Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 7
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Mazare din conserva/borcan putem sa dam la bebei? Roxi de Diana - 31.12.2009 |
Nu stiu...eu i-am dat numai congelata. Presupun ca cea din conserva/borcan are si sare sau cel putin niste conservanti "gustosi".....eu nu i-as da....
de Yannis
al3csa spune:
citat din mesajul lui rox_y Mazare din conserva/borcan putem sa dam la bebei? Roxi de Diana - 31.12.2009 |
Eu i-am dat mazare congelata de multe ori si nu a patit nimic ... chiar i-a placut.
miremia spune:
Nu mai bine ii dai legume congelate decat din borcan?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
am ajuns si eu la zi!
Si cu cititul si cu pozele!!!
Am admirat toti pufuletii pe rand toate realizarile lor, talentele (micul IT-ist BBX),genele arcuite (Ema), jucariile multe si frumoase (Lorena) rochitele chic purtate in casa (Mara), pletele in vand (Sebi) si zapadaaaaa (Alexandru de Livia, Anastasia, Arthur, Daria)...
Acum fug sa-i fac carnita cu legume
de Yannis
rox_y spune:
Ne-a iesit al 4 dintisor
Noi ieri am fost la artificii si ne-a placut ff mult ..langa noi un baietle de varsta noastra ce plangea de mama focului. Inghesuiala doamne doamne...ca la 1 decembrie la noi...Putin frig...ploaie multa, lume ff multa
Roxi de Diana - 31.12.2009
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nu mai bine ii dai legume congelate decat din borcan? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
I-as da ...daca as fi pus de iarna ..dar am cam lenevit (anu asta am fost un fel de greiere)..Toata lumea m-a ajutat (matusa, soacra, mama, bunica ) cu una alta..si nu am pus si acum...stau si dau ce am..dar as fi facut o supita de mazare ca tare mi-e pofta...mie pot sa-mi fac..dar ...vroiam sa-i dau si ei
Roxi de Diana - 31.12.2009
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rox_y
I-as da ...daca as fi pus de iarna ..dar am cam lenevit (anu asta am fost un fel de greiere)..Toata lumea m-a ajutat (matusa, soacra, mama, bunica ) cu una alta..si nu am pus si acum...stau si dau ce am..dar as fi facut o supita de mazare ca tare mi-e pofta...mie pot sa-mi fac..dar ...vroiam sa-i dau si ei Roxi de Diana - 31.12.2009 |
Eu ziceam de cele din supermarket...sunt tot felul de legume congelate.
Eu am pus doar ceva mix de legume la congelator.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Da asa-i ... cel putin din cate ma duce pe mine capu ... pt ca in momentul in care i-au aparut bubitele i-am intrerupt tratamentul si i-a fost bine .. i-au disparut in 2 zile ... Acum numai are nimic .. doar ca a racit o leaca .. la nasuc atata ... stranuta si ii curg mucisorii... daca ma duc cu el la dr cine stie ce-mi zice acum .. daca la aia viroza insemna fara muci si stranut acum are deja gripa porcina din aia [-)))] . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
daca nu ai incredere in dr. schimba-l
danasor spune:
citat din mesajul lui alexutzzza am ajuns si eu la zi! Si cu cititul si cu pozele!!! Am admirat toti pufuletii pe rand toate realizarile lor, talentele (micul IT-ist BBX),genele arcuite (Ema), jucariile multe si frumoase (Lorena) rochitele chic purtate in casa (Mara), pletele in vand (Sebi) si zapadaaaaa (Alexandru de Livia, Anastasia, Arthur, Daria)... Acum fug sa-i fac carnita cu legume de Yannis |
de asta nu mai intrai, voiai sa fii la zi? lasa recuperarea si zi-ne de frumosul pui de grec
al3csa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danasor
daca nu ai incredere in dr. schimba-l pui mic |
Pai asta si vreau sa fac dar astept sa se faca bine Yannis si ma duc in cautare de noi dr.