Suedia (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliGrigore spune:

Revin...pentru ca sunt socata pret de 1400 de coroane cat a costat legalizarea actelor Anastsiei.

Faceti ceva, suflati in norii astia care nu mai termina de plouat aici in Skåne. Foxy, ce faci? ne-ai promis vreme buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

imi pare cu regret de ploi, dar in Landsrona e Carnavalul si astia-s mereu cu paparuda!
Lili, dar de ce 1400??

Mergi la inceput

Foxy, nu stiu ce sa zic...
m-oi fi dus din greseala la notarul de lux?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui LiliGrigore
m-oi fi dus din greseala la notarul de lux?...

De lux? Ce, exista lux in Suedia? Ntz, eu cred ca tu te-ai dus la notar in Norvegia. Dada, sigur asta ai facut, de unde si diferenta de pret. Zau, mai Lili, inteleg ca esti aproape de vecini, dar chiar sa sari asa, in curtea aluia sperand ca iarba e mai verde sau pana mai ascultita... Pana notarului, aia de semnat. Despre asta vorbesc. Era oricum clar, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Home sweet home!

Tanti, luat mustarul dar ti-l dau numai daca nu-ti sare . Da de stire daca ajungi pe aici, poti veni si la ski ca e valabil pana in februarie .

pe toate!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Wow, Mihaela, multumesc! Chiar nu ma asteptam sa aduci mustar Nu stiu cand vin, iti comunic la momentul respectiv, desi daca e sa ma iau dupa vreme, o sa vin la schi prin octombrie. Deja e friiiiiiiiiiiiiiiiig si plouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Si numai Foxy e de vina!

Mergi la inceput

Cu mare placere! Dar sa stii ca pe Gotland e vara, soare, cald(cat poate fi in Suedia...adica 20 de grade).
Uite si dovada.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Cred ca a venit si la voi vremea buna, sunteti pe afara cu toate...

Eu tot va fac putina pofta de Gotland...De azi! Ca de maine inapoi la activitati si munci. Destul a fost cu vacanta, nu?

O saptamana frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Frumos pe Gotland, Mihaela! Ce norocoasa esti! Din påcate la noi in Skåne ploua, ploua, ploua...vreme de betie, vorba cantecului. Atata ca, in Suedia fiind, constat ca la System Bolaget e inchis...si ma opresc din cantat.

O saptåmana fara ploi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anja spune:

Dragele mele, bine ati revenit din vacanta si vacanta placuta celor care abia pleaca.
Vin si eu cu o intrebare.
Vinerea viitoare eu si sotu' pleccam la Helsinki. Problema este ca nu avem pasapoarte, deoarece le-am trimis la Migrationsverket pentru cetatenie. Nici buletinele romanesti nu le avem, al meu e la mama in Romania si al sotului este expirat. Intrebarea este daca putem circula cu SwedishId-ul.
Am googalit si am gasit ca daca esti cetatean sudez ai putea calatori in UE cu Id-ul. Oare verifica cei la Cph sau Helsinki in aeroport daca suntem si cetateni? Aveti ceva experienta?
Cinstit, ar trebui sa sun la Migrationsverket si sa cer pasapoartele inapoi, dar in felul acesta imi aman prelucrarea dosarului.
Voi ce ziceti, sa riscam, sa nu riscam,,,,,,,,,,,,
Va pup

Mergi la inceput