Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Stai asa, Denisamada, am zis 13 kile imbracata! Deci minimum un kil hainele, ar insemna ca Sophiphi are maximum 12 kile. Kea a cantarit hainutze de genul celor pe care le-am zis si i-au iesit 1.300 g. Catarame n-a avut pe ea. Deci realistic vorbind eu zic ca are minimum 11 kile juma si maximum 12.
Tema Chatonelei: ar fi fost un an exceptional daca n-ar fi fost un singur eveniment.
Lucruri bune:
- am slabit naibii, chiar daca nu-s nici acum manechina fatza de ce purcea eram anul trecut pe vremea asta...hehe, aveam 10 kile-n plus;
- am facut cate ceva si-n domeniul profesiei/carierei, ca sa zic asa, spre deosebire de anul trecut, cand am fost 100 mamica (si vai bine a fost!): proiectul romano-francez, doftoratu', prima mea conferentza.... Is foarte mandra si de huzband, am insirat de-a lungu' timpului de ce...
- am avut si eu mici iesiri/escapade/mini-vacantze, cum a fost intalnirea cu cele 2 tufete cucuiete de la Cluj si apoi Sovata
Lucruri mai nasoale:
- maica-mea tot mai nashpa sta cu sanatatea, starea generala etc.
- am avut foarte des crize banoase de la o luna la alta; n-am putut sa punem la punct mai nimic prin casa; p@#$ii au redus si amarata aia de indemnizatie.
Dar cel mai oribil lucru cu care inca nu m-am resemnat a fost boala si moartea lui Manole, de nu s-ar fi petrecut asta puteam sa spun ca am avut un an cu adevarat fericit

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Isabella de azi noapte are mucutzi ff aposi si o derajeaza la somn...in rest nu are febra sau stare deteriorata .
Sper sa treac cu vitamina C si echinaceea.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dar cel mai oribil lucru cu care inca nu m-am resemnat a fost boala si moartea lui Manole, de nu s-ar fi petrecut asta puteam sa spun ca am avut un an cu adevarat fericit

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

E si greu sa fii impacata cu gandul si mai ales cu absenta lui Manole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novuselu', am primit pachetoiul, e absolut bestiala! Cred ca esti cititoare de ganduri, ca ieri am cutreierat Internetul in cautarea unei jachete groase pentru Gulie!Te sun mai tarziu sa-mi prezint multumirile, acum incerc sa dobor dusmanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Chatonele, cum ma prind ca-i coapta prajitura? Daca la mijloc ramane moale, pica testul cu scobitoarea. Si inca ceva: e musai sa pun ness? Si tava ce dimensiuni are?

Ah, am uitat sa zic ca ma bucur ca a trecut aris pe aici! Zisese Monna la un moment dat ca a vorbit cu ea si ca mazarica mai sta la caldurica. Am intrebat de ce mazarica e vorba, dar pt ca nu a zis nimeni nimic, m-am gandit ca o fi aris gravida si e secret.

Tema o las mai pe seara, la o cana cu vin fiert. Ma pregatesc sa-l scol pe Keutu peste 15 minute si treb sa-mi iau avant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare, Mimi nu-i acasa (iar la-m trimis dupa bere, sa vad, pe mine ma doare capul?) si eu joc pe masa!
N-am timp de tema, ca se intoarce repede, dar trebuie sa fac doua lamuriri:
1) Vorba cu "a crapat un drac" vine de la credinta populara ca, dupa cum bine stim, treaba dracilor e sa bage zazanie intre oameni, sa-i atzatze la scandal si neintelegeri. Si cand doi oameni ajung la asa un consens si armonie si gandesc acelasi lucru, in acelasi timp, ba mai si spun aceeasi vorba, asta inseamna "total failure" pt dracul arondat si acesta crapa de ciuda.
2) pisalogul zdrobitor de usturoi se mai numeste si "mojar".

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Kea, clar nu te vedeam "hinghera", dar nici socioloaga! In capul meu sociologii au, cum sa zic eu...un debit verbal mai mare, pe cand tu, esti de-a dreptul minimalista! ...'Teresant!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

kea, tava mea e una de chec. Nu ai cum sa te "prinzi" ca e coapta praji, respecti timpul dat de mine si care e minimum ca sa iasa extra, adik curgatoare, dar daca o lasi mai mult nu e bai, e buna si asa; bineinteles ca nu e musai ness, il poti scoate fara pb; eu trintesc si o frisca de casa pe linga ea, ca sa fie bomba bomba (de calorii, sigur :P).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Intru si eu in fuga dupa o pauza nedorita datorita virusilor atacatori de calculator !!!

Asa ca , I'm back !! ma pun sa recuperez

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

No sunt la zi cu cititul ca facea Pisi misto de mine cand m-a vazut ce nervoasa eram ca nu am acces la calc, revin in forta , momentan fug sa fac o pizza ca mi-e pofta

Kea, ''hingeroaica'' nu te vedeam nici eu !! oricum esti tare simpatica cu postarile tale

Anaan, ma bucur ca a ajuns marfa , vine si completarea sap[tamana viitoare ca nu a incaput toata
Te-am sunat si eu de pe nr lui Pisi dar iar nu am avut noroc
Ma bucur ca va place !!!

la tema raspuns in detaliu ai incolo, per ansamblu a fost un an super bun si sigur urmeaza unul si mai si !!

Oliska, te asteptam si pe tine cu tema ta ! sper ca esti odihnita dupa excursie !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput