Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (465)
Raspunsuri - Pagina 13
Kya spune:
Gudinde cat a costat costumul?
Linkul il stiam si eu de la Vali
, dar mie imi trebuie pentru Zana costum de pisica, si variantele lor nu prea mi-au placut.
Am gasit unul intr-un magazin care pare mai dragut. E 99 de lei. E mult, e putin?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
Felicitari, Raluca! Sa fiti fericiti!
Gudinde, o recomand pe Oana, cea cu costumele de serbare. Am colaborat cu ea la inceputuri si face treaba de nota 10!
Mimo, cum zici tu...insa eu am ramas trasnita la expo cand am vazut o cutiuta cu niste sine si locomotove la 520 lei!!! sa fim seriosi! in fine...si mai raman trasnita ca stiu ce preturi de plecare sunt la furnizorii din afara si la cat ajung aici...
. sincer, ma batea si pe mine gandul sa aduc niste thomasi, dar tre sa aflu exact ce aduce si cine, caci e treaba aia cu unicul importator. dar cum zicea gecko, sunt produse de 2 firme diferite si "unicii" sunt unici numai pe una din firme. studiez...
maine, nu cred ca vin, ca inca ma doare gatlejul si dupa spusele dr-ei mele, mononucleoza asta dureaza...m-am ales si cu ditai durerea de stomac de la antibioticele alea contra lui strepto, care s-a dovedit a fi negativ. in fine, nu-s in apele mele, asa ca voi fi cam domenstica.
nico, multam de vestile bune despre simona si Micu'.
azi am studiat si eu piata de cadouri. de mos nicolae le-am luat dulciuri si cate un simpatic zhu-zhu pet: http://zuzu-pets.com/node-165795011-B002DCS3R0-Zhu_Zhu_Pets_Adventure_Ball.html si inca unul care alearga intr-o roata.
de craciun, inca nu stiu sigur. alex vrea un bebe d-ala care "creste" si se mareste, teo vrea o motocicleta sau o drujba
. eu vreau sa-i iau banc de scule si lui alex microscop...sa vedem ce si cum.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Kya spune:
Tocmai am mai gasit un site de unde se pot inchiria. Si am gasit si un model chiar dragut, cu fustita± Cred ca il inchiriez - 40 lei.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Fain linkul cu costume! Insa cioban parca nu aveau... Gudinde, sunt pozele pe FB.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
De Mos Nicolae copiii vor primi cate un calendar cu dulciuri de la Milka, alte dulciuri mici si Stefan un ceas de mana cu Spiderman de la Flik-flak, iar Matei un puzzle (6 puzzle-uri mici cu cate 6 piese). Sper sa le fie de ajuns :).
gudinde spune:
Nico eu n-am cont pe FB.
Kya costumul a costat 120 RON si eu am considerat ca merita. Numa' cat a stat sa coasa puful ala si organza. E mult, e putin? Depinde de costum si de alternative. Pe site scria ca se si inchiriaza unele costume, dar in general nu cele pe alb, care-i cazul nostru.
Prea multe alternative noi nu aveam negasind in alta parte ceva ok. Ca sa nu mai zic ca dupa atatea cautari, deja timpul meu valora mai mult. Asa ca m-am dus astazi, am cumparat rochia si asta e. Si nici nu mai stam cu stres ca daca o murdareste, daca o rupe, daca ..., daca ...
Nicoleta spune:
Eeee... costumul asta de cioban a costat 49.5o de euro... Efectiv nu am avut alternativa, mi s-a parut mult, insa am dat, ca altceva nu aveam ce face. Fata de costumul de Fat-Frumos luat de pe net acum cativa ani, din Ro (Buc), asta e din materiale muuult mai proaste. De acum voi fi mai pe faza si le voi cumpara de pe net, din timp... pe net era 27, 30 cu tot cu transport... nu am saracit, dar m-am enervat! ![]()
Nicoleta spune:
http://tomarma.com/Licensing/imagecats.html
costumase superbe, doar ca pentru bebelusi...
Nicoleta spune:
http://tomarma.com/Licensebook/PSA/pages/TA51CatCD9.html Asta e superb!!
gbutucica spune:
normal ca iar nu pot dormi

gecko "maneamaneamul" este orice este impachetat: kinder(felie cu lapte), cakes, bomboane , ciocolata, totul trebuie sa aibe ambalaj.Placinta ,clatitele si orice facut de mine pe post de desert este mancare
, alea sunt "maneamuri".
Raluca , fellicitari mamico, sanatate si bucurie 
nu sunt in apele mele asa ca doar va las
, m-amchinuitfoartemulltsaofac
sa va doresc ca mos nicolae sa vina cu cadouri fara bota.am mare regret ca nu sunt azi fizic cu voi
, asa ar fi mers o vorbarie oioioi.

pup iu
si NUUU ShTIUUUUUUU cind mai dau ochii cu voi.
jiani