Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***
Raspunsuri - Pagina 17
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Halou. Raportez a doua zi consecutiv fara somn de pranz. Ieri parca am mai inteles, ca s-a trezit dimi la 10. Aseara a picat ca bolovanul la 19.30. Azi s-a trezit la 9 dimi, la 14.30 cand am vrut s-o culc m-a refuzat, am lasat-o-n pace. Acum 10 minute, dupa baie, a tras 3 guri de tzitzi si a adormit bustean Monnvas, dar de ce tot zici ca te-ai facut de ras anul trecut? Ai avut ceva inadvertentze in lucrare si s-au sesizat ceilalti? Anul asta cate pagini ai avut? Conteaza si asta? Ai citit lucrarea sau ai prezentat-o "la liber"? Fetele mai conferentiate, lamuriti-ma si pe mine, ca am mari emotii ![]() Oliska, unde ai disparut cu tema promisa?! Cam slaba miscare, nici la tema lui chatonel nu s-a urnit multa lume! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
Pai anul trecut am fost obo si n-am reusit sa 'play', sa vorbesc liber, cu fata spre public, si da, am gresit o etimologie si un sens si asta mi-a dat peste cap o idee.
Amu am avut text scris, ca sa fiu sigura ca nu-mi pierd cuvintele, dar am vb mai mult liber, ca si-asa a trebuit sa sar mult.
Oricum, in general e mai bine sa ai straini in sala, ca astia nu sar la beregata
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Acum sa va zic si ce-a facut piticul la ai mei. Aseara pe la 10 il duce tata in camera, da drumul la eurosport, ca doar-doar s-o plictisi si o adormi. Dupa o ora de fotbal s-a dat jos din pat si a cerut papa, adica lapte, da' n-a vrut de la mama, apoi a inceput joaca, pe la 00.30 l-au bagat la Pisicile Aristocrate si undeva dupa 1(tata zice 1.30) a capitulat. La 5.30 era in picioare. Mama imi zicea ca ei si-au facut deja revelionul pe anul asta ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
m_monique spune:
tema:
2010 a fost un an cu bune si cu rele, dar mai multe bune, in comparatie cu anul precedent.
- am fost in excursii, chiar si doar noi 2 porumbeii
- copii sunt sanatosi, desi la inceputul anului au fost tare bolnaviori. anul acesta am experimentat si spitalizarea: la inceputul verii cu andrei, la sfarsitul verii cu ioana.
- andrei a fost operat si am trecut cu bine prin asta
- copii au mai crescut. sunt pe zi ce trece mai isteti si mai solicitanti.
- noi, adultii, am fost sanatosi
- sotului i-au mers bine treburile, si nu am simtit prea tare scaderea indemnizatiei
- am reusit sa mai rambursam din credit
- in relatia de cuplu ne intelegem bine. dupa 5 ani de casatorie parca e mai bine decat era la inceput.
- am reusit si eu sa invat sa conduc masina. fac drumuri scurte, dar pt cat am nevoie e ok. am reusit sa obtin si loc de parcare de mare talent.
- am reusit sa stau acasa cu copiii mai mult decat mi-am propus.
pt anul urmator:
- sa fim sanatosi
- sa ma reintegrez repede la serviciu, si sa redevin pe val
- sa se adapteze si ioana usor la gradinita; sau poate totusi se indura socrii si stau cu ea
- sa-i mearga bine sotului treburile, si sa mai putem rambursa din credit
novus spune:
In sfarsit s-a culcat si Ada dupa ce am povestit o gramada, asa ca fetele, Pisi era dincolo la TV, numai ca inainte sa se culce zice Ada clar si raspicat : du-te adu tata !
a fost asa dulce de numa' !!
Nu mai e nimeni la sueta ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Ada clar si raspicat : du-te adu tata ! a fost asa dulce de numa' !!Nu mai e nimeni la sueta ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
( mai ales ca eu stiu cum zice ea clar si raspicat!
) Nu poate fi refuzata!
novus spune:
Anamariame tu pe unde umbli
??
Gazo hai la raport, gata pauza
!!
InaPreda, ne e dor de tine si te asteptam pe aici
!!!
Ualiiiiii !! ce mai faci
??????
Pisigri voi cum sunteti dupa operatie ?? sper ca e totul bine
!!
Mababei, Cativ, Nicky, mai dati si voi un semn ca sunteti prin zona chiar si undercover !!
Anaan spune:
Noi abia acum spalam copilul
, parinti denaturati, dar am zis sa-l lasam sa-si epuizeze energiile si abia apoi sa-l ducem la baita, ca poate asa se culca si el la o ora mai normala ( adica 11.30-12, in loc de 1).
Monnvas, nu ne-ai zis cum a fost revederea cu Chiscuta.
Fug sa prepar "teul"![]()
novus spune:
Ooo Anaan ma gandeam eu ca nu ma lasi singura pe aici 
!! ce face Andrei nani da sau nu ??
novus spune:
Monnvas, da vream sa stim cum a fost revederea ?!! chiar citeam pe blogul tau si ma gandeam ca pana acum nu am dormit nicio noapte fara Alexandra, nici nu aveam cum , dar cred ca e tare ciudat sentimentul, mie mi se pare ciudat si sa nu doarma cu noi in pat si sa nu-i simt piciorusele in coastele mele , e asa frumos 
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Anamariame tu pe unde umbli ??Gazo hai la raport, gata pauza !!InaPreda, ne e dor de tine si te asteptam pe aici !!!Ualiiiiii !! ce mai faci ??????Pisigri voi cum sunteti dupa operatie ?? sper ca e totul bine !!Mababei, Cativ, Nicky, mai dati si voi un semn ca sunteti prin zona chiar si undercover !! ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Asteptam semne si de la: Mihaelacg, Adrisimo( alo, Galatiul, se aude?!) Petrean, Georgyiuly ( nu stiu daca am scris chiar bine
),Carla, Adee, Aditapop, Elena,Joanna...Gigelica, tu pe unde umbli?