Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Halou.
Raportez a doua zi consecutiv fara somn de pranz. Ieri parca am mai inteles, ca s-a trezit dimi la 10. Aseara a picat ca bolovanul la 19.30. Azi s-a trezit la 9 dimi, la 14.30 cand am vrut s-o culc m-a refuzat, am lasat-o-n pace. Acum 10 minute, dupa baie, a tras 3 guri de tzitzi si a adormit bustean. Sper ca pana maine! (cu micile pauze "de rigoare")
Monnvas, dar de ce tot zici ca te-ai facut de ras anul trecut? Ai avut ceva inadvertentze in lucrare si s-au sesizat ceilalti? Anul asta cate pagini ai avut? Conteaza si asta? Ai citit lucrarea sau ai prezentat-o "la liber"? Fetele mai conferentiate, lamuriti-ma si pe mine, ca am mari emotii
Oliska, unde ai disparut cu tema promisa?!
Cam slaba miscare, nici la tema lui chatonel nu s-a urnit multa lume!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Pai anul trecut am fost obo si n-am reusit sa 'play', sa vorbesc liber, cu fata spre public, si da, am gresit o etimologie si un sens si asta mi-a dat peste cap o idee.

Amu am avut text scris, ca sa fiu sigura ca nu-mi pierd cuvintele, dar am vb mai mult liber, ca si-asa a trebuit sa sar mult.

Oricum, in general e mai bine sa ai straini in sala, ca astia nu sar la beregata Romanii mai intai critica, strainii mai intai apreciaza chestiile bune si te critica asa de discret, ca uneori nici nu te prinzi ca te critica...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Acum sa va zic si ce-a facut piticul la ai mei. Aseara pe la 10 il duce tata in camera, da drumul la eurosport, ca doar-doar s-o plictisi si o adormi. Dupa o ora de fotbal s-a dat jos din pat si a cerut papa, adica lapte, da' n-a vrut de la mama, apoi a inceput joaca, pe la 00.30 l-au bagat la Pisicile Aristocrate si undeva dupa 1(tata zice 1.30) a capitulat. La 5.30 era in picioare. Mama imi zicea ca ei si-au facut deja revelionul pe anul asta

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

tema:
2010 a fost un an cu bune si cu rele, dar mai multe bune, in comparatie cu anul precedent.
- am fost in excursii, chiar si doar noi 2 porumbeii
- copii sunt sanatosi, desi la inceputul anului au fost tare bolnaviori. anul acesta am experimentat si spitalizarea: la inceputul verii cu andrei, la sfarsitul verii cu ioana.
- andrei a fost operat si am trecut cu bine prin asta
- copii au mai crescut. sunt pe zi ce trece mai isteti si mai solicitanti.
- noi, adultii, am fost sanatosi
- sotului i-au mers bine treburile, si nu am simtit prea tare scaderea indemnizatiei
- am reusit sa mai rambursam din credit
- in relatia de cuplu ne intelegem bine. dupa 5 ani de casatorie parca e mai bine decat era la inceput.
- am reusit si eu sa invat sa conduc masina. fac drumuri scurte, dar pt cat am nevoie e ok. am reusit sa obtin si loc de parcare de mare talent.
- am reusit sa stau acasa cu copiii mai mult decat mi-am propus.

pt anul urmator:
- sa fim sanatosi
- sa ma reintegrez repede la serviciu, si sa redevin pe val
- sa se adapteze si ioana usor la gradinita; sau poate totusi se indura socrii si stau cu ea
- sa-i mearga bine sotului treburile, si sa mai putem rambursa din credit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

In sfarsit s-a culcat si Ada dupa ce am povestit o gramada, asa ca fetele, Pisi era dincolo la TV, numai ca inainte sa se culce zice Ada clar si raspicat : du-te adu tata ! a fost asa dulce de numa' !!

Nu mai e nimeni la sueta ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Ada clar si raspicat : du-te adu tata ! a fost asa dulce de numa' !!

Nu mai e nimeni la sueta ?

( mai ales ca eu stiu cum zice ea clar si raspicat!) Nu poate fi refuzata!

Mergi la inceput

Anamariame tu pe unde umbli ??

Gazo hai la raport, gata pauza !!

InaPreda, ne e dor de tine si te asteptam pe aici !!!

Ualiiiiii !! ce mai faci ??????

Pisigri voi cum sunteti dupa operatie ?? sper ca e totul bine !!

Mababei, Cativ, Nicky, mai dati si voi un semn ca sunteti prin zona chiar si undercover !!

Mergi la inceput

Noi abia acum spalam copilul, parinti denaturati, dar am zis sa-l lasam sa-si epuizeze energiile si abia apoi sa-l ducem la baita, ca poate asa se culca si el la o ora mai normala ( adica 11.30-12, in loc de 1).

Monnvas, nu ne-ai zis cum a fost revederea cu Chiscuta.

Fug sa prepar "teul"

Mergi la inceput

Ooo Anaan ma gandeam eu ca nu ma lasi singura pe aici !! ce face Andrei nani da sau nu ??

Mergi la inceput

Monnvas, da vream sa stim cum a fost revederea ?!! chiar citeam pe blogul tau si ma gandeam ca pana acum nu am dormit nicio noapte fara Alexandra, nici nu aveam cum , dar cred ca e tare ciudat sentimentul, mie mi se pare ciudat si sa nu doarma cu noi in pat si sa nu-i simt piciorusele in coastele mele , e asa frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anamariame tu pe unde umbli ??

Gazo hai la raport, gata pauza !!

InaPreda, ne e dor de tine si te asteptam pe aici !!!

Ualiiiiii !! ce mai faci ??????

Pisigri voi cum sunteti dupa operatie ?? sper ca e totul bine !!

Mababei, Cativ, Nicky, mai dati si voi un semn ca sunteti prin zona chiar si undercover !!

Asteptam semne si de la: Mihaelacg, Adrisimo( alo, Galatiul, se aude?!) Petrean, Georgyiuly ( nu stiu daca am scris chiar bine), Curea, Doranna(),Carla, Adee, Aditapop, Elena,Joanna...

Gigelica, tu pe unde umbli?

Mergi la inceput