Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Salutare

intru direct in sub: voi ati dat sfecla rosie la bb? a facut mama un bors cu sfecla rosie bun tare, si i-as da si ei un picutz.

pui mic

eu ii dau de pe la 10 luni sfecla rosie si nu are nimic...chiar ii place foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

citit...adormit Isabela maraita...mancat ceva si eu pe fuga ...si revenit...

Unboticutz, Alexa28 si Blue_rain WB!!!

Am admirat si pozici frumoase cu Arthur - printul zapezii, Ariana - leoaica noastra , bbTo - care numai a Pastaie Infuriata nu arata (mami cred ca trebuie sa gasesti un nick care sa se potriveasca mai bine cu asa o minunatie de baiat) , Lorena o printesa frumoasa foc , Uca maramureseanca , BBX fotograf/IT-ist/indecis rau, dar vad ca se orienteaza bine , Teodor patriot si Rares o scumpete mica

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Cris.d apai si mai pe romaneste "La multi ani fericiti!" ..sunteti o familie atat de frumoasa ...asa sa ramaneti pana la adanci batraneti

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

helau, helau gashk mare

beyyy, a fost ca la oscaruri ieri p'aci. mi-am adus aminte de copilarie, cand de sarbatori si sf ion/padre al meu sunau oameni cu care vorbea doar atunci, dar ii stia de o viatza.

dam si noi o citirica, ceva de dres dupa bairam mare, ca ieri am facut si noi 12 ani de cand suntem impreuna. am sarbatorit cu fetele la o cafea la restaurant, dupa ce am spart 15 la gheatza de pe masina. a fost fain, seara am reusit tatral, ca de obicei, adik in (doar) 4 partzi: epilog, 2 acte si prolog, cu pauze de intre si sa nu se scoale (si) Ana. Hehe, da' ce prolog..., ne-am adus aminte de prima noastra noapte de..."discutzii"

deci, sa curga beuturica si amintirile frumi

la pufi

de ieri: oarece schimburi accidentale de microbi sunt si la noi, prin sau fara linguritza, dar eu ma stiti ca m-am cam nesimtzit la bebe 2 si....ieri i-am dat pui florentin cu spanac si mozzarela la restaurant, cu linguritza de la cafea. denaturata, I know...ar mai fi, dar ma fac mica, sa nu iau eu toate rosiile de nu s-au dat anu' asta

mda, ne cheama olitza

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

la cat mai multe aniversari fericite inainte!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna seara intru si eu pe fuga sa nu ratez aniversarea lui Tudor Patriotul nostru!

LA MULTI ANI SA NE CRESTI MARE SI FRUMOS SA AI PARTE TOT CE ITI DORESTI MUUULTA FERICIRE SI SANATATE

Ce mai face Mini?
pana la urma a avut Roseola, asa-i?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Da asa-i ... cel putin din cate ma duce pe mine capu ... pt ca in momentul in care i-au aparut bubitele i-am intrerupt tratamentul si i-a fost bine .. i-au disparut in 2 zile ... Acum numai are nimic .. doar ca a racit o leaca .. la nasuc atata ... stranuta si ii curg mucisorii... daca ma duc cu el la dr cine stie ce-mi zice acum .. daca la aia viroza insemna fara muci si stranut acum are deja gripa porcina din aia [-)))] .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

asaa..

intrebare:

am pus la aburi gutui si mar cu tot cu coaja.
are ceva?
i-am mai dat o data ca m-am gandit ca beneficiile sunt mai mari decat eventualele riscuri (pe care nu le cunosc).
am prins curaj cand am vazut intr-un borcanel de la organix gogoshar roshu cu tot cu coaja

vesti despre Mihaitza:

maine il opereaza d epolipi si amigdale.
a mai fost o data operat de polipi anul trecut..
la iasi i s-a spus ca nu are acum polipi...
off..si cica-i cea mai tare orelista din iasi

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

SI eu ii dau cu tot cu coaja .. si ardei si mar ... si dovlecel .. si numai stiu .. in general tot ce se poate ii dau cu coaja pt ca sunt mai multe vitamine acolo.

pt Mihaitza sa fie totul bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

http://www.eva.ro/sanatate/medicina-preventiva/de-craciun-sa-reabilitam-porcul-articol-4055.htm
cuscra,stie sotul tau ce stie!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

hop si eu..salutare

Cris D ...la multi ani inainte si sanatosi si fericiti

LML Raul..mersi mami de tratatie

LML Alexandra.....chiar ma intrebam de ce numai intra Cris m..(intre timp am aflat)

LML David

Multa sanatate lui Mihaita

Simplicity carnita de porc dupa 3 ani...din cate am retinut

Roxi de Diana - 31.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multe lunite Alexandra
La multe lunite David
La multe lunite Raul

Lorex eu i-am facut mere la cuptor cu tot cu coaja(bine in prealabil am scos tot cotorul) si am blenduit apoi....nici nu se simte ca avea coaja.

Sanatate la Mihaitza,sa treaca cu bine de operatie

Eu iar vin cu intrebarile-ma pregatesc pt marele prag 1 anisor;Cand o sa ii putem da mancarica facuta si cu carne de porc?

O zi frumoasa sa aveti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mie la ultimul control (la 8 luni jumate) doctora mi-a zis ca de la 9 luni ii pot da peste si de l a4 ani porc...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Mazare din conserva/borcan putem sa dam la bebei?

Roxi de Diana - 31.12.2009

Mergi la inceput