Fluturasi de martie-aprilie 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
djlaura01 spune:
apropo de vise eu am visat 2 nopti la rand sobolani,soareci ce inseamna oare??
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Simo bravo,ce harnicuta esti deja ai terminat treaba Eu sunt la limita intre 64-65kg dar sincer nu ma mai pot abtine de la dulcuri ,as papa mereu, tu cum ziceai ca stai la kg oricum eu am luat deja 8 kg Lavi 6kg e ok tu ai stagnat ff mult era si cazul sa mai pui putin mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex |
da....stiu.... dar mai vroiam sa stagnez putin
si la tine e super ok +8 kg la 30 s.
simo, las ca la tine nu se vad!!
sa nu va spun ca numai ce a venit mami meu si a si inceput ca sunt prea slaba, ca o sa stea ea sa vada cat manac... bla...bla...bla dar am incheiat rapd discutiile pe aceasta tema cu ea
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dorinut@
Si eu am prietene care la fel nu s-au mai intors la acelasi job. Eu consider ca o femeie care are un job bine platit si care are o anumita pozitie se intoarce mai devreme de 2 ani. Eu cel putin asa cred ca voi face, voi sta doar un an. Problema cu concediatul dupa parearea mea se poate intampla in companii mici, gen firme de bloc unde sunt si salariile mici, in companiile mari gen multinationale eu nu prea as crede ca se poate intampla asa ceva. Oricum ideea e o aberatie pentru ca asa multe femei s-ar teme sa mai faca copii in ideea ca-si vor pierde job-ul..ceea ce nu ar fi normal in anul 2011 sa se intample! ------------------------------------------------------------------------------------------ 27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
neata si de la noi..
stii care e culmea dorinut..ca cica aceasta solicitare ( cu concedierea ) a venit tocmai din partea multinationalelor..se pare ca suntem o problema pt ei..
sincer, mie mi-e teama..cu toata increderea pe care o aveam in sefii mei..au si ei sefi la randul lor, unii s-au mai schimbat intre timp..off, acum o sa stau si cu frica asta..
mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu
dorinut@ spune:
Laura eu am visat de 3 ori in sarcina asta...si am aflat ca inseamna ca faci baietel...Si chiar asa desi initial era fata la 17 sapt avea surubel. Dar la tine in semnatura e fetita, deci nu cred ca se mai schimba si e doar un vis .
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
alina.n spune:
Stefana eu zic ca burtica ta este ff bine pt varsta sarcinii
mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex
djlaura01 spune:
miki1979 neata
_
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
dorinut@ spune:
Miki nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.. Eu eram o pers destul de importanta in departament cu multe responsabilitati..dar stii cum se zice :"Nimeni nu e de neinlocuit.." oricum eu nu cred ca fac asa ceva, nu cred ca se voteaza, e ca si cum ai fi condamnat fara sa fii de fata.. Nu nu, lasa gandurile rele ca 'nu e bune'
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
alina.n spune:
Yasmi aparusi probabil ca discutia cu mami tau ai incheiat-o aratandu-i cum te infigi in bunatatile aduse de ea
mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex
djlaura01 spune:
dorinut@ nu este sigur fata 90% ar fi ramane sa mai vedem poate se suceste treaba
_
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Yasmi aparusi probabil ca discutia cu mami tau ai incheiat-o aratandu-i cum te infigi in bunatatile aduse de ea mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex |
no ...noo.....
rasfatul a fost aseara. azi doar am mai terminat panettone in loc de micul dejun
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a