, ca ei se trateaza in clinici din strainatate, ca nu le pasa de invatamant ca ei isi trimit copii in strainatate la studii, pe banii furati de la noi, deveniti slugile lor, asta stim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pentru cafeaua de dimineata

Mama de Ana si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

micola - carol merge la gradi particulara, asa ca nu sunt conditionata de intoarcerea la servici. la stat stiu ca te primeste doar daca te-ai intors la servici

andra multa bafta cu interviul

alinuk multe felicitari si mult noroc, daca as fi in buc as veni si eu

lisa e mortala anuska

mama de Carol (29.12.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata!

E delicioasa Ana!
Frumusica foc si domnisoara Eva. Ce sa mai zic de fratiorul Patrik !

Eu stau pitic, ca inca nu ma pot hotari ce sa fac cu jobul.

O zi frumoasa tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

ROXANA, saru' de pont. O sa caut jucaria pe net.

Claudia, m-am inselat, jucaria e little tikes, uite aici

Ada, succes in orice hotarare ai lua
Lissa, aaah si io care nu pot sa vaz iutub de la munca!
speaking de munca, la treaba cu mine
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere ce bine-mi pare pentru voi! Chiar e talentat Lucian, era si pacat sa nu scoata ceva din acest talent. Bravo lui!
Multa sanatate lui Aidan!
Chiar pe 31 decembrie va mutati?
Nadia se culca pe la 10 seara si se trezeste la 7,30 - 8, deci aproximativ 10 ore de somn noaptea. Mai doarme 2 ore la pranz.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Neata si de la noi..

suntem tot in formula de burtica... Roxananu am nascut, dar ma pregatesc..

Lissamortala Anusca...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Am vazut pozici si filmulete cu copii superbi: Eva, Patrick, David, Ana

Dark bafta la interviu, sa iasa asa cum iti doresti

Selene si noi suntem cu banii la comun, initial Adi a fost reticent pentru ca parintii lui nu sunt asa si mai ales ca el castiga mai putin ca mine. Insa dupa lungi insistente, a acceptat si acum i se pare ciudat sa fie altfel .

Miere sanatate mult alui Aidan si felicitari lui Lucian, sa o tina tot asa. Razvi se culca in general pe la 9:30-10:00 si se trezeste pe la 7:30-8:00 si are si un somnic de 2-2,5 ore dupa amiaza.

Ingrid sanatate multa si voua

Micola deci v-ati hotarat cu inrolarea lui Alexutu'...bafta multa ...si eu ma gandesc dar trebuie sa discut si cu soata ca nu stie de gandurile mele (adica stie, dar nu banuieste cat de serioase sunt ). Si eu il tot intreb pe Razvi in ultima perioada daca vrea la gradi sa ne jucam cu copii si cu multe jucarii si pare interesat (noi avand gradi in spatele blocului, am avut discutia asta cam in fiecare zi cat a stat la Buc, pacat ca e de stat si nu mi-l primesc din primavara cum as vrea eu)

Eu stau cu sufletul strans ca am auzit ca vineri vine ninsoarea si tare as vrea sa nu fie prea multa ca sa pot ajunge la Razvi.

gascha, o zi frumoasa tuturor

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Sunt pe site-ul lui, dar nu stiu exact care au fost si cate, au cumparat mai multe.

Da e devreme, acum pleaca la 6.45-7.00 de acasa:((, ne trezim la maxim 5.30 inclusiv in weekenduri, cateodata imi vine sa ma impusc.
La 7 si ceva il bag la culcare, adica baita si povesti pana pe la 8.30 cand adoarme, am preferat asa pt ca am timp mai de calitate cu el 1-1 decat daca s-ar invarti prin living room la tv.

eu cred ca doarme adecvat pt varsta lui de la 8.30 pm la 5.30am si inca doua ore la pranz, sunt cam 11 ore in total, nu stiu alti copii cat dorm, voi ce ziceti? Care e media de ore de somn la copilasii vostri?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

miere, Daria doarme la amiaza 2 ore (15 - 17), iar noaptea doarme de la 23 la 9. Total 12 ore.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce simpatica e Ana!
Cadia am vazut poze si cu Eliza e o scumpa si o frumoasa!

Eu sunt cam speriata, la Aidan in grupa sunt 4 copii diagnosticati cu pneumonie, cica o tulpina nasoala, nu am retinut amanunte, unul dintre copilasi a fost destul de rau, sper sa nu se lipeasca nimic de Micu meu. tuseste urat, nu are febra. Azi noapte parca a fost mai bine, i-am dat un sirop de tuse naturist de la Boiron si i-am pus pe piept Vaporrub, i-am aspirat nasul bine, pus Vibrocil si i-am facut si aerosoli cu albuterol (preventiv)...cam asa ne-am distrat:((

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput