Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 21
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Teo, sanatate baiatului, bine ca ati scapat usor, ai fost la dr sau ti-ai dat singura seama... de unde purici? Eu sunt total pe langa acest subiect-varicela, tb sa ma documentez... |
Pai,puricii ar putea fi de pe strada,parc,peste tot sunt caini vagabonzi

Mi-am dat seama singura ca e varicela,eu am avut in clasa a XII si imi aminteam f bine,plus de asta m-am uitat la foto pe net si erau identice cu ce avem noi

Am avut o zi veritabila de 13 
Nu doresc sa se repete nici peste 800 de ani 
Noroc ca toate au avut legatura cu serviciul(de fapt erau ,,pe langa'',dar tre' sa fie si tapi ispasitori,ma rog) si nu cu familia!
Ma simt de parc-as fi alergat la maraton,sunt varza!O sa ma culc de la 9!
valentina_22 spune:
Teo, sanatate multa lui Mihnea si recuperare super rapida!
Cat despre data de 13 bine ca se termina, mai e putin! Si mai bine ca nu a picat intr-o marti!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ChicAlexa – val-1.jpg
ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
Annisia spune:
Buna seara dragi tovarase si pretine! Am reusit si eu sa ma adun de pe drumuri. Vorba vine, ca in weekend plec iar. Hihihihi... M-am reintegrat in frumosul colectiv si dam cu sapa cu drag si spor, pentru al tarii viitor.
Am terminat cu o parte dintre cadouri. Piticul e asigurat cu norma intreaga. Mai raman astia mari. Mami si-a facut toate poftele, ca are o varsta venerabila si nu mai crede in Mos Craciun.
In alta ordine de idei, zilele trecute ajunsei iar la urgente. O prostie care nu face decat sa adanceasca si mai mult toate cate le aveam. Pe scurt, o malformatie a reproducatorului la purtator. Bagam pastile la greu, ca tre sa iasa si industria medicamentoaselor din crize. Eu sunt la abonament deja. Chiar radeam cand am fost sa-mi ridic tratamentul - doua pungi pline - de se uita famacista, o fi zis ca nu sunt pe treaba mea. Bine, nu e departe de adevar, dar nu puteam sa-i dau dreptate asa pe fatza.
Acum ne pregatim de serbare. Yanisu meu are o strofa de nu am inteles nimic. Poate o fi Mosul ala mai destupat la minte... M-au pus educatoarele sa scriu ce prostii face copilul meu, ca sa-i spuna Mosului. Iote ca nu-mi vine nimic in cap. Oare asa baiat exemplar sa am? Pai acum ce ar vrea ele sa le spun? Ca nu sta cu papucii in casa si ca nu mananca tot din farfurie? Ei ca sa vezi, ce grav!!!!
Si asa m-au calcat pe bataturi (nu ca ar fi foarte greu la mine), ca mi-au cerut bani de rechizite una bucata milion si imi arata trei jocuri in tipla, puse pe post de bibelou pe dulap. M-am uitat pe lista si sunt 19 copii in grupa. Mai sa fie palarie, ce scumpe fura alea trei jocuri. Cred ca sunt comanda speciala, zau asa!
Apoi m-au pus sa dau bani pentru Crucea Rosie. Foarte frumos m-am gandit, poate ajuta niste copii necajiti. Cand imi intind un carton cu un calendar jalnic si foarte ofuscate imi spun ca asa vin astia in fiecare an si cer bani de la fiecare copil. Ei comedie, atunci nu dau, ca sa stiti. Frate, daca tot vrei sa imi bagi mana in buzunar, macar minte-ma frumos, induioseaza-ma, spune-mi ca banii mei ajuta pe cineva, nu niste imbuibati care profita de gloata cu bun-simt.
In fine, banuiesc ca asa se intampla pe peste tot, deci nu ma mai mira nimic. Oricum, la prosteala sa nu se bazeze pe mine.
Asaaaaa... Acum ne pregatim de Craciun si Revelion, in deplasare. Fac ce fac si iar scap de gateala. Hihihihi... Bine, nu stiu cine se risca sa manance din bunatatile facute de mine... Poate unii de vor sa-si merite banii asigurarile medicale...
Deci suntem in grafic. Mai intram in timp util, sa uram toate cele. Pupici!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Fataaaaa,oi fi tu zuza nebuna,da' de ce n-ai grija de sanatatea lu' matale????Huh????
Vezi ca se repercuteaza si asupra lu' copilu' treaba asta!Si nu-i deloc bine....Tot prin zona inferioara ai suferintele?
Si corazonu'?Ala cum e?'gegetel???![]()
cecilia L spune:
Anisia citesc postarile tale si ma bine dispun...chiar aveam nevoie de asta, sunt franta de obosita...dar macar am rezolvat tot pentru maine, deh doar un baiat are mama....
Crucea rosie( calendarele) este hotie pe fata, vin si la noi dar le dam cu"pas" nu avem baniiiii pt asa ceva, cineva din inspectorat isi umfla buzunarele pe spinarea noastra, la gradi nu au venit, dar nu este prea tarziu...![]()
Teo, la asa experinta cu varicela "ma predau", la purici iarna ma gandeam mai putin, dar catei mai au si iarna, nu stiam ca sunteti asa mari fani....hai ca s-a terminat ziua de 13![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
O sa trimit niste poze cu bubitele pe mail,poate mamicile ai caror copii au facut(Slippers
,Greyeras
) imi zic ce si cum,desi eu nu am dubii!
Am zis ca ma culc de la 9,dar acum astept sa se termine o ciorbita de pui!
Si mi-e asa o pofta de eaaaa!!!!!
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora O sa trimit niste poze cu bubitele pe mail,poate mamicile ai caror copii au facut(Slippers ![]() ,Greyeras![]() ) imi zic ce si cum,desi eu nu am dubii!Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori ![]() Nasi 2009 Povestea nasterii |
Trimite soro pozele alea sa ma dau experta. Cat despre 13... n-ai vrea sa stii ce-a fost la mine... cat pentru toate 13 din an.

papanash spune:
mey, lu cine am imprumutat eu costumul lu asta mic "fulg de nea " ? am scotocit peste tot si nu-i acasa. si eu, alte mamici cu copiii de varsta asta nu stiu. Spuneti drept, ca joi ne trebuie musai 
fi-miu n-are de-aia beta-hemolitici. nici tac-su. asa ca l-am dus la gradi,bine-merci. sunt vreo 6 copii in grupa, restul ori sunt bolnavi ori s-au speriat parintii si nu-i mai aduc. Doctoritele cica nici gand sa inchida gradinita, cine-i bolnav se trateaza si gata ! cuvantul epidemie nu se exista la aceasta gradinita. In clasa le-au strans jucariile si covorul, cica aste-s masurile, suficiente, de preventie. Si cum eu ma bazez pe imunitatea beton a lu Adi, care-a fost alaptat fix 5 zile si cand era in pragul inanitiei a fost salvat de nemtii de la Humana, deci am decis eu in unanimitate sa-l determin sa continue lupta cu virusii pana-i starpeste definitiv.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)