Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut tuturor fetelor!!!
FELICITARI NOILOR MAMICI!!!! BINE ATI VENIT, NOI URSULETI!!!
Eu am fost zilele astea la dr., am facut consultatie si echo si analizele. Ursuleatza are 2,8 kg (+/-400g), colul este inchis. Mi-am programat operatia pe 17 decembrie, deci as putea sa zic de acum AMR 15 zile. Ce spuneti, Bebelusha este prea mica la 2,8 kg la 36 saptamani?
In rest, m-am apucat sa spal hainutzele si sa le calc. Mai am cateva, dar o parte le-am terminat. Sunt asha de dulci, de dragutze.
Va citesc si astept sa vad ce noutati mai aveti voi, si noile mamici, dar si colegele mele de decembrie
Va pup

36+ Roberta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am gasit in carte la pag 66, dar se da un raspuns evaziv. Chiar nu stiu cum sa procedez mai bine. Mi-e frica ca o chestie gresita il poate afecta pe viata. Voi cum aveti de gand sa procedati? Sa mergeti la medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana chiar vroiam sa iti dau sms, sa vad ce mai faceti! ma bucur ca bebe david are program bun de somn, si ca rade mereu. si noi tot cam asa, cu exceptia momentului de dupa baita, la stergere, care nu ne place!!

Miruna, acum am vazut programul lui bebe Iustin, in quote-urile de la fete , sarisem nu stiu cum mesajul tau... Noi acum alternam, o zi ne schimbam de 4 ori la o masa, apoi pac facem kk la 2 zile. Nu ii inteleg programul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sa va dau si partea a doua a programului

14.30 nani
18.40 trezire, papa, schimbat fara caca (eveniment)
19.30 nani
...pana in prezent

Asta ca sa nu va speriati! La mine cam asa merge. Dimineata e dezastru si dupa pranz doarmeeeee de rupe.

Dana, sunteti tari cu caca la 2 zile. AL meu va reusi performanta pe la 18 ani la ce ritm de rarire are.

Madanic, eu nici nu folosesc Pampers ca dau faliment. Iau o marca mai obscura, Happy, pentru ca nici nu apuca sa ii ude de multe ori. El e axat pe caca .

Ana, Doura

Eva, ma bucur sa te revad, chiar intrebam de tine. Mi-a fost frica ca ai nascut . Lasa ca bebe Noah va fi cumintel... oricum va admir pe cele cu bebei mici, mi se pare foarte dificil. Al meu e mare nici nu se pune...

Beatrice, Iustin a mers la 4 zile la Hypermarket, in wrap...adica strans de mine. De atunci cam la 2-3 zile a mers prin mall-uri si hypermarketuri. Nu stau cu orele, merg sa ii iau hainute si la cumparaturi, dar nici nu s-a pricopsit cu nimic. Eu sunt pentru calirea copilului, la fel am procedat la Emanuel si a functionat. Toti se mirau ca la 4 zile il scot din casa...mie cel putin mi se pare normal. La o saptamana a stat 4 - 5 ore in curte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Am gasit in carte la pag 66, dar se da un raspuns evaziv. Chiar nu stiu cum sa procedez mai bine. Mi-e frica ca o chestie gresita il poate afecta pe viata. Voi cum aveti de gand sa procedati? Sa mergeti la medic?

Beatrice, nu fii asa speriata, va fi ff bine. Da, pediatrul din Ro, nu din Fr, dar si aici e la fel, mi-a recomandat sa incep decalotarea la 3 luni, incet incet la baie. Nu inainte ca nu are rost. Dar daca tu deja ai inceput putin nu e nimic, nu s-a intamplat nimic cu copilul. Ideea e ca trebuie facut f usor, tras preputzul atat cat permite, asta o face sotzul meu la baitza, nu eu, dar vad ce face. A tras ff usoor, seara la baitza cand e bebe ud, atat de putin ca la inceput trage asa 1 mm, atat cat simte la mana ca permite. Si cu fiecare luna va permite mai mult si mai mult, la 2 ani se va deschide cam complet. Nu e niciun stres, e ceva usor si tandru daca vrei, copilul rade, nu simte nimic neplacut. Scopul e sa nu ramana glandul blocat si sa faca infectii de la smegma, dar nu e nimic complicat, incet incet va iesi si se va putea curata cum trebuie. Poti incerca si cu cateva picaturi de ulei de masline, sa se traga/ alunece si mai usor, fara sa il tina, noi nu am incercat asa dar am mai auzit.

Important e sa nu tragi agresiv, acest gen de gest lasa sechele pe viata, in rest e ok.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Mi-e groaza de decalotare. Pare asa complicat...

Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Eva, ma bucur sa te revad, chiar intrebam de tine. Mi-a fost frica ca ai nascut . Lasa ca bebe Noah va fi cumintel... oricum va admir pe cele cu bebei mici, mi se pare foarte dificil. Al meu e mare nici nu se pune...

Miruna lasa ca tot eroina se cheama ca esti.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Mi-am pus AMR...cred

Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile Thomas Bogdan

AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Mie pediatrul mi-a zis sa-i fac decalotarea in fiecare seara dupa baita si sa-l dau cu fluocinolon. A zis ca arata bine pt varsta lui dar sa-i dam preventiv..pana cand, nu se stieAdica sa-l ung cu o alifie care contine si antibiotic pana la noi ordine

P.S. CAUT PEDIATRU!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Mie pediatrul mi-a zis sa-i fac decalotarea in fiecare seara dupa baita si sa-l dau cu fluocinolon. A zis ca arata bine pt varsta lui dar sa-i dam preventiv..pana cand, nu se stieAdica sa-l ung cu o alifie care contine si antibiotic pana la noi ordine

P.S. CAUT PEDIATRU!!

Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010)

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Cate sute de ani are pediatrul tau? Schimba-l urgent si "recomanda-l" mai departe.

Primit PM-uri in legatura cu colaceii. Maine ma duc la banca sa iau extrasul si tot maine va zic exact cine ce a comandat. Voi mentiona sa trimita mix de culori pentru ca oricum, desi vorbim in engleza ne intelegem in chineza. Sper sa fie variate ca sa fie toata lumea multumita.

Nu am timp acum ca sunt rupta, Teo e cu o viroza urata de tot, are branula in mana si de luni abia in seara asta am observat o imbunatatire.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput