Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***280***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tema de la Chato
-un an bun
-Isabella a recuperat rapid ceea ce a afectat-o in urma vaccinului
-Bogdi progreseaza si asta ne fericeste pe toti
-D are de lucru
-eu sunt pe picioare si pot face tot ceea ce trebuie(in limita disponibila) pentru ambii copii si casa

Ce n-am reusit:
- sa am mai multa putere si putere financiara sa rezolv absolut tot ce trebuie pentru Bogdan
-nu am reusit sa am suficient timp sa stau/joc/stimulez cu/pe Isabella

Ce-mi doresc:
-sa lucrez cat mai mult timp cu ambii copii si sa vand cat mai multe produse facute de mine(margelit,crosetat,tricotat) pentru a-mi ajuta cat mai mult copii

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Nu ma mai lasa Vladimir sa-i dau sa manance. Vrea sa manance el singur. Si-a pus ciorba in cap si acum mananca mazare bob cu bob.

Partea nasoala e ca nu pot controla cat manaca...mai mult da pe jos si o sa i se faca foame mai repede, dar daca el asa vrea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

gata, facui si mincarea, acu fierbe. Reteta e basca, de ciusti umplute cu morun desarat (io nu am avut ciusti, asa ca pusei ardei gras in loc si nu ii mai umplui, de lene :)) Uitati, poate va inspira
http://www.ttipia.fr/piquillos_farcisla_morue.html

Mahmureala nu-mi trecu

sigur ca si io sint mindra de progresele fetitei mele din anul asta, dar ... astea sint chestii care nu au depins decit in mica masura de mione... si, sincer, tot a mea ar fi (si la fel de iubita) si daca ar nu ar fi asa desteapta si frumoasa

Mergi la inceput

ah, vazui ca puserati reteta de praji cu cioco, ce bine, ma duc sa o vad, ca m-apuc de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ramona, dar cum ti-a venit ideea sa pui pampersul pe calorifer? Eu il dezbrac direct in baie cand face kk, il bag in cada, il spal si abia apoi ne ducem in casa. Si cand pui filmuletul in care ne canti?

Keutu cheliutu

Tot in baie l-am dezbracat si eu dar s-a intins motzul dupa pampers si mi-a fost mai la indemana sa-l las pe caloriferul fierbinte in ideea ca-l iau de acolo .

Cat priveste cantatul... sunt asa nervoasa de dimineata, dupa ce m-am uitat pe facebook, am gasit o cunostinta (cantareata anonima un pic cam nebuna, o stiu f.bine)ca si-a scos un album audio acum 2 ani(?)si canta o melodie cantata de mine acum 14 ani . Melodie originala, platita din banutii mei castigati la un concurs de la Campulung, versurtile platite de mine ... cred ca compozitorul(acum mort) ia dato ei... e dureros sa imi vad munca furata, bani munciti cu truda de mine, ore de repetitie si alte ore in studio

Mergi la inceput

gata si praji, e la copt.

Va dau sa cititi un articol despre mincarea facuta cu legume pline de insecticide, de ingrasaminte, sa vedeti ce risca copilasii... ca de adulti n-am treaba, ei macar sint resposabili de ceea ce fac, dar copilasii sint dependenti de noi ... incercati sa le dati cit mai multe legume si carne naturala, laptic la fel, e groaznic ce scrie in studiul asta!!! In mare zic asa: in farfuriile copiilor intra la masa "81 substante chimice, din care 42 sint clasate ca fiind cancérigène posibile sau probabile, 5 substante clasate cancérigène sigur si 37 substante susceptible sa functioneze ca perturbatori endocrini "

http://www.france-info.com/sciences-environnement-2010-12-01-des-substances-chimiques-plein-l-assiette-des-enfants-500609-29-31.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Fuseram la Kidex&Suveniruri. Intr-adevar, destul de modest. Dar tot plecaram cu un papushoi (partenerul papushicii aduse ieri de nasha), niste hainutze, o "carte personalizata" si mai multe palarii.

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mada, e de succes papusoiul? Eu atat m-am gandit ce sa-i iau de Mos Nicolae, incat pana acum nu i-am luat nimic, dar rezolv eu problema maine sau poimaine.

Nu i le-am dat, dar sper sa fie, ca am luat si noi partenerul, adik acum avem doo pe-acelashi calapod... sper sa ii placa...

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ILINCUTZO te conferentiasi, maica? Io maine (prin urmare am trimis pitic la ai mei si am o stare de kko, cum sa dorm io fara miros de pui mic si scumpic???) si stau cam prost cu productia...

Edit. Io as estima la aprox. 1 kil hainele, acum depinde daca aveau si catarame metalice, dar in niciun caz mai mult de 1,5 kg! Felicitari pt shunculitze! Si nu te mira, n-ai vazut ca manechinele incep sa ne ajunga din urma? Adela, Maia, Micsunica au bagat viteza la crescut...

Of-of! Imi aduserati aminte ca azi trebuia sa-mi prezit lucrarea la Balcik... Recunosc ca ma oftic un pic... dar nu prea puteam pleca we asta...

No... viteza-viteza, dar nici asa... auzi la ea: 13 kile!? Noi nici la 10 nu am ajuns...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Hi hi Ana, nu-s! Va dau un indiciu: zisese Ilinca mai demult, ca nu-i suporta pe cei cu aceeasi profesie ca a mea.

Beeeeeeey!!! Fuserati mortale cu profesia Keei! (am declinat bine, doamnele profesoare?)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Recomandati-mi un film la care sa ma uit in seara asta, ca am chef de un rasfat cinematografic.

Noi am inceput aseara sa vedem "How to train your dragon", dar am adormit... incerc sa continui in seara asta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Cu dintii: pai aia laterali is un pic mai in spate, ca boticul e rotunjor, nu plat; iar la centrali care-i baiul, e strungareata mare? Ca am inteles ca asa si tre' sa fie, cu strungareata, aia definitivi cresc compacti (asa se zice, da' io am strungareata si acum)...

Adelei i s-a "inkis" strngareata cand au aparut caninutzii.

Mergi la inceput