Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 22
papanash spune:
mama-iarna ne-a adus
hai sa facem ce ne-a spus
si pe casa si pe sura
sa punem cate-o caciula
pe crenguta pomilor
hai sa ne-asezam usor
toata lumea ca sa creda
c-au inflorit de zapada
asta-i poezeaua lui, nu-mi cereti parerea ca nu-i buna.
Luy, frumoasa povestea, dar se vede ca s-a umblat mult la ea, altul era stilul tau ![]()
Teo, sigur e ce zici ? De scarlatina l-ai testat ? beta-hemoliticul A e pozitiv sau negativ ?
Rox, eu sunt in organizare serbare copiii de la spital, de ceva vreme acolo merg jucariile lui Adi. Succes si bravos !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
ceamica spune:
Mandarinuta nu stiam multumesc
. N-am cumparat de acolo (am luat dintr-un loc unde nu era expus pe site ) dar am dat cautare dupa el si am pus primul link ce mi s-a aratat.
Erina eu am cumparat Orion si am fost si sunt multumita de el. Are mufa si ptr tv.
Teo te-a suparat colegul tau Aditza
?
si pe mine ma depaseste varicela asta ! ma bag la citit
o seara buna
adimercedes spune:
Crishtina, La Multi Ani, sa ai parte de sanatate, bucurii nenumarate si multa fericire alaturi de frumosii tai!!!
Roxana, sa-ti traiasca jumatea si sa fiti fericiti si sanatosi 1000 de ani si sa va bucurati la maxim de atomicii vostri!!!
adimercedes spune:
Noi suntem bine. Vorba vine, ca inca Lisa, Adam si cu mine tusim cu sarg si spor
.
Cadouri, hmmm, copiii sunt relativ ok, mai problematic e cu adultii
. Copiii primesc www.bigairtrampolines.com.au/catalog/big-air-junior-8ft-trampoline-safety-enclosure-2314.html" target="_blank">trampolina - sotul a comandat-o azi noapte si deja azi dimineata era sold out! Pe langa asta vin carti, iar Lisa primeste role! Sambata avem party la noi de Craciun, deci copiii vor mai primi o tura de jucarii, noroc ca facem tombola si nu ma trezesc ca ma dau jucariile afara din casa...
Pt sot am luat o carte interesanta, Kinect nu primeste pt ca nu a reusit sa prinda oferta speciala si nu vrea sa plateasca pret intreg, mai ales ca jocurile inca nu sunt rafinate 100% si mai au probleme. Cred ca mergem si ne luam ceva impreuna
, sa fie si folositor familiei
.
Lisa a avut serbare joia trecuta. A fost frumos, copiii au cantat si recitat, a venit si Mos Craciun si le-a adus cadouri simbolice, fiecare a primit o carte de colorat si creioane colorate. Parintii nu au dat un ban pt organizare (!), doar a trebuit sa ducem un platou de ceva, dar educatoarele "au dat comanda" de prajitura mea cu morcovi si efectiv s-au aruncat asupra ei si fiecare a vrut sa isi duca acasa cateva bucatele ![]()
![]()
. Pt ca majoritatea gustarilor duse nu prea erau ok pt cei mici, am scos la bataie o punga de grisine si una de saratele si le-au mancat copiii de stingeau. Adam a ras un bol mic de capsuni si saratele
.
Sambata am fost la un gratar la niste prieteni din zona, ei au 4 copii, 3 mai maricei si unul de 5 luni :P. S-au distrat toti de minune - Lisa a facut baie in piscina cu cei mai mari si apoi au sarit pe trampolina, Adam a urcat si coborat scarile, a topait si el, a picat destul, a urmarit cu sarg cainele gazdelor si la un mom dat l-am gasit in fata usii de la intrare
...
Acum citesc o carte interesanta www.amazon.com/Playful-Parenting-Lawrence-J-Cohen/dp/0345442865/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1292286686&sr=1-1" target="_blank">Playful Parenting. Fff faina si incerc sa aplic din tehnicile de acolo. Asa ca ieri am fost un dinozaur care urmarea pe cei mici prin casa. Lisa striga: "I am hiding, mommy, come find me and eat me up". Apoi "It's Adam's turn and then you eat me all up" ![]()
![]()
. Le facusem si casa unde sa se ascunda, o patura pusa pe standul de haine
. Cred ca jocul asta il vom juca mult de acum inainte ;)
Acum fug ca am o gramada de treaba. Nu stiu cand mai apuc sa intru zilele astea, dar aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine!!! 
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Teo te-a suparat colegul tau Aditza Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Cine-i ala,mama?

M-a suparat seful Mihaitza
,am un coleg Aditza la vanzari,daca despre ala e vorba!O cunosti pe Mirela,nevasta-sa,ca si ea a facut mate
Am trimis pozele pe mail,si acum dau si o
mare si taaare,cu lapte condensat!
O zi frumoasa si linistita va doresc!
Am trimis pozele pe mail,si acum dau si o
mare si taaare,cu lapte condensat!
O zi frumoasa si linistita va doresc!