Copilasi din 2002 *83* Happy New Year, 2011!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Ce frumos, Cristina, ca mergeti cu colindul! Asa as merge si eu! In liceu ce mai mergeam si noi!! (asa l-am intalnit pe A... v-am zapacit i fiecare an cu povestea asta... pe 14.12 s-au implinit 14 ani de la prima intalnire :) ).
Lucia, ce scump e Victoras!
---------------------
Vine Craciunul!
light spune:
Nicoleta eu nu cunosc povestea intalnelii voastre.Noi ne-am cunoscut la un revelion 94-95.Prietena mea si cu iubitul ei, erau pusi pe fapte mari. Cica sa ne cupleze pe noi, pe mine si pe sot . Ne-au invitat la revelion, nu stiu ce i-au spus lui, chiar o sa il intreb. Mie mi-au spus ca vin mai multi, sau asa am inteles eu, in fine... Ideea e ca tot intrebam ce sa aduc si eu si ea imi tot raspundea ca nu e nevoie sa aduc nici aia nici aia nici aia ca aduce Adi. Iar eu ma gandeam in sinea mea, ce naiba revelion de nesimititi e aici, unde toata aprovizionarea o face un singur om. Mai tarziu mi-a picat fisa cand io tot intrebam cand vin ceilalti si mi-au raspuns "care ceilalti ca nu vine decat Adi?"
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
Nicoleta spune:
La noi a fost asa: noi, un grup de la Pedagogic si ei, viitori ofiteri :) ne intalneam in ideea de a canta la un concert de colinde la Casa de Cultura din Buzau. La repetitii nu l-am bagat in seama, pana dupa concert si dupa colindatul de mai tarziu, cand a trebuit sa ma duca cineva la camin, la liceu (venise cu mine sa ma invoiesc de la pedagoga...). M-a condus el (era noapte, era gheata, eu de cateva saptamani operata de apendicita...), a ramas ca ne vedem sambata, parca... :) Si de atunci ne-am tot intalnit. :) Ideea cea mai faina este ca A este afon :). A fost deci ceva "aranjat", ca toate pe lumea asta (Cineva acolo Sus ne iubeste :) ).
---------------------
Vine Craciunul!
light spune:
HA Ha ce frumos Nicoleta. Ai dreptate, a venit acolo pentru tine ;)
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
cristina22 spune:
hi-hi!! ce-mi plac mie povestile astea...
Noi nu avem o data exacta...hmmm.... ne stim din copilarie...am inceput sa ne facem ochi dulci de micisi, apoi, dulci au ramas!
Hey, poftiti la saratele cu telemea!!Azi am fost la ai mei, am impodobit bradul si am facut saratele.Eu am mai bagat inca o tura de cumparaturi
21+1=22
Cristina_C spune:
Ne-am cunoscut pe chat, pe mIRC. Era in 1999, la inceputul lui septembrie. Fara sa stim atunci, noi ne vazusem de fapt cu vreo luna inainte cand eu m-am dus la el la servici in calitate de client. Era singur in birou, mi-a raspuns la intrebari, mi-a rezolvat problema, mi-a vorbit cu dumneavoastra, normal, si mi-a dat niste oferte de internet pe niste hartii colorate.
Intr-o seara, dupa chat, am hotarat sa ne intalnim. M-a asteptat cu masina in fata casei, ne-am plimbat si-am povestit pana dimineata. Fiecare s-a dus apoi la casa lui, dupa care ne-am tot intalnit si asta a fost. El era singur, eu eram pe sfarsite intr-o relatie pe care asa am sfarsit-o de tot . A avut intelegere pentru asta, mai ales ca, accidental, a avut loc si-o intalnire in 3. La 1 an ne-am casatorit, dar mi-a zis la putin timp dupa ce ne-am cunoscut ca se insoara cu mine . Ce vremuri!!!
Chiar si acum vorbim mult unul cu altul pe messenger.
Nicoleta spune:
Cristina22, ce fain! Voi clar nu mai aveti secrete :)!
Cristina_C, chiar zici ca este scenariu de film! Frumos!
Alte mamici, alte povesti?
---------------------
Vine Craciunul!
sinzi_ana spune:
Ce povesti frumoase!!!
Mai vreau!!!!
Noi ne-am cunoscut de muuuult....eu aveam 18 ani si Radu 19....ne-am vazut la un party...aveam un prieten comun...Nu era genul meu de baiat , si eram cu cineva pe vremea aia...asa ca am devenit f buni prieteni....Si apoi ne-am dat seama ca ne placea atat de mult sa stam impreuna, si ca vorbeam atat de deschis despre orice, si ne era atat de greu sa ne despartim la sfarsit de zi...incat ne-am dat seama ca de fapt ne iubim...si tot asa ne iubim si azi...
Noi ajungem in ajun la munte (deja am fost la cununia viitorilor fini, apoi in St Augustine, si acum Savannah)....si ne pregatim de ski...David abia asteapta...nu a mai skiat de 2 ani...asa ca....sunt curioasa ce mai stie!!!....Echipamentul il vom inchiria...pentru o saptamana cat vom skia noi...nu are sens sa investim in ceva!!! (si asa...noi trebuie sa ne luam haine groase de la A-Z pentru ca nu avem nimic :D in Florida!!!)
cristina22 spune:
Sanzi-am vazut pe FB.Nu m-am putut desprinde de "zumzi"."Amintiri din copilarie" m-a distrat maxim
21+1=22