Protestul MAMELOR /miercuri 08 decembrie Guvern /

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

ce venit are copilul, maica? e vorba de venitul parintilor aici.
alocatia e a copilului, si nu uita ca acum pana la 2 ani are (foarte curand vom spune avea) 200 ron. deci e diferenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

sper sa fie vremea buna miercuri sa poata veni cat mai multe mamici. suntem categoria de populatie care poate ajunge cel mai greu la un miting, multe nu avem cu cine lasa copilul sau nu putem veni cu copii din diverse motive.

as vrea sa le intreb si eu pe mamicile care se bat cu pumnu-n piept ca la ele se duc copii la 3-4 luni la cresa, ce fac copii lor acolo? li se pare normal sa duci un copil atat de mic la cresa? ar trebui ca si in tarile respective sa se protesteze si sa sustina dreptul copilului mic de a fi langa mama si de a fi alaptat. daca veniti cu argumentul ca nu faci copii sa ti-i creasca statul am si urmatoarele propuneri din aceeasi categorie: sa nu se mai acorde somaj (ce, nu poti sa-ti pui bani deoparte pt zile negre asa cum pui si pt cresterea copilului?) sa nu se mai acorde asistenta medicala gratuita si medicamente decat in cazuri foarte grave (nu ai grija de tine si te imbolnavesti si ai pretentia sa iti plateasca statul cosnultatia si medicamentele) etc.

mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

azi, antena 3 / 100 de minute

am avut vreo trei patru interventii
din pacate sunt invitati mai multi, mai multe subiecte...asta e formatul emisiunii
iar chestiunea cu 'doliul pt unguri de 1 decembrie' face polemica = rating baban

oar in prima parte a emisiunii s-a dicutat despre tema mamelor

am apucat sa am vreo doua-trei interventii
(min 10.10
min 11.50
min 12.53
min 22.10 ...aici propune madam tatoiu sa schimbam scutece pe mesele parlamentarilor)

http://inregistrari.antena3.ro/view-02_Dec-2010-100_de_minute-32.html

cel mai important lucru in opinia mea din ziua aceasta:UDMR nu ustine masurile drastice ale guvernului in ceea ce priveste concediul de ingrijire copil / asadar nu va trece un eventual OUG, iar daca se ajunge la lege...acolo e posibil sa nu treaca deasemenea! buturuga mare udmr ul asta!!

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Daca ei hotarasc duminica seara ce varianta vor alege, are rost sa ne mai intalnim tot miercuri???? Cum facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

hotarasc la nivel de coalitie / la nivel informal
sedinta de guvern este miercuri / de aceea am stabilit ziua de miercuri pt protest...si desigur pt ca aprobarea de la primarie mai devreme nu o aveam

ramane sa vedem ce hotarasc

da, protestul e anuntat, el se va organiza in functie de ce vor hotara

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

eu una nu ma bazez prea mult pe UDMR-isti pentru ca ei mereu au fost cum bate vantul, am vazut ca acum PDL-istii agita bugetul alocat culturii care e UDMR-ist ca sa le astupe gura. Si oricum, UDMR sustine 2 ani dar cu indemnizatia taiata drastic.
E nasol, ce mai, acum pe Realitatea a vorbit un reprezentant al PDL-ului, au ordin de la FMI sa taie din bugetul de asigurari. Si ei nu mai au de unde taia, ca deja multe ajutoare sunt deja taiate.
A spus foarte clar, daca nu taie FMI nu da urmatoarea transa si nu sunt bani de salarii si pensii.
Nu vedeti ca tara asta a ajuns sa traiasca din imprumuturi???

Mergi la inceput

Trebuie sa protestam neaparat pentru ca poate asa vor reconsidera si vor taia mai putin dar din pacate vor ajunge sa taie de altundeva, de la handicapati, someri... Doamne, in ce hal s-a ajuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

UDMR-ul sustine propunerea de 2 ani concediu si maxim 2500 lei indemnizatie...mie treaba asta nu mi se pare tragica...ar fi chiar ok, parerea mea

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

ar fi "frumos" daca ar ramane varianta asta... culmea, cand toti credeau ca ne intoarcem inainte de taiere, vise taica, viseee!

acum n-o stiti pe aia tare? cica ACUM intalnire la nivel inalt, Botis, Udrea (?) pentru a discuta ce credeti? e? n-o sa ghiciti! legea bonelor! si mai ghiciti de ce? ca sa "rezolve" problema mamicilor care se vor intoarce la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

si daca ei in noaptea asta ,debiteaza' legea bonelor, asa tzoc-poc...ce, maine o sa apara la usa fiecarei mamici cate o bona care sa aiba grija de acel copil ca mamica sa poata pleca la servici?!?!?...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput