Augmentin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

A mai observat cineva ca SOTUL ia augmentin si nu viitoarea mamica?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

DA!

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Stiu ca acest medicament este foarte puternic; eu il luam cand eram mica si raceam. Probabil trebuie sa treaca ceva timp pana sa se duca tot medicamentul din corp.

Only me

ok, prima fraza probabil e cat se poate de adevarata, nu hotaram noi ce stii tu. daca ti stii ca e puternic, asta e. probabil ai si termeni de comparatie.

ca il luai cand erai mica si raceai - intre timp ai crescut si cred ca ai aflat (daca nu, mai ai timp sa afli) ce e raceala si ca n-are nicio legatura cu antibioticele, se trateaza cu ceaiuri si aspirine.

la ultima fraza, cel putin ai folosit cuvantul "probabil", n-ai mai prezentat-o drept un adevar universal valabil. sper ca realizezi ce-ai zis - ca trebuie sa treaca ceva timp (ar fi fost de ajutor daca precizai daca vorbim de zile, saptamani sau un an - doi) sa se elimine augmentinul din corpul sotului, pentru ca altfel se transmite prin lichidul seminal

conform acestui principiu stiintific, nu ti-ai pus problema ca se transmite la fel si berea sau un pahar de coniac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory.27 spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput