Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Vasari, am cumparat wrap, dar astept sa mai treaca macar o luna, ca doctorii mi-au zis fara plimbari cu bebe in locuri publice. Ca altfel, iti dai seama, il lipesc de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice...o fi ea organizata, dar mie mi se pare ca papa la intervale lungi...eu am auzit mamici care imi spun ca puii lor papa la cate 2-3 ore..a mea inclina sa pape la 4 ore si mi se pare mare intervalul..papa in jur de 100-120 ml la masa si are cam 6 mese pe zi..uneori si 7...

Fetelor voi dati ceai la puiuti??EU II MAI DAU UNEORI, MAI ALES CA EA PAPA doar LP...

in rest doarme mult ziua...ai vostrii dorm?? si noapte avem spectacol

va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

socrii au venit ieri pt 4 zile, cu toate ca le-am zis sa nu vina ca nu primi vizite ei tot au venit de capul lor, alta chestie care m-a enervat si din primele minute in care au intrat in casa soacra-mea a inceput sa tuseasca si o facea si pe nis-naiul: ca acum a apucat-o tusea, ca nu stie ce are , csa nu avea nimik cand a plecat de acasa bla- bla

depresia am pus-o pe seama nedormitului.
vasari eu folosesc petru. initial , cand am ales numele am zis ca o sa folosesc robert, dar decand l-am vazut prima dsata ii spun petru, nu prea imi vine sa-i spun robert, nu stiu de ce, nu-mi explic, mi se pare ca i se potriveste mai bine petru

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Elfica, de ranile de la sani am reusit sa scap si eu tot cu creme.

Problema e acum ca sfarcurile sunt f f tari si ma dor f tare cand le strange bebe un pic in gurita ca sa suga. Pompa le trage fara sa le turteasca deloc si asa mai rezist. Nu stiu daca se intelege ce am vrut sa spun pt ca nu am explicat prea bine.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, m-am speriat de tot cu operatia asta. Deci eu am 6 saptamani fara 2 zile, galma o am cred de imediat ce an ajuns acasa-sau atunci am observat-o. E putin umflat acolo, si se simte tare la pipait. Nu doare, nu e rosie...

Maine imi vine o kinetoterapeuta acasa, sa vad cum il maseaza pe bebir

Azi am fost si am luat cadouri de mos nicolae fun! Am pus si cizmulite pt toata familia, ne-am distrat

Mergi la inceput

ratusca si la noi e show noaptea, doarme dupa-amiaza iar noaptea ma joaca pe degete: suge 10 minute doarme 15 , iar suge 5 minute adorame 10 , tot asa de la 4 dimineatza pana la 9

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Pe noi anul asta ne-a prins Moos Niculae nepregatiti. Eu la pat, Buni in spital cu Ati, tati e impartit intre mine si ele. E numai pe drumuri. Deci n-am avut timp de Mos desi bulina mea merita un camion de jucarii.

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 9 zile

Mergi la inceput

produc cap nou
putina rabdare ca ma misc incet cu o mana

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Fetele, nu vreau sa alarmez pe nimeni dar am inceput sa am contractii, suportabile dar neregulate! Am luat no spa si ma pun cumintica in pat! Pana acum am mers de 3 ori la toaleta si nu am facutnimic

Va tin la curent daca avanssam:)
Doamne ajuta!

Kitty 39+
echografic 40 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 sau 3 sau 4 sau 5 ZILE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ratusca, mie mi-a zis dr ca-i f. bine acum ca a mai crescut sa manance la 3-4 ore.

Raleli, nu-ti vine sa-i zici Robert pt ca-i mai de barbatel numele asta, nu de bebicimie asa mi se pare

Mergi la inceput