Fluturasi de martie-aprilie 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorinut@ Miki nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.. Eu eram o pers destul de importanta in departament cu multe responsabilitati..dar stii cum se zice :"Nimeni nu e de neinlocuit.." oricum eu nu cred ca fac asa ceva, nu cred ca se voteaza, e ca si cum ai fi condamnat fara sa fii de fata.. Nu nu, lasa gandurile rele ca 'nu e bune' ------------------------------------------------------------------------------------------ 27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
normal ca si eu sper sa nu se voteze..dar cica FMI-ul le-a cerut, ei au confirmat si cererile multinationalelor..ce sa mai zic..i-or fi bagat pe astia in fata sa se scoata ei basma curata la mine e si mai complicat..ca nu avea cine sa-mi ia locul, nu mai era nimeni pe financiar..si au externalizat serviciul..deci acum chiar nu mai sunt indispensabila :) plus ca am facut si doi unul dupa altul..iti dai seama, eu sunt la a doua sarcina, or fi inghitit ei pe unul, dar doi..e, sa fim sanatosi, asta e..om vedea ce va fi
mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu
bb_yasmi spune:
scurta interventia mea.... am plecat la nani...
diseara suntem liberi...bubu e la buni
PS: cris vazut pozicile , arati super!!!! si da, ai inceput sa prinzi "contur" de graviduta
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
roxy_s spune:
ce fac burticutele?
eu pana acum am facut ceva treaba, am spalat, am facut curat si am stat si putin la tv sa ma odihnesc la o cafeluta
catank Doamne ajuta sa fie totul bine si sa scapi usor de alunita. te asteptam cu vesti
simona vad ca si pe tine te-a apucat harnicia
deea v-a si gasit stefy cu ce sa va asemene, cu maimutici. destul de nasol asa sa aibe in clasa copi8i cu chiriasi.
madutza distractie placuta la munte si sa faci si pozici. poate gasesti zapada daca mergi la Predeal, ca acolo a mai nins. azi s-a facut si mai frig la noi, este frig, frig....
bb_yasmi asa-i ca-i bine cu mami?
miki,anaxena,djlaura,alina.n,stefana, scrish,lalely,dorinut
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
djlaura01 spune:
roxy_s
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
dyadyazuza spune:
buna fetele
sunt atat de fericita .... verisoara mea e internata in spital de dimineata si se pare ca pana maine ar trebui sa nasca, ea e la aceiasi doctorita la care sunt si eu... abea astept sa imi povesteasca cum s-a comportat cu ea sa stiu ce ma asteapta si pe mine. am atatea emotii de parca ar trebui sa nasc eu... ea a zis ca nu are emotii dar abea asteapta sa nasca.
26 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyadyazuza buna fetele sunt atat de fericita .... verisoara mea e internata in spital de dimineata si se pare ca pana maine ar trebui sa nasca, ea e la aceiasi doctorita la care sunt si eu... abea astept sa imi povesteasca cum s-a comportat cu ea sa stiu ce ma asteapta si pe mine. am atatea emotii de parca ar trebui sa nasc eu... ea a zis ca nu are emotii dar abea asteapta sa nasca. 26 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw |
Ce frumos .
Tinem pumnii sa nasca usor si bebe sa fie sanatos tun
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
dorinut@ spune:
bb_yasmy sa inteleg ca va faceti de cap ca nu e bubu
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
djlaura01 spune:
dyadyazuza nastere usoara verisoarei tale
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?