Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teo, merci frumos, si cred ca ar vrea si barbatu-meu o nevasta gospodina...macar asa, odata pe trimestru

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Teo, merci frumos, si cred ca ar vrea si barbatu-meu o nevasta gospodina...macar asa, odata pe trimestru

Cum mi-am alaptat copiii

Nevestei d-lui profesor i-ar sta mai bine sanatoasa decat gospodina(in acest moment)
Ai tot timpul sa gospodaresti(gandeste-te ca eu la varsta ta,nici pe Mihnea nu-l aveam ),eram genul ,,pitzy'' care batea mall-urile si aragazul il aprindeam din 2 in 3!!!!!!Asa ca,stai calma,fa-te bine si lasa-l pe domn' profesor la bucatareala(sau pe altii)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cecilica,vorba Sabinei:razvrateala o sa tina mult si bine ,nu stiu ce-o sa rezolvi cu ,,pedeapsa'' data de Mos Nicolae!
Baietelul pe care il imita e mai mare decat el?Vad ca Mihnea n-are faze de-astea(deocamdata)
O seara frumoasa,eu o astept pe sor'mea in vizita,si mi-a promis ca vine cu Quesadilla
De maine,la dieta ca nu se mai poate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

cecilia, sabina -
nu m-am retras in carapace, doar ca nu prea am noutati demn de semnalat.
eliza merge bine cu terapia, stef merge bine cu scoala(sa nu-l deochi!).
pupam dulce si sa vina mosu' cu cat mai multe bunatati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara si de la noi

anul al treilea de ,,mosh'', ce repede trece timpul !
deja simt atmosfera sarbatorilor si ce-mi place....

Piciulika bine ca a trecut perioada grea sau imi doresc sa fi trecut , a fost de rasu'-plansu' . Va imbratisam
eu propun sa modifici in cv la abititatea de a rezolva ,,mai multe '' probleme simultan cu ,,fara numar''

Yaia m-ai dat gata !Scuzele mele , meritele sunt numai ale Alexiei daca zici , eu vad altfel . Oricum v-am asimilat

Erina sanatate frumosilor ! V-ati batut cu bulgari ? Un mos, ceva?

Luy , cat are Irina 2 luni si un pic ?! Cunosc asa bine durerea si neputinta sa vezi o bucatica de om intr-un pat urias , ridicat la 40gr cu branule . ] Sanatate printeselor ! Daca Irina doarme in continuare cand face aerosolii e spre vindecare ! Va imbratisam

Cecilia nervi de otel ! Al meu e la faza de nu vreau si tavalit pe jos .
Eu asa as face : l-as invita pe baietelul respectiv acasa la voi sa se joace Cristi cu el, sa cunosti pb indeaproape si sunt convinsa ca tu il ,, dobori'' , in timp o sa fie si el educat !

Gabitz ma bucur ca totul a decurs ca la carte . Recuperare usoara Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

uitasem

Slippers , Mandarinuta multumesc pentru retete ! am si eu un tusitor in familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

buna seara si de la noi

Cecilia nervi de otel ! Al meu e la faza de nu vreau si tavalit pe jos .
Eu asa as face : l-as invita pe baietelul respectiv acasa la voi sa se joace Cristi cu el, sa cunosti pb indeaproape si sunt convinsa ca tu il ,, dobori'' , in timp o sa fie si el educat !

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Da, ar fi o solutie, m-am gandit la acest lucru.....idea este ca ma supara rau situatia actuala.....dupa 2 zile de stat cu noi a redevenit cel stiut de mine...mai scapa cate ceva, dar mai nevinovat.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Cecilica,vorba Sabinei:razvrateala o sa tina mult si bine ,nu stiu ce-o sa rezolvi cu ,,pedeapsa'' data de Mos Nicolae!
Baietelul pe care il imita e mai mare decat el?Vad ca Mihnea n-are faze de-astea(deocamdata)
O seara frumoasa,eu o astept pe sor'mea in vizita,si mi-a promis ca vine cu Quesadilla
De maine,la dieta ca nu se mai poate!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

este mai mare cu 2 luni si mai mic cu un cap

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

:))

tu chiar crezi ca la 3 ani o sa isi schimbe atitudinea sau ca o sa aiba o mare frustrare si panica ca nu i-a adus mosu cadou?
daca ii faci figura asta, o sa iti pierzi din credibilitate, eu zic sa te mai gandesti un pic si sa rezolvati probelma cu influenta negativa prin alte mijloace, mai la tinta....
razvrateala e fireasca la varsta asta....si tine pana pe la 6 ani, haha ;0)

Cum mi-am alaptat copiii

da, cred ca problemele se rezolva atunci cand sunt descoperite si nu dupa cativa ani...atunci este prea tarziu....cat despre surpriza neplacuta la el o sa aiba efect, desi asa cum am spus nu cred ca ma lasa sufletul sa o fac.....

....si zau nu-mi doresc sa fie influentat de cei din jur, vreau sa fie intotdeauna "el"....asta este tot ce imi doaresc acum...nu un copil care vb frumos sau care sta acolo unde il pui...

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai eu am zis exact asta, sa mergi la TINTA cu rezolvarea, nu d-astea cu cadoul samd...ca nu are cum sa faca legatura...pe bune, e prea mic, trebuie o reolvare concreta a problemei, nu asa subtila:)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput