Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)
Raspunsuri - Pagina 8
gecko spune:
Naty, nu prea imi pot da seama ce Thomas i s-ar potrivi Iuliei, gandidu-ma ca nu vrei sa-i dezvolti pasiunea cu noi poduri, tuneluri, bariere etc.
Sunt totusi seturi la Mega Blocks Thomas 3 in 1, in cazul in care o intereseaza si partea asta.
gecko spune:
Luny, te inteleg cu spiritul Craciunului cu o saptamana-doua inainte. Dar din pacate pe marea majoritate a lumii o loveste spiritul atunci, de aici inbulzeala, nervii, uneori produse lipsa pe rafturi sau preturi umflate nejustificat.
Pe voi v-a lovit criza, pe noi ne-a lovit nr neasteptat de copii, eu una sunt obligata ca sa imi fac un buget cumpatat din timp decat sa ma duc buluc cu o saptamana inainte sa iau tot ce-mi trebuie. Culmea, mutata fiind la mama naibii, am 14 persoane pe lista lu'Mosu
. Dar dupa cum spuneam, am ales o parte sa fie chestii personalizate, asa ca am fost obligata sa fac totul din timp.
Copilul meu cel mare e cu oja minune pe deget, asteptam sa explodeze cand o da de gust[starwar], pe naiba
, doarme si isi suge deshtu cu drag
Nicoleta spune:
Gecko, bine le zici. Eu sunt constienta de tot ce spui si multe altele. NU ma uit urat la cei care au sau care dau sau care nu au si nu dau... Doar ma intrebam cum o fi. Cu jucariile rezervate inca din vara... chiar nu am auzit /vazut de asa ceva. Cu trenurile... Matei va primi un set de trenulete Brio. Trenuletele metalice Thomas nu mai stiu de la ce firma erau, insa sigur se gasesc si acum prin magazine. Bine ca s-a mai domolit pasiunea, ca avem o gramada (Matei se joaca si el cu acelasi drag ca frate-su). Reciclam deci si jucarii... pe de-o parte mi-e ciuda ca avem atatea la Brasov si zac acolo, neplimbate, nealintate de nimeni
... insa nu ar fi incaput aici.
Hai ca ma striga baietii, va pup, sa aveti o saptamana faina!! Paaa...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gecko spune:
hai ca am googalit
, si zice ca Brio sunt productia europeana a Thomasului de lemn, echivalentul la wooden railway-ul de care ziceam eu si care mi-a invadat casa
. Oricum, important pt mine e sa se potriveasca cu celelalte seturi, ca de la unul cumparam sine, de la altul poduri, de la altul macaze, in functie de preturi, promotii.
Pacat ca nu ati putut aduce si restul jucariilor de la Brasov. E un avantaj cand se pot da de la unul la altul, mai ales ca nu sunt ieftine.¨
Cu ce au altii, eu ma gandesc ca e nasol sa poti sa'ti iei orice si sa iti doresti nimic....sau asta e la fel ca si cu vulpea si strugurii
si totusi...ce costum de cioban cauti?????????
luny spune:
neatza!
mi-e somn, normal...
gecko zau ca mor de oftica sa citesc ce misto e in lumea civilizata, cu layby, reduceri asa mari la jucarii, d-asta
.. pai nene, da! asa, zau ca merita, iti faci o socoteala si stii cum stai.. aici, stii si tu... toate-s dublu la pret...mi-e tot una ca le iau din timp sau atunci, costa la fel! reduceri, poate un 10% acolo, la misto
la fel si la nicoleta, daca e sezon de reduceri, normal ca nu treci pe langa ele si le lasi acolo![]()
noi mergem in Unirii la locul de joaca, daca vrea careva sa vina...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C fastrackids e un curs optional, un program adus din america acum vreo 4 ani, pt copii intre 2,5 si 9 ani. Au o ora pe saptamana, studiaza in 2 ani 12 teme mari; in fiecare lectie au film pe ecran interactiv, jocuri, experimente, aplicatii practice, discutii... totul adaptat la varsta lor...poti intra pe www.ftk.ro, daca vrei sa afli mai multe... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
hai ca am intepenit. Initial, vazand filmul, am vrut sa zic un "wow" admirativ, ca ce destept, ce ascultator, ce frumos interactioneaza Matei, meritul lui si al tau. Dar acum vad ca spui ca "totul adaptat la varsta lor"...ar trebui si Patrick sa faca/sa se comporte asa? Asta e ceva firesc pt varsta lor? Valeu mama ca in urma e al meu
.Dar "wow-ul" admirativ tot il scot
.
gecko spune:
inca una si ma duc
butucele, totusi ce e "maneammaneam-ul" ca eu una tot nu am priceput ce chestie impachetata
. Oricum, minunat Andrei-ul. Asa va trebuie daca nu ascultati doleantele copilului
..
Nicoleta spune:
Gecko, am gasit ma. Daca nu ai FB... am pus poze acolo. Hai ca le pun si pe Webshots. (s-a inteles, da, ca astea Brio nu sunt Thomas...)
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gecko spune:
am inteles Nico
si intre timp te-am cetit la purandeiii mai mari si am inteles ca e parte dintr-o sceneta
. Pana mai acu cateva minute credeam ca iti cauti PENTRU TINE costum de cioban
.
Sanatate lui Stefan.
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
hai ca am intepenit. Initial, vazand filmul, am vrut sa zic un "wow" admirativ, ca ce destept, ce ascultator, ce frumos interactioneaza Matei, meritul lui si al tau. Dar acum vad ca spui ca "totul adaptat la varsta lor"...ar trebui si Patrick sa faca/sa se comporte asa? Asta e ceva firesc pt varsta lor? Valeu mama ca in urma e al meu .Dar "wow-ul" admirativ tot il scot .SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
exact la asta ma gandeam si eu

mie nu-mi merge linkul... mai incerc..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);