Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_K spune:
A noastra e mai recenta, dar tot se leaga de Craciun.
In 2008 eram inscrisa pe vreo 2-3 site-uri matrimoniale. Primesc un mesaj de la un tip, ceva genul: "si eu caut cam aceeasi lucru ca si tine" Dau reply cu adresa mea de mess. La inceput ne scriam cam odata pe saptamana, mai mult mesaje off-line, ca nu prea ne-am intersectat pe mess. Apoi din pacate (sau din noroc? ) a facut o viroza urata si era legat de pat si de calculator cateva zile. Atunci am inceput sa vorbim mai mult, sa ne trimitem poze. Lucra atunci in Italia, dar de sarbatori a venit acasa. Atunci am avut prima intalnire- noi de fapt ne cunosteam de pe mess de vreo luna si jumatate... dar live era mult mai dragut Au trecut doi ani foarte grei, cu skype, cu messenger, cu intalniri la 1-2-3 luni... Luna trecuta a venit acasa de tot (sper) si acum suntem impreuna. Ne-am acomodat repede la noua noastra viata
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Nicoleta spune:
Gabi, fain! Si noi am fost un an prieteni la distanta, el la Bv, eu acasa, la parintii mei. Insa am rezistat eroic :).
---------------------
Vine Craciunul!
katty spune:
Ce povesti frumoase (Cristina_C, Cristina22, Sinzi, Nicoleta, Lucia, Gabi_K )am citit aici! Numai bune de spus la gura sobei (n-am emoticon cu semineu!!!), cu un vin fiert in canuta!Toate mi-au placut!
Noi n-avem o poveste prea interesanta, sau poate ca e!
Acu' fro' 20 de ani eram implicati fiecare intr-o relatie, eram in anul I de facultate, tineri si prostuti, iar sotul si cu prietenul meu de atunci erau prieteni...ne intalneam la petreceri, fiecare cu perechea lui... Dupa o vreme, ne-am reintalnit pe holuri la Politehnica, nici unul nu mai eram in vre-o relatie, mai stateam de vorba cand si cand, pana cand prietenei mele (si nasa noastra de cununie acum) i s-a nazarit ca vrea sa mergem la karate (Taekwondo), si a vorbit cu el, care practica de ani buni acest sport, am inceput sa mergem la acelasi club, pe la Teatrul National, apoi sala s-a mutat prin Drumul Taberei (adica aproape de casa mea)...cand a venit iarna si se intuneca devreme, a inceput sa ma conduca acasa, si asa, seara de seara...pana ne-am ...cuplat! De taekwondo m-am lasat repede...cu el am stat 7 ani pana ne-am hotarat sa ne casatorim la insistentele prietenilor (nasilor nostri) si a preotului familiei! Acum avem 13 ani de casnicie si o comoara de pustan!
Nicoleta spune:
Hehe, Sinzi, si eu tot 18, el 21 :).
Katty, frumos!
---------------------
Vine Craciunul!
cristina22 spune:
Gabi-m-am distrat tare!! Deci e buna si raceala la ceva!!
Katty-wow, ce faina idee!! Un semineu, un vin cald cu scortisoara si palavrageala muuulta, ca intre fete.Uff, nu m-as satura!
Bine zici, toate povestile noastre sunt frumoase si unice, nu?
Aaa, am uitat sa va zic ca am 2 copiii.E prietena lui Andrei la noi.Doamne, cat sunt de draguti!Deseori imi amintesc, ca nici mie nu-mi placea sa mananc, atunci cand eram mica.Asa ca, uneori, sunt indulenta cu Andrei si il mai las sa-si faca de cap cu mancarea.Azi, avand pe prietena in vizitia (care nu e o mancacioasa) le-am facut salata de vinete si orez in lapte pt masa de pranz......siii, un pahar de cola
Am bradul in casa, deci ma apuc de impodobit.
21+1=22
light spune:
Mi-au placut povestile voastre, toate, dar cel mai mult m-am bucurat pentru Gabi ca si-a gasit jumatatea. Iti doresc din tot sufletul sa fie o alegere perfecta si sa traiti multi ani fericiti impreuna.
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA Mi-au placut povestile voastre, toate, dar cel mai mult m-am bucurat pentru Gabi ca si-a gasit jumatatea. Iti doresc din tot sufletul sa fie o alegere perfecta si sa traiti multi ani fericiti impreuna. my deviantArt Gallery Una Pe Zi de Victor |
Ce dreptate ai, Lucia!!! Si eu ma bucur, Gabi, ca in felul acesta modern ti-ai gasit jumatatea si va intelegeti bine!
Cristina22, poate dupa modelul vostru, si ei peste ani vor fi impreuna ! Nu avem de unde sa stim ce rezerva viitorul! Si apropo de mancare, si Andrei al meu e disperat dupa vinete, azi baietii au ca meniu salata de vinete, mancarica de mazare si ciulama de ciuperci, noi am tinut post, iar ultimele zile si Andrei, caci aseara ne-am spovedit, iar maine ne impartasim!
Noi avem vinul pregatit, mirodeniile asemenea, (semineul nu), asa ca sigur nu va trece Craciunul fara o cana de vin fiert...ma voi gandi la voi, caci nu stiu cat timp voi avea sa intru pe net! Sper sa pot intra maine macar un pic sa va urez toate cele!
sinzi_ana spune:
Fetelor,
Craciun Fericit!!!!!!!
Sa va aduca mosul cat mai multa dragoste, sanatate si multe...multe cadouri!!!!
light spune:
Sinzi, multumim la fel!Craciun fericit tuturor, cu dragoste, pace si armonie!
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
Dodo-pui spune:
Wow ce povesti frumoase mi-am amintit de inceputurile noastre
Ne-am vazut prima data in casa prietenei mele/noastre,el era suparat pe prietena de atunci eu libera....De la prietena a aflat nr de tel(de mobil ca de cum au aparut pe piata doar nu era sa nu-mi cumpar...eheee ce vremuri...tanara absolventa de facultate...primele salarii,stateam la mama acasa...nu tu griji,nu tu probleme...decat cele de la serv)La prima intalnire a aparut cu un buchet imens de trandafiri(florile mele favorite...le-a nimerit...sau destinul)
Noi am mai avut o intalnire cu Mos Craciun datorat inimoaselor mamici de CT foto Aici
Sarbatori fericite si sa-l aveti pe Domnu'in suflet!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!