Fluturasi de martie-aprilie 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Neata, burtici! Io pana luni-marti, inca nu stiu exact, nu o sa mai apar, ca ma internez cu A si nu am acces la net. Sa nu ma dati disparuta. Va si sa aveti un weekend frumos si linistit! Mamica fluturasului Andrei si 28+ Maria |
Oups sunt in urma cu stirile, ce a patit A?Sper ca nimic grav
mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex
alina.n spune:
citat din mesajul lui anaxena buna dimineata eu azi sper sa gasesc loc la dr meu gineco din Pitesti sa fac o echo,ca eu cand stau in fund am impresia ca juniorul da sa iasa,avand in vedere marimea colului meu acum 5 sapt de 30mm,ma gandesc sa nu se fi scurtat si de aceea il simt asha de aproape,ma cam streseaza ideea asta si vreau sa mi-o scot din cap,dar cum dr mea e foarte ocupata nu se shtie ce shanse am..dar eu incerc ,poate am noroc..dc nu ,ma duc la alt echo...trebuie sa aflu!sunt sigura ca dc mi se zice ca e ok totul nu o sa mai am senzatia asta,dar pana atunci creierul meu nu ma lasa Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
Pai atunci mergi mami la un eco sa te linistesti,asa e cel mai bine
strumphitza spune:
Buna ziua de la Polul Nord!!! Eschimosi nu am vazut dar mult nu mai este E frig mamaie, frig frig ... un ger de numa numa in casa la gura sobei tre` sa stai pe geru` asta
Ce faceti burtici ? Am trecut si eu sa va mai dau un semn... aseara nu am mai apucat , am venit tarziu de prin oras, am luat cina si apoi ne-am pus in fata focului la semineu si a trecut seara fara ca eu sa mai intru pe aici.
Sper ca sunteti bine, am citit mai pe sarite de obicei citesc tot si nu-mi sta in obicei sa citesc pe diagonala dar am sarit pe ici pe colo niste
Eu ieri in oras eram ca un copil in magazinul cu bunatati am fost pe Oxford Street , superbbbbbbb luminite, super mahgazinele toate impodobite de sarbatoarem colinde prin magazine, multa lume, forfota... ce m-a cam obosit dar na asta e ... plus ca mai spre seara nu ma mai tineau picioarele deloc, eram super obosita si imi venea sa ma asez unde vad cu ochii, ma dureau rau iar oasele de la fofo si cred ca bebe era pe acolo si ma apasa pe un nerv ceva , nu stiu pe ce dar aveam asa o presiune de mergeam ca o ratza cu fundu inapoi si incet , abia abia... ehh ce mai, abia ma urneam si abia asteptam sa ajung acasa sa ma intind ca nu mai puteam... Azi e zi de stat acasa ca sa ma odihnesc , o sa fac ceva papa bun bun si desert si mai impletesc la paturica. Maine cred ca o sa mergem pana la Ikea sa ne uitam un pic pentru chestiute pentru camera lui bebe daca e ceva ok pe acolo si sa mai cumparam una alta , lumanarele parfumate in special ca am ars o gramadaa zilele astea si se cam termina stocul
Va pup pe toate si ma duc sa pun in oale la fiert legumele si carnita pentru o salata beouf, cerere speciala de la Mr. Smith ca tot e acasa zilele astea si trebuie sa il alint nitzel
Revin mai tarziu sa vad ce mai faceti si poate atunci o sa va scriu mai in parte la fiecare, dar m-am cam trezit cu o durere de cap nebuna si ieri la fel de m-a tinut toata ziua , cred ca are legatura durerea asta nebuna de cap cu durerea mea de spate din ultimele zile si durerea de oase de la bazin si presiunea aia de care va spuneam, habar nu am, dar am inceput sa imi fac si eu griji ca il simt pe little smithy numai jos, eu mai sus de buric nu l-am simtit deloc , oare de ce ... eu azi inchei sapt 24 , intru in 24 + , adica sapt 25, nu ? Bebe nu ar trebui sa fie mai sus ? eu de la bun inceput numai deasupra la fofo l-am simtit si un pic in parti cand mai misca, e normal sa stea numai jos asa??? Multumesc de raspunsuri anticipat
toate burticile !!!
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
alina.n spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi helllooo mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
Hello ce faci? Pe unde esti? Cum e cu mami?Cred ca e superrr!
dorinut@ spune:
Strumphy la 24 de sapt uterul ajunge exact la buric. Asa ca nu te impacienta ca nu-l simti inca peste buric, ai sa-l simti cat de curand .
alina.n ce sa mai zic de tine la 30s, super
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
djlaura01 spune:
strumphitza neata
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
alina.n spune:
laura
strumf stai linistita ca e normal abia cand sarcina este mai avansata uterul depaseste zona buricului si este posibil sa incepi sa-l simti si mai sus. Si eu tot asa il simt chiar si cand sughita,ceea ce face chiar acum.
Pt durerile la fo fo eu zic sa eviti sa mai stai asa mult in picioare
simonacip spune:
Am terminat si eu cit de cit treaa, sunt terminata de spate..ine, mai am sa ma apuc de dulapuri, sa sortez, sa selectez, sa aranjez hainele...Asta-i treaa grea, cred ca din ianuarie incolo ma apuc de ea, macar sa-mi fac dressingurile dincolo sa le pot duce direct acolo.
Dorinutza, sigur era vora de concediere?? Eu am inteles ca doar de trecerea pe un alt post, transfer, in nici un caz concediere...Nu mi se pare oricum plauziil asa ceva.Felicitari pentru 7 luni !!!!!
Lavistai foarte ine cu kgmele. Eu azi am agat numai carohidrati...paine cu unt si pateu, paste, o goffraM-am si saturat sa spun treuie sa ma moilizez...mai ine n-o mai spun si o fac...dar e mai greu
Sdcrish, a arati f ine, te-ai rotunjit pe solduri un pic, dar ai facut si niste sani mama mama...Uite, acum cred ca esti femeia ideala pt un male(spun asa ca sa se inteleaga ca scrisul meu eliptic cred ca e nasol la citit)
Deea, si eu sunt terminata dupa unt cu paine...Hai ca dc ai calcat si tu strim o data nu e o tragedie...Nu??
Happy, ai grija la spital, sper totul sa fie ine si sa reveniti repejor inapoi si cu vesti une
Alina...ce faaaci?? Cum mai stai cu kgMele?? Spune-mi si mie sa ma simt si eu mai ine ca tu erai mai aproape de ale mele...desi sunt contstienta ca esti mai inaintata cu sarcina
Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
alina.n spune:
dorinut daa crestem mari ,peste vreo 10zile intru in luna 8-a
simonacip spune:
Spor la trebaluit!! Vad ca ai inceput concediul din plin. Cum e Matei? mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex |
Alina, da, concediul din plin...nu puteam fara sa pun casa la punct cit de cat..Luni m-am programat si la dentist, ca am o maseluta care ma supara...desi nu se vede nimic pe suprafata ei...
Matei e ok, doar ca vrea numai la frae-su in grupa...ceea ce desigur nu e chiar ok, treuie sa se invete incet incet ca locul lui e alaturi, la grupa mica...Ne descurcam noi pana la urma, sper...
Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"