Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde dc tot exista anestezia asta, de ce sa nu o folosim??? eu una nu cred k as rezista sa nasc fara.
am inteles k unii iti pun anestezic pana ajungi aproape de dilatatie max si dupa te lasa k sa simti cand trebuie sa impingi.
acu nu stiu. eu nici macar nu stiu cum voi naste pana la urma.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 28 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

adryiii tot ce e posibil sa gasesti si in farmacii, mai ales in cele in care sunt si pompe de san..., dar mai sigur gasesti in magazinele specializate cu lucruri/ articole de bb.

"Se considera ca laptele matern se conserva, fara a pierde niciuna dintre proprietatile sale, pentru maximum 24 de ore, la o temperatura de 15 grade, pentru 10 ore, la 19-22 grade, si pentru 4-8 ore, la 25 de grade. Daca insa este tinut in frigider, poate fi mentinut pentru 5 zile, la 0-4 grade, dar este preferabil sa fie consumat in mai putin de 48 de ore. Laptele matern poate fi si congelat. In acest caz, poate fi conservat pentru circa 3-6 luni, daca este tinut intr-un congelator (in functie de tipul de congelator si de cat de des este deschisa usa), insa congelarea este folosita doar in cazuri extreme. In privinta tipului de recipient in care sa fie conservat laptele de san, pot fi folosite atat
recipientele din plastic, cat si cele din sticla. Poti folosi recipiente speciale care se gasesc in comert, cu capace care permit sigilarea, pentru ca laptele sa isi pastreze proprietatile. Acestea te pot ajuta sa pastrezi hrana sugarului portionata si chiar sa il hranesti (sunt modele care permit atasarea tetinei in locul capacului)."

Si eu in Carrefour si in Auchan vazusem chilotei de unica folosinta, nu le stiu pretul ca n-am stiut ca-s necesari.

mica_daria bine ca scapi maine. Lasa sefa in pace, se oftica probabil si de-aia face asa. Tu incearca sa te linistesti. Te asteptam mai des dupa ce intrii in concediu.

crissia ai PM.

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 32 zile

Shhhht! Cresc...

multumesc

31+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Nici Eu..ceza sau normal..da am niste emotii mai ales ca vad traficul de aici..cand aduce bebeii cum urla si mi -se strange stomacul...si ma mai furisez la salonul de nou nascuti..sunt niste broscute dulci dulci si neajutorati,nevinovati..mi se inmoaie picioarele cand le vad

Tunde 28 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Burticutelor, eu ma dus sa fac o baita si ma bag la somn.
Va pe toate, vb maine !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu ma bag la somnik

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Carmen, Laura noapte buna

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am intrebat asistenta si zice ca aici nu a fost flosit niciodata epidurala
acu sa intreb dr dimineata caci sunt pareri pro si contra..vom vedea..
MA CULC CAI NU MAI POT DE SOMN
DIAZEPAMUL ISI FACE EFECTUL

NOAPTE BUNAA

Tunde 28 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tundeeeee....mamica,da cat diazepam bagi fata?

31+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Tunde vb cu medicu maine si vezi ce zice. somnic usor. hai k maine seara dormi aksica

merg si eu la nani. ne auzim maine la cafeluta. noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ref la epidurala: atentie, este de doua tipuri - anestezie si analgezie. Vorbiti cu medicii vostri si lamuriti-va de care se practica la spitalul unde veti naste.Analgezia este varianta mai soft, care atenueaza durerile, insa iti mai simti un pic picioarele si simti si ce impingi pe acolo, riscul de forceps, vacuum sau alte minuni este mult mai scazut.Daca se foloseste anestezie, teoretic iti spune moasa cand sa impingi pt ca nu mai simti contractiile.

_
BB e deja pe drum
Roxana 34+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput