Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)
Raspunsuri - Pagina 7
miradi spune:
am aparut si eu pe aici putin![]()
Luny faina reteta ,pare atat de deliciosss
Naty ,la fel interesanta combinatia aia![]()
Asa ca acum stau si ma gandesc la mancare
![]()
Mi-ar placea sa vin si eu la intalnire duminica ,sa vedem![]()
Ma bucur ca Simo si Siluan sunt bine
sa-l vedem cat mai curand zambind si pe mamica lui fericita si toti alaturi de el
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miradi aaaa Luny servici usor ,am inteles ca esti la munca Noapte buna ! ![]() Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 ) |
mersi, mai am 2-3 ore si gata
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salutare.
Apropo de cadourile de Craciun: aici sunt foarte multe reduceri la inceput de decembrie, care efectiv trebuie vanate. Reducerile astea golesc rafturile. Ce ramane iara este decimat de catre cei care, organizati din tata-n fiu, isi fac din timp si bugetul, si listele. Eu nu am sange albastru in vine si cu organizarea stau dupa posibilitati... insa s-a nimerit sa caut costum de cioban :)). Si asa mi-am dat intalnire si cu Mosu (ca tot a primit salariul A). Numai ca in seara asta am vazut un trenulet si mai fain, din aceeasi serie cu cel cumparat deja, la o reducere substantiala, in mall-ul de langa noi. Asa ca luni acolo ma infiintez. Trenul de azi-dimineata va fi cadou de... Iepuras! Ca sa vedeti ce inseamna sa traiesc printre austrieci!
(pfiuu, am vazut astazi lume cu carucioarele de cumparaturi pline-pline de jucarii maaaari si scumpe - gen Lego etc.! cum o fi sa nu te uiti la pret?)
Vorbiti de Revelion, de organizare randuniceasca... va invidiez. Noi daca stam aici (si probabil vom sta) vom petrece ca mosnegii. Daca nu tu bunici, matuse, unchi...
Ma duc la culcare. Va doresc un week-end placut! Sa va trimit nitica zapada?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
naty, langa standul meu, la BE, erau cei de la Thomas Toys. au si site www. thomastoys.ro . stiu ca acum sunt si le kidex, asa ca, daca ai timp, baga o fuga maine sau poimaine.
sincer, mi se par scumpeeee, (cele mai ieftine sunt fff mici), mai ales ca sunt atatea "fake"-uri destul de reusite si de ieftine si eu consider ca la varsta lor nu fac diferenta.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Nicoleta spune:
Naty, astazi in Toysrus era reducere 20% la toate Thomas-urile. Ma batea gandul sa ii cumpar lui Matei cadou de Craciun niste sine, noi avem multe locomotive din colectia de trenuri metalice mai mici (sunt si unele putin mai mari) (sunt stranse de vreo 3 ani incoace, si lui Stefan ii plac mult). Insa nu mi s-a parut o ideea prea buna (avem niste sine la Brasov, mai intai sa le aducem pe-alea...). Sper sa incapa locomotivele pe sinele de la cadoul de Craciun si impusc mai multi iepurasi...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gbutucica spune:
sunt treaza de 1 ora, am avut timp sa cetesc, ma ustura ochii dar nu ma las![]()
nu pot sa ajung la intalnire
, vine nasa lui Anei sa-i dea cadoul p Sf Andrei si cica l-a intalnit si pe mosu Nicolae
.asa mult mi-am dorit sa vin , of of,
d-ale lui andrei:
A primit de la o prietena o camasa di o pereche de blugi si ii spun uite ti-a dus ELa si Rares cadou. el scoate boarfele din punga
, pe jos,(le arunca mai exact
) se uita curios in fundul pungii care era goala, se uita ca pisica in jurul cozii , lasa punga jos si zice:
unde e cadoul?????
eu: uite-l aici:
el f dezamagit: si maneammaneam-ul ( este acea chestie aambalata ce o dam copiilor ca desert dupa masa sau inainte)si jucaiia??? lasa punga si isi vede de treaba..........
a fost faza de filmat , dar nu stiam cum va reactiona.............
ce mai stiti de Simona si micut?
CAmi , creta
, am incercat si eu cind eram la scoala si n-am facut febra decat la 30 ani![]()
iu
Am vazut si eu pozicile Fffffffffoooooooooooarte frumos
Australienii,de jingel nu zic nik ca am luat sonoru![]()
![]()

am vazut si baiat de Valen , tot fara sonor
, la Fastrack-ul ala, si nu eu sunt ultima care am aflat
iar site-ul nu il pot deschide.
naty , scuze nu am notat reteta
, pot sa primesc ??? sar'na 
am vazut si eu Olgutii mici
ce pot sa zic. Vreau si eu in 4-5
am citit tot , dar bstranetile si noptile nedormite isi spun cuvintul![]()
![]()
Zoze ce faci cum te (va) descurtcati?
mihutza am ramas datoare , stiu 
a noi de mos nicolaie i-am luat o mare parcare supraetajata cu de toate
iar de caciun un mare circuit de masina uno( asa zicem noi la formula unu)
de rev mai mult ca sigur ca vom fi linga socrela , care a terminat prima tura de cito si dupa care se simte ff rau dar medical este bine
,
andrei are serbare cu o poezie despre mosul , de care nu am stiut mi-a spus o mamica(fiica-sa da tot din casa )( el mi-a spus ca la serbare spune catelus cu parul cret
)serbare nu va fi cu parinti ( don't ask me why?)vom primi mai mult ca sigur ca anul trecut DVD-ul cu toata harababura din acea zi.Valentina poate ma ajuti cu un raspuns
oricum el ne da serbare o data la 2 seri si vai de noi daca nu zicem dupa el
![]()
![]()
acum ca se cracaneaza de ziulica va las o
ca ma gandesc ca fiind sambata aveti cu toatele treaba de we.![]()
pupicesc io la voi si vorbim cind am timp , nu am somn si gasesc dispozitie.
pup ol
Jiani
gbutucica spune:
Un inspector de la Fisc vine la sinagoga in control, se uita pe registre si concluzioneaza catre rabin:
#8722; Domnule, veniturile dvs sunt mici si impozitul la fel. Cum reusiti dvs sa traiti cu niste incasari asa de mici?
#8722; Noi aici reciclam TOTUL si ne multumim cu putin.
#8722; Chiar totul?
#8722; Tot.
#8722; Si picaturile de la lumanari?
#8722; Da, le strangem si le trimitem la o fabrica de lumanari si din cand in cand ne trimit o lumanare..
#8722; Bineeee. Si firmiturile de pe masa le reciclati? Īntreaba agentul in zeflemea...
#8722; Da. Le strangem si le trimitem. Din cand in cand primim o punga de pesmet.
#8722; Buuuun. Da cu pieile de preputz de la circumcizie ce faceti? Si pe ele le reciclati?
_ Da.Le strangem, le trimitem la Fisc si din cand in cand ne trimit cate-un Pu....ica sa ne controleze
gecko spune:
si uite asa o iau de la inceput..
Nicoleta, thomasurile de metal se numeau inainte Take along si erau facute de Learning Curve. Din 2010 productia a fost preluata de Fisher Price si se numesc Take-n-Play. Cele doua serii se potrivesc la nivel de sine si trenuri.
Thomasurile de lemn, wooden railway, nu se potrivesc cu cele de metal, in schimb ele sunt compatibile cu seria de trenuri de la Imaginarium (marca ToysRus) si cu seturile de tren de la Ikea.
Cu cosurile pline de cumparaturi nu te amara, uneori aparentele inseala.
Aici exista "layby" si mai mult ca sigur exista si in Austria. Ce inseamna asta? Iti rezervi produsele din timp, cu 6 luni inaintea Craciunului, si platesti cate o rata in fiecare luna si in decembrie iti achiti tot contul si iti iei produsele. Aici este "massive toy sale" in iulie. Atunci gasesti jucarii si 50% reduse. Multi de aici isi fac lista de atunci, isi rezerva produsele la "layby" in perioada respectiva si la preturile de atunci, apoi platesc rata din fiecare luna ajungand ca in decembrie sa mai aiba doar o suma mica de platit si sa-si ia produsele acasa.
Apoi, nu toata lumea face/cheltuie la fel. Tu de exemplu dai 1-2000 de euro pentru un aspirator, sanatatea copiilor tai fiind importanta, altii cumpara o matura si cu restul isi umplu cosul de jucarii.
Eu am cunostinte care cu siguranta ai venitul familiei egal sau mai mic ca al nostru, dar care conduc masini de 40-50.000 de dolari, cu mult peste ce ne-am permis noi. Dar pentru noi masinile nu sunt importante, doar o tabla indoita care te duce din punctul a in punctul b. Pentru noi casa/comfortul casei este important si de aceea am inchiriat ceva mai nou, mai mare, mai izolat, platind de vreo 2-3 ori mai mult decat altii care se simt bine si'ntr-o casa de carton. Astea sunt alegerile fiecaruia.

(19.08.2004) si Medeea-Elena
(19.04.2008 )