Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

noi il asteptam pe mosu, dar inca nu poate veni, ca andrei nu vrea sa doarma. ioana sforaie deja.

va doresc o noapte magica, in care sa va intalniti cu Mos Nicolae.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

La noi a venit mosul.

NU AM MAI AVUT RABDARE.

Doar atatea jucarii?? Ntzzz, data viitoare sa va pregatiti mai temeinic. Lui Vladimir ii place trenuletul ala cu baloane de sapun? Ca al meu URLA cand dau drumul la tren...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

La noi a venit mosul.

NU AM MAI AVUT RABDARE.

Doar atatea jucarii?? Ntzzz, data viitoare sa va pregatiti mai temeinic. Lui Vladimir ii place trenuletul ala cu baloane de sapun? Ca al meu URLA cand dau drumul la tren...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mosul viitor o sa fie mai bogat.

Ii place tare...mai ales ca face baloane. Juma de ora ne-a tampit trenul ala, dar facea baloane si el alerga dupa ele.

Mergi la inceput

Fiu-meu a gasit niste mingiute in ghete si acum crede ca ala e locul lor... Le-a bagat si le-a scos din ghete de 100 de ori.

Bine, el sforaie acum, iar eu... is cu emotiile-n gat. Mi-a adus Mosu' 3 zile de munca pe saptamana. Pe de alta parte, e bine ca maine va fi piticul la ai mei, ca pt bunica-mea e o zi cumplita maine. Pe bunicu-meu il chema Nicolae si a murit de 14 ani.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Si pt ca maine cel mai probabil nu voi putea intra, urez de pe acum la multi ani ghioceilor Calin Nicholas si Nicholas si gemenutului Nicolae, sa creasca sanatosi si fericiti alaturi de familiile lor si sa-i ocroteasca 'patronu' lor si sa fie darnic cu ei, si cu darurile spirituale, si cu alea materiale.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna seara dragelor!
Si la noi a venit Mosu mai devreme . Dar cu motiv, pt. ca vroiam sa ne bucuram toti 3 de cadouri, asa maine am fi fost doar eu si pitica fara tati.

Va las si cateva poze, nu prea multe http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Maia#5547308194484157826, primele sunt de la Sf. Andrei iar ultimile din dimineata asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

281

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput