Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

vasilasanita nu te-am uitat, dar ai putea sa ne "colinzi" mai des!!!

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 32 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

vasilasanita nu te-am uitat, dar ai putea sa ne "colinzi" mai des!!!

AMR 32 zile

Shhhht! Cresc...

33+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ahh si am uitat pt bebe hainutze numai de scos din spital

Tunde 28 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Chiar asa... si eu am intrebat dr azi de anestezie... si s-a uitat el cam mirat la mine si a zis ca daca totusi vreau exista o anestezista, dar de preferinta ar fi sa o prind cand e la munca (ca sa vina ea de acasa... - nu prea ) - adica ziua (de parca eu aleg momentul ). Ca nu trebuie sa cumpar, ca are ea anestezia... oare?!?
Acum ce sa mai... cu Dumnezeu inainte!

Si la mine dr are tarif la cabinetul particular: nastere = 800lei, anestezie peridurala = 250lei. Si sa se inteleaga ca se refera la nasterea de la spital, ca doar nu poti naste in cabinetul lui...

AMR 32 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

florintunde ai dreptate

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irina anestezia o au sigur..asta ar fi culmea... dar trusa epidurala, nu am prea auzit sa o aiba ei acolo. decat sa te taxeze la final. dar la cine stie ce pret.
de ex trusa epidurala e 90 ron, iar aia rahi-epidurala (pt ceza) 170. asta ca sa iti faci o idee.
nu ai pe cine sa intrebi dc au acolo trusa sau trebuie sa o iei tu>? sa nu ai surprize pe acolo .

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 28 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde foarte rezonabile preturile la voi acolo.Nasterea de fapt este gratuita, ca vrem noi sa dam o atentie,asta e cu totul altceva, dar deja se exagereaza cu sumele astea.Dupa ce ca platim o gramada de bani la cabinetele particulare toata sarcina ... mai dam si o gramada la spital la nastere.Ma rog , dr mea a fost chiar draguta, la cabinet la ea este si ecograf si nu m-a pus sa fac eco mereu, a zis ca nu facem eco decat cand este necesar,nu asa de fiecare data sa deranjam bebele.
vasilasanita bine ai revenit,te asteptam mai des si cu vesti bune

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Tunde legat de ecograf nu cred ca-i face rau la bebe. Eu de exemplu am facut pana acum 5 eco(din care 1 sg a fost pt ca am vrut eu) si probabil voi mai face 1 sau 2. Asa e prevazut in protocolul de sarcina la firma la care am eu abonament. Sincer in momentul asta chiar nu simt nevoia sa merg la eco la cat de agitat e bebe meu.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput

Bebelu;tot ma gandesc cu epidurala asta..tot am citit ca e bine sa nu ami simti durerile alea crunte spre final..dar nu simti nici cand trebuie impins bebe...e un pic aiurea partea asta...si ca de obicei femeile cu epidurala fac depresie mult mai grava postpartum...
o fi adevarat?mai mai ca mi-as cumpara..trebuie sa intreb asistenta care-i de garda..ca o cunosc..acu ni imediat ma duc s-o vizitez

Mergi la inceput

Loutzy;nici u afirm ca face rau..numai mi-a dat de gandit de ce numai in tarile eropene se face atata eco..+am gasit un articol doi...nnah fAC SI eU P FILOZOAFA

Mergi la inceput