Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 8
danasor spune:
multumesc fetele de raspunsuri, i-am dat si i-a placut, de fapt rar ma refuza cu mancarea dar nici nu se entuziasmeaza la ceva anume, poate doar la pufuleti
La borcan nu stiu ce sa zic, daca scrie ca e doar sare si apa si leguma.. nu mi se par asa de rele, acuma si cele congelate daca nu sunt organice 

, urasc lumea cand nu mai stii ce e adevarat si nu, sanatos sau nu, natural sau mai stiu eu ce..
fetelor nu va suparati pe mine, dar ma amuza faza cu "i-am dat si nu a patit nimik" pai si cartofi prajiti daca o sa-i dati nu pateste nimik pe moment, dar pe termen lung... 

blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Salutare intru direct in sub: voi ati dat sfecla rosie la bb? a facut mama un bors cu sfecla rosie bun tare, si i-as da si ei un picutz. pui mic |
Ii dau sfecla rosie de muuuult timp, in ciorba/supa sau suc de legume - amestecat evident cu altele.
rox_y spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui miremia
Eu ziceam de cele din supermarket...sunt tot felul de legume congelate. ![]() Eu am pus doar ceva mix de legume la congelator. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
aaa chiar nu m-am gandit la cele de-a gata congelate. n-am cumparat niciodata ...dar parca nu-mi inspira incredere..nush dece...
Roxi
de
Diana - 31.12.2009
danasor spune:
Cris.d ce-mi place de voi ca va respectati cu sarbatoreala , jos palaria, a meu uita si de ziua mea, isi aminteste cand vede ca ma suna lumea, apoi de celelalte...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() La multe lunite Alexandra![]() La multe lunite David![]() La multe lunite Raul![]() Lorex eu i-am facut mere la cuptor cu tot cu coaja(bine in prealabil am scos tot cotorul) si am blenduit apoi....nici nu se simte ca avea coaja. Sanatate la Mihaitza,sa treaca cu bine de operatie Eu iar vin cu intrebarile-ma pregatesc pt marele prag 1 anisor;Cand o sa ii putem da mancarica facuta si cu carne de porc? O zi frumoasa sa aveti Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Simply, intreaba pediatra.
Eu stiu ca de la 3 ani incolo e permisa carnea de porc. E mai serioasa treaba decat cu orice alt aliment, cred ca e la nivel de ciocolata si alcool.
danyelana spune:
| citat din mesajul lui danasor Salutare intru direct in sub: voi ati dat sfecla rosie la bb? a facut mama un bors cu sfecla rosie bun tare, si i-as da si ei un picutz. pui mic |
Nu stiu daca nu cumva ti-au raspuns fetele intre timp, sorry daca repet
, eu i-am dat lui Arthur sfecla de pe la vreo 8 luni si i-a placut tare mult.Pofta buna

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui rox_y Mazare din conserva/borcan putem sa dam la bebei? Roxi de Diana - 31.12.2009 |
Eu ii dau doar de la punga, adica legume congelate, nu am luat pana acum conservate.
danyelana spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() ![]() ![]() mami de Alex si Radu |
Le primesc cu placere mai ales ca platesti si transportul

Charles Baudelaire
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui rox_y aaa chiar nu m-am gandit la cele de-a gata congelate. n-am cumparat niciodata ...dar parca nu-mi inspira incredere..nush dece... Roxi de Diana - 31.12.2009 |
Da, am trait si eu cu sentimentul asta, ca au nu stiu ce...dar n-au nimic, sunt f bune, noi luam des, tot felul de mix-uri, le trag prin unt si pun mirodenii si sunt f bune. Lui Dani ii fac separat, nu cu atat de mult unt, nu cu sare, dar tot le pun mirodenii.
Eu ii pun mirodenii - oregano, patrunjel, marar. E bine? Voi puneti mirodenii?
danyelana spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui decenuela
MP de ce te bagi????? sunt sigura ca nu vrea sa primeasca decat pachet de acsa...din Romanik...evident..transport freeeeee Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Ca sa nu fie suparare, eu sutn fata primitoare asa ca Dece astept cu placere pachetul de acasa

Charles Baudelaire

La multe lunite Alexandra