Augmentin

Augmentin | Autor: flory.27

Link direct la acest mesaj

Buna seara tuturor.

Am si eu o intrebare, daca cineva dintre voi poate sa ma ajute:
Sotul meu a avut o problema dentara si a fost nevoit sa ia Augmentin. (5 zile cate 2 pastile pe zi). eu vreau sa raman insarcinata si vroiam sa stiu daca ar trebui sa treaca o perioada de timp, dupa acest antibiotic.

multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Stiu ca acest medicament este foarte puternic; eu il luam cand eram mica si raceam. Probabil trebuie sa treaca ceva timp pana sa se duca tot medicamentul din corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

...sa treaca... pt ce? N-are nici o legatura ce ia sotul tau cu fecundarea ovulului. ;)

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

parca augmentin se poate lua si in timpul sarcinii

spor la bebe

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Si mie mi-a fost recomandat augmentin in timpul sarcinii (am facut o amigdalita pultacee).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Stiu ca acest medicament este foarte puternic; eu il luam cand eram mica si raceam. Probabil trebuie sa treaca ceva timp pana sa se duca tot medicamentul din corp.

Only me

va rog frumos... asemenea comentarii ar trebui sa fie insotite de "Nu este un aviz medical"
augmentinul nu este nici "medicament puternic" si nici nu se ia in raceala.

on topic: flory.27 - dati-i inainte, nu are nicio treaba augmentinul luat de sotul tau cu sarcina.

Roxana

Mergi la inceput

Roxana din moment ce nu am spus nimic ne la locul lui nu inteleg de ce trebuie sa te iei de mine. Toata lumea de aici si-a spus parerea personala asa ca nu ai de ce sa te superi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Roxana din moment ce nu am spus nimic ne la locul lui nu inteleg de ce trebuie sa te iei de mine. Toata lumea de aici si-a spus parerea personala asa ca nu ai de ce sa te superi.

Only me

nu ma supar absolut deloc, numai ca nu e corect sa las asemenea subiecte fara sa reactionez - sunt doua lucruri false care trebuie corectate.

Roxana

Mergi la inceput

Ceea ce am spus eu este cea ce stiam si ce am luat cand am fost bolnava; deci nu am spus nimic in necunostiinta de cauza. Cand eram mica eram foarte bolnavicioasa si asta pe langa injectii era singurul medicament care ma facea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory.27

Buna seara tuturor.

Am si eu o intrebare, daca cineva dintre voi poate sa ma ajute:
Sotul meu a avut o problema dentara si a fost nevoit sa ia Augmentin. (5 zile cate 2 pastile pe zi). eu vreau sa raman insarcinata si vroiam sa stiu daca ar trebui sa treaca o perioada de timp, dupa acest antibiotic.

multumesc,

In mod normal la 24 de
ore dupa ce a luat ultima doza de antibiotic , in corp nu mai exista , s-a elminat . Deci nu trebuie nici un fel de pauza, asta pt linistea ta si ca sa iti raspund la intrebare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

A mai observat cineva ca SOTUL ia augmentin si nu viitoarea mamica?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput