Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
cu dragoste va ofer!

N-am mai scris parca de 100 de ani....nu stiu ce fac si de ce nu apuc!
De citit citesc, mai arunc un oki pe la munca....am vazut toate minunatiile de poze, si de-aici si de pe FB!

tare mi-e dor de voi si mi-aar placea sa va vad!
Ideea e ca daca vin, venim cu totii, copiii iar vor fi varzza cu somnul....ma gandesc si cuget!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raportez copil cu febra 39,2 la pranz, si 40,0 seara.
Amidgdalita, din nou

M-a lasat saraca sa ma uit in gatul ei, m-a lasat sa-i bag termometru in fund, la fel si supozitorul. Vreau sa zic ca aseara novocalminul a fost apa de ploaie! Dupa o ora abia scazuse de la 40 la 39,6... A scazut cu diglogesic, slava Domnului. Problema este ca mai am doar 3 supozitoare din ultima cutie... Mama lor de politici farmaceutice cretine
De aseara i-am dat antibioticul, pentru ca deja recunosc modul de functionare a clasicelor ei amigdalitelor ei.

Acum, dupa 2 antibiotice, si Nurofen e deja mai bine...

Asa ca la pranz vin in functie de cum se simte Sanziana.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, CAMI!!! Sa ai parte numai de bucurii!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani Cami!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

La multi ani, Cami!! sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
..revin, ii dau sa pape..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Pana la urma, in afara de Vali si de mine, cine mai vine sigur in mall?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NUMAI FERICIRE,CAMI!!

A fost bestial la concert..ce timbru fratee,ce muzicalitate (primul concert,de-aia!),minunat nenea...super orchestra..ne-a dat gata..iar cand abia ne incinsese sufletele,gata,s-a terminat..pai atat frate??cam o ora juma de cantat plus pauza intre..asa o fi politica?cam putintel,oricum..sau pt ca mi-a placut mie,de-aia..ceva scartzaieli la sonorizare au fost,ca-n romanik,dar s-au acceptat cu asa voce de aur..
..apoi am beut cate ceva prin centrul vechi..cel mai bine ne-am simtit la casa berarilorsuper muzik veche,atmosfera,beuturik...adik beutirik fara alcool pt mine ca m-am bagat la shofat eu..nu aveam nervi sa plecam fara masina pe ploaie torentiala...si un geeer...dar a meritat,zau..neaparat bis.

Vecinik,imi pare tare rau ca e bolnavioara Sanzi...sanatate rapida..

Eu as vrea intalneala,dar nush ce fac cu Tea care nu a inghitit nik azi,e intoarsa rau,nu vrea aia,nici pe-ailalta...probabil si de plictiseala atata in casa..asa ca am vrea sa ne imbracam sa fugim la Auchan la centrul de joak..poate asa ii vine foame si mai oboseste...iar daca va fi cineva care o va determina sa manance 3 linguri de ciorba la intoarcere,eu as fi,ca nadejdea randunoiului...iar maman e plecata..asa ca nush daca ma incadrez in timp sa mai ajung tocmai in mall vitan..m-ar fi incantat torusi o ora mai tarzie....sorry..

Dar va fi intalneala,totusi?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

La multi ani ,Cami !
Sa fii sanatoasa ,fericita si mult iubita !

Luny,as veni si eu ce multe fete voiau sa vina si acum ....
Eu trebuie sa fug putin pe la magazine pe aici nu am luat nimic de Mos Nicolae.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Luny nu stiu cat de bine este implementat in Romania programul FastTrackKids, Vali ar putea sa ne dea mai multe detalii, dar cel din America este suuuper. Noi am vazut un filmulet la facultate, la psiho si ce faceau acolo, in programa din America mi s-a parut foarte interesant si educativ. Apoi aratau si copii, rezultatele mai bune pe care le au la scoala comparativ cu altii. Bine, acolo daca am inteles eu bine, se incepe de la 5 ani cu scoala.
Chiar Vali, tu care lucrezi cu atat de multi copii, ai vazut imbunatatiri reale in dezvolatrea copiilor care merg la FTK?

In mod sigur!!!!

Mergi la inceput

bubu daaa, iti aduc!
cum se mai simte Sanziana, ralu?sa treaca repede..
gudinde m-am lamurit cu FTK, sunt convinsa ca e super programul! iarin Valen, am incredere.. sper ca dupa sarbatorile astea sa-l duc si eu pe Muf, tare fain ar fi, nu stiu sigur cat de cooperant ar fi, insa... mergem intai la o proba...

Mergi la inceput