Pufuleti alintatzi de ian-feb 2010 (cap.174)
Raspunsuri - Pagina 3
danyelana spune:
Am recuperat cap trecut si am vazut fete care ne-au scris si de care nu mai staim nimic.
Unboticut, Alexia28, Blue_rain, WB
Am vazut si pozici frumoase cu BebeX, Maria Alexandra, BeTo, Oliver
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Si de la mine! sanatate si putere de munca! sa te bucuri de ei cati mai multi ani si de acum incolo! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
si de la noi
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
Eleysa spune:
la vremea care a fost ma asteptam sa gasesc vre-o 2 cap scrise ...e bine totusi ca si asa nu ma lasa pitica deloc ...asa ca sper sa recuperez ce ati scris...pana atunci:
LML Alexandra!!!
LML David!!!
LML Raul!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Ce baietel cuminte Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
bravo,teo!
mami de Alex si Radu
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Acum sa va si salut. Am avut un copil exemplar azi-noapte. A adormit la 23 si prima data s-a trezit la 7, a papat un pic laptic si a mai dormit pana la 9. Asta e copilul meu cu care sunt obisnuita. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
frumos asa, bravo!
Miki a lu' Kiti
lucia2000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
bravo,teo! mami de Alex si Radu |
mmmm
nu l-as schimba pt nimic in lume
Stiu ca glumeai
lucia2000 spune:
de cateva zile cand ii e foame spune cam cam.
eu ii tot ziceam mancam si el acum zice cam
initial nici nu mi-am dat seama de ce zice asa.
Apoi am vazut ca zicea in timp ce manca si am realizat ca eu ii ziceam mancam.
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Neatza si de la noi Mai e putina cafea sa ma incalzesc si eu ca la noi ninge asa frumos Merci de capitol nou Abia astept sa vina tati ca s-a dus pana la contabil si apoi sper sa iesim cu sania afara. Sunt mai nerabdatoare decat atunci cand eram copil Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
dupa ce ne dai pe la nas cu 48 de kile....acu ne spui ca te duci cu SANIA???/
NU E DREPT...IO NU MA MAI JOC
in buc e o vreme de kk...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
danasor spune:
Salutare
intru direct in sub: voi ati dat sfecla rosie la bb? a facut mama un bors cu sfecla rosie bun tare, si i-as da si ei un picutz.