Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui decenuela
MP de ce te bagi????? sunt sigura ca nu vrea sa primeasca decat pachet de acsa...din Romanik...evident..transport freeeeee ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mami de
![](bebic.gif)
![](cavaler.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Salutare intru direct in sub: voi ati dat sfecla rosie la bb? a facut mama un bors cu sfecla rosie bun tare, si i-as da si ei un picutz. pui mic |
Eu am dat. Si a papat.
![](thumb_queen-cool.gif)
![](copilas.gif)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lorex asaa.. intrebare: am pus la aburi gutui si mar cu tot cu coaja. are ceva? i-am mai dat o data ca m-am gandit ca beneficiile sunt mai mari decat eventualele riscuri (pe care nu le cunosc). am prins curaj cand am vazut intr-un borcanel de la organix gogoshar roshu cu tot cu coaja ![]() vesti despre Mihaitza: maine il opereaza d epolipi si amigdale. a mai fost o data operat de polipi anul trecut.. la iasi i s-a spus ca nu are acum polipi... off..si cica-i cea mai tare orelista din iasi ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
Kiti a papat bine gutuia cu mar, copate in coaja si blenduite.
Sper sa treaca cu bine peste operatie si sa nu le mai repete!
![](rugaciune.gif)
![](thumb_queen-cool.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
La multe lunite Alexandra
La multe lunite David
La multe lunite Raul
Lorex eu i-am facut mere la cuptor cu tot cu coaja(bine in prealabil am scos tot cotorul) si am blenduit apoi....nici nu se simte ca avea coaja.
Sanatate la Mihaitza,sa treaca cu bine de operatie
Eu iar vin cu intrebarile-ma pregatesc pt marele prag 1 anisor;Cand o sa ii putem da mancarica facuta si cu carne de porc?
O zi frumoasa sa aveti
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lorex eu i-am facut mere la cuptor cu tot cu coaja(bine in prealabil am scos tot cotorul) si am blenduit apoi....nici nu se simte ca avea coaja. Sanatate la Mihaitza,sa treaca cu bine de operatie Eu iar vin cu intrebarile-ma pregatesc pt marele prag 1 anisor;Cand o sa ii putem da mancarica facuta si cu carne de porc? O zi frumoasa sa aveti Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Subscriu urarilor!
Porcusor dupa 3 ani...eu asa stiu.
![](pupic.gif)
Mirela si
![](copilas.gif)
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Subscriu urarilor! Porcusor dupa 3 ani...eu asa stiu. ![]() Mirela si ![]() |
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
'-Draga,mancarea e facuta cu carne de vita?
-nu,dragoste,doar tie nu iti place vita,e porc toata ziua(saraca vita/vitel)'
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani"
Motivatia zilei:
micki_mica spune:
Inainte de a ma retrage, sa urez si eu LA MULTE LUNITE!Alexandra
David
Raul
Miki a lu'
Kiti
simplicity spune:
citat din mesajul lui micki_mica Inainte de a ma retrage, sa urez si eu LA MULTE LUNITE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](punk.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
Motivatia zilei:
cris.dogarel spune:
helau, helau gashk mare
beyyy, a fost ca la oscaruri ieri p'aci. mi-am adus aminte de copilarie, cand de sarbatori si sf ion/padre al meu sunau oameni cu care vorbea doar atunci, dar ii stia de o viatza
.
dam si noi o citirica, ceva de dres dupa bairam mare, ca ieri am facut si noi 12 ani de cand suntem impreuna. am sarbatorit cu fetele la o cafea la restaurant, dupa ce am spart 15' la gheatza de pe masina. a fost fain, seara am reusit teatral, ca de obicei, adik in (doar) 4 partzi: prolog, 2 acte si epilog
, cu pauze de
intre si
sa nu se scoale (si) Ana
. Hehe, da' ce epilog...
, ne-am adus aminte de prima noastra noapte de..."discutzii"
deci, sa curga beuturica si amintirile frumi la pufi
de ieri: oarece schimburi accidentale de microbi sunt si la noi, prin sau fara linguritza, dar eu ma stiti ca m-am cam nesimtzit la bebe 2 si....ieri i-am dat pui florentin cu spanac si mozzarela la restaurant, cu linguritza de la cafea
. denaturata, I know...ar mai fi, dar ma fac mica, sa nu iau eu toate rosiile de nu s-au dat anu' asta
mda, ne cheama olitza
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si
Ana
am editat ca era varza mesaju, din cauza de maraitori
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lorex eu i-am facut mere la cuptor cu tot cu coaja(bine in prealabil am scos tot cotorul) si am blenduit apoi....nici nu se simte ca avea coaja. Sanatate la Mihaitza,sa treaca cu bine de operatie Eu iar vin cu intrebarile-ma pregatesc pt marele prag 1 anisor;Cand o sa ii putem da mancarica facuta si cu carne de porc? O zi frumoasa sa aveti Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Un prieten se gaseste intr-o suta de ani,iar intr-o zi poti gasi 60 de dusmani" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Eu stiu asa: CArnea de porc dupa 3 ani, pana at nu e voie.