Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
I'm back! Cu vesti bune...
BB Patrick are 2.747 kg , e bine... ne vedem din nou peste 2 saptamani.

Tunde ce ma bucur ca maine scapi si mergi acasica!!!

Roxx am facut praji intr-o tava putin mai micuta decat tava de la cuptor (cam trei sferturi). Si cred ca am facut bine ca ar fi iesit prea subtirica daca as fi pus in tava aia.

djLaura probabil ca mami tau nu e tocami "in pas cu moda". Las-o... ea le stie pe-alea ei si nu e prea deschisa noilor metode, tu le stii pe-ale tale... cum trebuie sa faci. Ori nu te mai superi in legatura cu asta cand iti zice, ori nu-i mai spui ca ai fost!

Si eu am vazut body-urile Andreei Marin in Carrefour cand erau la 10 lei. Le-am studiat, dar sincer nu m-au tentat, asa ca nu am luat. Ca material erau ok.

andri31 eu n-am avut probleme cu cosurile in timpul sarcinii, dar cunosc destule mamici care "au patit-o" asa cum spui tu. Ideea e ca nu te poti da cu creme speciale pentru asa ceva, ca nu-s indicate pe perioada sarcinii. O sa treaca si asta...
Si bine ca bb tau sta cu picioarele in vezica si nu in stomac cum face al meu de ma lasa fara aer de durere. Dupa ce se misca, trece.

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 32 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

astia sunt nebuni de legat
iar s au bagat astia de la fmi in ciorba noastra
cica la minoritati sa le dea 600 pt 3 ani si la restul intre 600 si 1000 pt 1 an

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mirela ai inteles gresit
in momentul asta exista 3 varinate
3 propuse se Botis(12 luni cu max 3400, 24 luni cu max 1000, 24 luni cu max 1500), un a minoriatilor 3 ani cu 600 si una a udmr 2 ani cu max 2500.
Fmi-ul cica voia sa impuna 12 luni cu 600-1000.
Vedem luni ce zic in final.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mai scot si eu pe ici pe kolo cate o motzata ... pt bebelu , simo , ambramburika si pt celalate care se pregatesc... asa... sa ne obisnuim !

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Raportez un bebe de 2053 gr. Suntem fericiti ca e bebe bine si creste frumos in burtica!
Pupici la toate burticutele

Gabriela
31 saptamani Tudor

Felicitari pt bebe grasun.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Mica_daria, las-o pe sefa ta in pace, eu nu sunt acolo dar vad ca spune aberatii, ea nu-si mai aminteste ca a fost insarcinata ci doar e frustrata ca pierde un om bun si o sa aiba mai mult de lucru cu o persoana noua care poate nu are experienta si abilitatea ta.

Vezi tu ca oamenii care ajung in functii cred ca au putere asupra oamenilor care lucreaza pentru ei...cand omul isi pierde "uzul ratiunii" spune tot felul de prostii, neadevaruri tocmai ca sa faca rau, sa raneasca...de fiecare data cand vad asa intamplari - in realitate sau povestite - imi dau seama cat de adevarate sunt cuvintele lui Iisus: "Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac". Cei care se comporta asa chiar nu mai sunt ei, e o rautate care ii "poseda" si ei nu mai gandesc rational.

Hai mai e o zi, dupa aia o sa uiti si cum arata fata ei. Spune o rugaciune in gand ca sa te linisteti si ca sa-i trimita bunul DUmnezeu si ei gand bun si linistea mintii. Nu te mai gandi la ea cu rau, gandul tau bun o ajuta si pe ea sa-si vina in minti.

Fetita ta are mare nevoie de tine sa fi linistita.

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Fetelor, si va multumesc pentru incurajari. Asa am un suflet greu, negru , trist, nici nu mai stiu cum mai e. Nebuna asta ma termina si ma gata. Mi-e frica doar ca va face pe nebuna si nu imi mai da salariul, in conditiile in care eu am stat la birou tot pana seara tarziu, ca de, sa fie bine, si ea acum imi face de astea. In primul rand e si ea femeie, a fost si ea insarcinata, si cu mine se poarta ca o scroafa. Se poarta de parca mi-*as fi dat demisia, nu ca plec pt ca astept un bebe. iar punctul 2, ma tot gandesc cum mama dracului poti sa spui ca sunt varza si eu si actele mele, cand eu sunt cu actele si cu totul la zi, si pe deasupra mai sunt si meticuloasa si am o ordine maaaaare maaaare in acte. asta ma doare rau de tot la ora asta, neadevarurile spuse de ea, nu stiu ce vrea de fapt, si mai rau e ca fata pe care o las in locul meu e o habarnista, si o sa faca vraiste in tot, si apoi sigur tot pe mine o sa cada magareata ca nu am facut si nu am dres. Pffffffffffff, nu mai pooooot.
Imi cer scuze ca v-am stresat, dar la cine sa ma plang? Am zis ca poate asa ma mai descarc.

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Irinukaaa felicitari ce bebe grasunel
si mersi de sfat

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

irina felicitari pt vestile bune.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput

Laura, sa sti ca m-ai facut sa rad si sa plang, dar intai sa rad

Eu de ex as fi facut mai multe ecografii dar noua nu ne face decat 2

Pai sti ce cred eu ca tre sa faci? Nu-i mai da atatea detalii mamicii tale. Daca stie - iti da sfaturi care te necajesc iar daca nu stie nu-i motiv de dat sfaturi Ce zici? Crezi ca e o idee buna? Daca doctorul tau spune sa faci, mergi pe mana lui, ca stie mai bine. Nu mai plange, ei au trait pe alte vremuri, nu era ecograf, nu inteleg la ce e folosit si nici nu-si bat capul sa inteleaga. Ce nu intelegi incerci sa eviti nu? Ea crede ca te sfatuieste bine. Plus ca poate crede ca e ceva ca si aparatul de raze X si sa nu-ti faca rau.

hai impaca-te cu mamica, si incearca sa-i dai cat mai putine motive sa te intristeze.

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor am niste nervi de mor ,am vb cu mama si ma facut sa ,ca de ce ma duc des asa la ecograf,ca ea nu intelege dc dr meu ma cheama 1 data pe luna,ca are ea o vecina care a nascut si a facut 1 singura ecografie la 7 luni ma certat de ma inebunit ceausista asta de mama

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Nu e regula ca se poate rupe unde a fost taiat. Eu am fost taiata de 2 ori si a treia nu am fost taiata si nu s-a rupt absolut nimic, a fost curat. N-am facut masaj la nici una din nasteri. Depinde de rabdarea doctorului si in primul rand de pozitia copilului, cat de mare e circumferinta capului, cat de repede trebuie copilasul scos...

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

hello..

masaj perineal nu ami e cazul la mine, ca deja am fost taiata si cica e mai sigur acum sa taie din nou, ca se poate rupe unde a fost taiat si cand se rupe e mutl mai nasol decat taietura.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

djlaura01 in cate sapt esti ca ai ramas in urma cu semnatura

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput