Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***
Raspunsuri - Pagina 16
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m 2) pisalogul zdrobitor de usturoi se mai numeste si "mojar". http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Mey, sa ne intelegem, is doua instrumente de facut mujdei: piua cu pisalog (un soi de bol in care pisezi usturoiul cu maciuca) si presa, aia ca un fel de cleste in care bagi usturoiul si-l storcesti. Io cu presa am inteles ca se joaca Andrei.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Tema:
An bunicel, se putea si mai bine.
- stat cu piticul, alergat dupa pitic (ca din ianuarie a inceput sa merge, deci chiar am aproape un an de alergat)
- dormit cu piticul - satisfactie maxima
- refacut punti emotionale/de comunicare cu sotz
- strans familie in jurul meu
- recapatat tonus bun, chef de viata, putere, umor
Nereusite:
- cu banii
- cu docul - trebuia sa muncesc mai mult, da' n-o fo timp
Pt la anu:
- ma tulbura stagiul fiindca s-ar putea sa merg pana la urma fara pitic
- deci mi-as dori sa gasesc o solutie ca sa merem in 3
- situatie financiara ceva mai stabila (si cred ca va fi, dat fiind ca am gasit job2)
- sa accepte piticul gradi
- sa progresez cu docul
- sa incep gimnastica medicala (am coloana praf) si sa ma ingrijesc mai mult (fizic macar)
- sa gasesc timp si energie pt actiuni 'de familie' - plimbari, calatorii, zoo, padure... and the rest
Ce nota primesc pt tema?![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Anaan spune:
Olga, eu vreau si tema de la tine!( asa va dati seama ce elev silitor am fost la vremea mea)
Simplyana, mojarul il stiu si eu, asta e presa de-aia de care zice Monnvas.
Monnvas, cum fu la conferinta?
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Olga, eu vreau si tema de la tine!( asa va dati seama ce elev silitor am fost la vremea mea) Simplyana, mojarul il stiu si eu, asta e presa de-aia de care zice Monnvas. Monnvas, cum fu la conferinta? |
Binisor, saru'mana. Nu excelent, ca am facut materialul cam pe fuga si-s constienta ca am amestecat io niste criterii, dar macar n-am mai spus tampenii, ca anul trecut
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Ilinca_M. spune:
Halou.
Raportez a doua zi consecutiv fara somn de pranz. Ieri parca am mai inteles, ca s-a trezit dimi la 10. Aseara a picat ca bolovanul la 19.30. Azi s-a trezit la 9 dimi, la 14.30 cand am vrut s-o culc m-a refuzat, am lasat-o-n pace. Acum 10 minute, dupa baie, a tras 3 guri de tzitzi si a adormit bustean
. Sper ca pana maine! (cu micile pauze "de rigoare")
Monnvas, dar de ce tot zici ca te-ai facut de ras anul trecut? Ai avut ceva inadvertentze in lucrare si s-au sesizat ceilalti? Anul asta cate pagini ai avut? Conteaza si asta? Ai citit lucrarea sau ai prezentat-o "la liber"? Fetele mai conferentiate, lamuriti-ma si pe mine, ca am mari emotii
Oliska, unde ai disparut cu tema promisa?!
Cam slaba miscare, nici la tema lui chatonel nu s-a urnit multa lume!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
novus spune:
Sa raspund si eu la tema, altfel scrii cu burta plina, nu ![]()
Anu' asta : - bun pe toate planurile poate la finante se putea si mai bine dar asta ramane ca tema pt la anu'
- in primul rand m-am indragostit iremediabil de printesa mea zambitoare care ma uimeste pe zi ce trec si sunt bucuroasa ca suntem asa apropiati toti trei si nu numai
chiar ma gandeam zilele trecute ce sentimente aveam cand s-a nascut si ce sentimente am acum, nu sunteti la fel ? adica si atunci o iubeam dar era altceva de abia ne cunosteam mai bine, acum e altceva 
- profesional un an calm, fara urcusuri sau coborasuri sa vedem ce surprioze ne rezerva viitoarul deoarece se preconizeaza ceva miscari prin companie sa vedem cum ma vor afecta sau nu dar nu-mi fac mari probleme ca stiu de ce sunt in stare
- financiar aici intr-adevar nu a fost un an prea bun adica s-au cam golit cardurile dar sper sa fac cumva si sa se umpla din nou
- pt sufletul meu am umblat ceva dar nu cat mi-as fi dorit si in rest nu prea multe rasfaturi , aici o sa mai imbunatatim la anu'
- sunt fericita ca am familia alaturi de mine, suntem toti sanatosi si sper sa ramanem asa
Planuri de viitor :
- sa fim sanatosi in primul rand
- sa ne mutam anul viitor si Ada sa aiba camera ei, pt jucarii macar
- sa ne redresam financiar cumva
- sa mergem in vacanta si excursii
- sa ma apuc iar de aerobic
Cam asta e, nimic spectaculos dar poate imi mai vin idei ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Am vazut la tv ca in multe regiuni ale tarii ninge; tare as schimba si eu ploaia asta uracioasa de la noi cu niste zapada!
Dupa ce a fost o sambata mai animata decat de obicei, vad ca acum s-a instalat lenevia de weekend.
Eu am facut o baie luuunga, timp in care Andreiul a fost sub obladuirea paterna si acum imi fac unghiile, cu tanara faptura gravitand in jurul meu.
novus spune:
La noi Ada e in puta gala la cererea ei si se joaca in patul - nostru desigur - cu Pisi care o gadila de rade pana nu mai poate
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
buna seara!
azi am fost de 2 ori la care4. odata dimineata, si odata seara. azi si maine intre orele 20-24 sunt reduceri de 15-20% la jucarii, carti, dvd, haine si imbracaminte pt copii, prajituri.
am luat carti cu povesti, carti cu povesti de craciun, haine, dvd-uri cu povesti.
m_monique spune:
pentru fostele stapane de plantatii si nu numai: a aparut un joc nou, tot la eva. se numeste FashionVille. tot cu voturi.