FIV la Sibiu (21)
Raspunsuri - Pagina 15
yarrina spune:
Multumesc tuturor celor care au intrebat de mine. Da, am nascut pe 26 noiembrie 2 puiuti minunati care ma fac zi de zi sa uit de tot greul prin care am trecut ca sa-i obtin. S-a meritat fiecare injectie...fiecare drum de 8 ore pana la Sibiu...fiecare zi petrecuta in Sibiu singura cand sotul nu putea sta cu mine. V-am mai citit pe sarite dar de cate ori incercam sa va scriu ma chema datoria. Este greu dar este si foarte frumos...pe care il tii in brate ti se pare mai drag...
Nu pot decat sa va spun sa nu renuntati la visul vostru si sa aveti incredere in medic si in echipa de la Sibiu. Eu sunt dovada vie ca fac tot ce le sta in putinta sa ne ajute in indeplinirea visului.
Lyette imi suna f cunoscut ce povestesti tu. Si eu am avut o inseminare cu dr Chicea pentru ca dr I nu era in tara atunci si am avut aceeasi senzatie. Vroiam sa renunt la tot si sa plec acasa. Am stat 2 ore cu vezica care exploda si el nu mai venea. Ma duceam la baie la 5 minute si mai faceam cate un pic ca sa nu explodez. De atunci mi-am zis ca daca nu este dr I prefer sa nu fac nimic in luna respectiva. Dr C este foarte bun dar foarte ocupat. Tre sa te incarci cu f multa rabdare. Eu pt dr I am numai cuvinte e lauda, m-a incurajat si am avut incredere in el si uite ca am reusit. Si in ziua de astazi ii mai dau cate un e-mail si ii spun despre mine si toata sarcina cand am avut intrebari si nelamuriri i-am scris si mi-a raspuns de fiecare data desi isi incheiase "contractul" cu mine.
Felicitari noilor gravidute! Sa fiti sanatoase si sa aveti 9 lunite usoare!
la toate fetele! O sa mai revin cu detalii.
fericita!! 37+ si
brunadria spune:
yarrina felicitari mamico!
sa va dea d zeu sanatate sa va puteti creste copilasii si sa fiti fericiti cu toti!! bravo!
crudiutalida spune:
FELICITARI YARRINA!
SA FIE SANATOSI PUIUTII SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE EI
danaisa20 spune:
Yarina, bine ai revenit in noua postura!
Le doresc multa sanatate si tot binele din lume celor doi pupiti ai tai! Sa ne spui ce nume ai ales!
Cand ai timp (dupa ce te obisnuiesti bine cu ritmul lor), te asteptam aici cu impresii si pozici!
Cat despre parerea mea vis-a-vis de clinica si echipa Polisano, as spune mult prea multe si cuvintele nu ar fi de ajuns.
Am mers acolo dupa 7 inseminari nereusite in Bucuresti si am simtit din prima ca la Sibiu voi reusi dupa ce am cunoscut echipa si pe dr I. Dupa reusita mea am trimis acolo in jur de 8-10 cupluri care au fost la fel de multumiti si care sunt acum in plina procedura de investigare/ munca la proiectul bebe.
Sunt una dintre pacientele care chiar nu are nimic sa le reproseze!
Va doresc multa bafta tuturor!
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui llary Cred ca esti insarcinata!De s-ar scrie si de mine as ceva! Felicitari Lyette ma regasesc in gandirea ta!!!!!!! Oare ce face Yarrina?ce stiti de ea? Bytsy tu ce faci? Analizele astea cum sunt ptr FIV: TQ-17,9sec,limita13-17 LIMFOCITE-47%,limita k intre 20-40 |
Poate nici una dintre noi nu suntem in masura sa iti raspundem
Eu una chiar nu stiu ce sa zic...
Sorry!
persi spune:
FELICITARI YARRYNA!!!!!!!!!!
Sa va dea Dumnezeu sanatate tie si piticilor tai!!!
fericita de +23 Radu Andrei
cristy1977 spune:
buna ziua fetelor,
am ramas cu 3 cutii de pregnyl de 5000 de la tratamentul de sustinere a sarcinii, l-am procurat din israel si a fost tinut numai la frigider, il dau la banii la care l-am luat, daca va intereseaza, dati-mi un pm
va pup pe toate si va imbratisez cu drag si ma rog pentru voi sa reusiti si sa aveti in burtica cat mai curand bebelinul mult dorit
sarbatori fericite si un an nou cu multe impliniri
va pup
cristina
and the miracle happened... 11 +
Gabi_B spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danaisa20
Poate nici una dintre noi nu suntem in masura sa iti raspundem Eu una chiar nu stiu ce sa zic... Sorry! mamica fericita de gargaritza Mara 19.10.2010 |
TQ inseamna timp Quick si este la limita superioara a normalului, deci e ok.
Limfocitele la fel; pe hemograma desfasurata pe care o ai de la laborator ai fara indoiala si limfocite in valoare absoluta - daca sint normale si daca WBC, adica white blood cell sau leucocitele totale sint normale, atunci iarasi e ok.
Gabi+24
placenta previa centrala
Lyette spune:
Yarrina
MULTUMESC PENTRU MESAJ
MULTE DINTRE VOI ATI AVUT CUVINTE DE LAUDA LA ADRESA LUI ISPASOIU!
EU NU POT SPUNE CA AM AVUT OCAZIA SA-L ASTEPT FOARTE MULT PE CHICEA. MI SE PARE CU ADEVARAT O PROBLEMA SA NU APARA LA ORA LA CARE ARE O INSEMINARE DE FACUT. EU AM OVULAT IN DRUM SPRE CLUJ SI AM PLECAT IMEDIAT
DUPA INSEMINARE. DACA AR FI INTARZIAT.....TARE MA TEM CA NU MAI PRINDEAM FOLICULUL.
TIMPUL PETRECUT PE HOL L-AM FOLOSIT PENTRU A DISCUTA CU DIVERSE PACIENTE CACI PE VREMEA ACEEA NU INTRAM PE FORUMUL ACESTA SI ERAM TARE DORNICA SA AUD CE SE INTAMPLA PE ACOLO.
O DOAMNA SPUNEA CA NICIODATA NU SE VA MAI PLANGE DE FAPTUL CA INTARZIE, FIINDCA ATUNCI CAND EA A AVUT PROBLEME LA MATERNITATE (A PIERDUT SARCINA GEMELARA) NU A PLECAT DE LANGA EA PANA CE NU A FOST IN AFARA DE ORICE PERICOL.
NU STIU CE SA SPUN.....AS FI VRUT SA SE OCUPE NUMAI DE FIV!
monaramona spune:
eu am avut o hiperstimulare de toata frumusetea si am stat in spital acolo la polisano o saptamana ..nu am ce sa reprosez..incepand de la personal , pana la curatenie si confort , ai totul ..cat despre dr ispasoiu numai cuvinte de lauda ..venea mereu sa vada ce fac , vb cu mine si imi explica tot ca sa inteleg ce mi se intampla.am numai cuvinte de lauda celor de la clinica, in special dr i