Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lidia_P am citit cu petitia la guvern pe 8dec, as merge si eu cu fetele daca e macar fara ploaie sa stam putin sa protestam.

Sunset asa au si ale mele - bubite mici si rosii la fundulet si intre picioare/cateodata. Succes sper sa va treaca.

Doura ce frumuasa e printesa taa ! Si cum rade ea asa sugubet.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fetelor, nu vreau sa fiu prea dura dar aveti mare grija cu aglomeratiile. Noi n-am fost cu Ati in aglomeratie si tot am luat virusul de enterocolita care circula in aer. E suficient sa stai langa cineva care are si nu-si da seama pentru ca poate avea incubatie mare. Noi am luat unul de la altul toata casa si e dezastru. Si in plus acuma cu toti racitii ca stiti ca in mall mai circula si cobza de bolnavi, mi s-a inatmplat de tatea ori sa trec pe langa cineva care tuseste sau stranuta fara sa-si puna mana la gura sau sa incerce sa aplece capul......nuuuu, cum ii vine hap te-a si improscat.
Si cel mai important nu lasati lumea sa se aplece peste carut, sau mai grav sa atinga copilul pe manute. Mie mi s-a intamplat si tot ei sunt suparati ca le faceam observatie ca vai doamne parca numai eu am copil si parca-i de cristal si se sparge. Lumea e rea. Eu si acuma cu Ati mare...la fel, mi-a luat-o una in brate fara sa ma intrebe daca eu sunt de acord, am simtit ca inebunesc. Eram intr-un magazin si Buni era afara cu Ati la usa, pana sa zic ceva...aia era cu fata mea in brate.

Syl, mami de Ati si acum in 36 sapt si 3 zile Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Beatrice,da, ne chinuim , dar vad ca nu il afecteaza, in sensul ca papa, creste, mai si doarme din cand in cand, face kk, pipi, de toate.Mi-e mila insa de el cand il doare.Am sa mai incerc Colieful, poate e mai de soi,ca e mai scump,80 de roni,parca.Ooricum,multumim de grija. Sper sa fii mai bine cu fisurile si sa nu iti afecteze alaptarea...stiu cat te-ai chinuit
Miruna mama, ce program de mucenic ai.Rabdare iti dorim!
Eu l-am dus pe bebe la baby-expo,si la super-market.Destul de infasurat, e drept, dar m-am gandit ca e hranit la san, are anticorpi,dar nu stiu daca m facut bine...
Sugubina,de unde ai luat pompa de san? daca nu ma insel e de la primii pasi, manuala,nu? si ai dat 50 de roni? ma storc astia ce preturi au pe la pompe
Simona, si bucuria noastra,Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Si acum sa ma plang... sa vedeti ce program are bebe Iustin...

5.15 trezire, papa, caca, papa, caca
6.30 nani
8.00 trezire, papa, caca, papa, caca, caca, caca,
9.30 nani
9.45 trezire
10.00 nani
10.20 trezire, papa, caca, papa, caca, caca
11.30 nani
12.30 trezire, papa, caca....etc etc.
14.30 nani

Papa si caca sunt puse exact cat a prestat . Degeaba i-am pus cos de gunoi in camera, imi trebuie tomberon! Logic ca am trecut la cei mai ieftini Pampersi pana isi va regla scaunele... Am ajuns sa il schimb si in 2 minute sa il schimb iar...

Hahaha, Miruna, sa ma pregatesc psihic? Cand te citesc, ma gandesc ca asta ma asteapta si pe mine. Luca nu era chiar asa de kkcios, acum e mai kkcios, face de 5-6 ori pe zi, cand eram mic nu era chiar asa, dar cu trezirile astea m-a rupt si pe mine. Iti trimit numai ganduri bune si ceva flori, ai toata stima si mandria:)))

Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna diminetzul si de la noi .. felicitari eliza si bine ai venit antonia
am fost la doctor ieri pt vaccinul de hepatita b ..pana sa-i faca vaccinul am crezut ca mor /...mi-era rau pt ca ma gandram a o s-o doara ..dar a plans dor putin cand a intepat-o apoi am luat-o in brate si s-a calmat imediat...are 4.800 kg si 56 cm ..a zis doctorul ca e f bine..

Ooofff, Doura, si eu la primul vaccin al lui Luca am plans, dar plangeam de rupeam, medicul pediatru nu mai stia cum sa ma calmeze, ma calma pe mine nu pe fi-miu ca plangeam eu mai tare. Nici acum mare cand il duceam la vaccin nu il puteam tine eu, il tinea sotzul, eu intorceam capul si ma uitam pe geam, mi se parea crunt. Acum nu mai plang, am plans prima oara cand era mic mic, dar nici bine nu imi e...Noroc ca el nu mai plange, nici nu apuca sa isi dea seama, dar pe mine tot ma doare...

Mergi la inceput

Eu tot 2 in 1, citesc cand mai pot.
Maine intru in s 37+, sunt cam la termen. Sper sa mai stea Noah inca o saptamana, apoi ii dau liber. Deocamdata nu da niciun semn ca ar vrea sa iasa, doar colul deschis 1 cm, atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Alina, am intrat de fapt sa vad ce mai faci, daca ai nascut! Muhahahaha! Acum e randul meu sa intreb ca o neghioaba "ai nascut? da' cand nasti? da' nu mai nasti odata?" cum ma intrebau si pe mine toti in ultima saptamana de sarcina. Stiu ca ai tot felul de griji, iti tin pumnii, o sa fie bine!

Ok, nu mai intru eu ca sa apari tu. Azi am fost la dr, m-am linistit, a zis ca imi pune perfuzie cu antibiotic in travaliu si sa incerc sa ajung cat mai repede, nu la contractii de 5 min. E drept ca am fost si cu Bogdan si el mereu face impresie, am reusit sa discut mult mai bine cu dr. M-a asigurat ca pana la 42 s nu provoaca nasterea, ca poate fi o mare greseala. Asa ca m-am inarmat cu multa rabdare, colul e de 2 cm si inchis.
Am pictat, am tricotat (pt prima data, cu un tutorial youtube, dar m-am plictisit dupa o fustita si o pereche de leg warmers pt Maria), acum fac jucarii mici si decoratiuni din fetru. Si multa curatenie. Cand fac toate astea nu ma gandesc decat la Miruna, cu decoratul si frecatul rosturilor cu periuta de dinti.

Imi pare rau pentru Serafim, multa sanatate! Noi, ca niciodata, am avut o saptamana buna de tot la Maria, nu a mai luat nimic de la gradi.

Si eu astept cu nerabdare povestea "banala" a nasterii lui Nectarie.
A, cred ca cel mai tarziu nasc pe 27 dec.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Danaint, la Sanador Victoriei sunt multi pediatrii buni. Eu ii stiu doar pe dr Jianu, Ulmeanu si Nitescu.

_

Mergi la inceput

Ralooka, nastere usoara si bb sanatos!!
Te asteptam dupa si pe forum!

_

Mergi la inceput

Miruna, hm... la primul copil nu era asa dramatic programul asta... dar mi-e frica la al doilea.

_

Mergi la inceput