Nov-dec2010,Bv Siuta! Hai anes!Hai lorin!!(164)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Siuta, bravo!Te asteptam repede printre noi sa ne soui povestea nasterii.

Ratusca, pai papa foarte bine la 3-4 ore, e foarte organizata ratusca ta mica...

Elfica, da, este vorba de batista bebelusului care se conecteaza la aspiratorul de casa. Sunt foarte multumita de ea. Mai multumita chiar decat de aerosoli. Eu am cumparat-o de la Baby Expo (apropos a fost cineva la Kidex, cum a fost? impresii...)Se numeste Benny.

Da, Joy, vine Mosul la noapte. Eu ii pregatesc ghetutele si lui bebesi apoi filmez ca sa vada si el cand va putea intelege ce a primit de la Mosul in primul an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

beatrice a fost sotul la kidexpo. a zis ca e f slabutz fata de babyexpo, dar nu stiu cat a inteles el din expozitie, dar cica putine oferte, putini expozanti, mai mult jucarii

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Raleli te inteleg perfect. Eu nu suport sa mi-l ia nimeni in brate, uneori mi-e teama ca voi deveni foarte posesiva si astept sa-mi treaca repede starea asta de a nu ma putea desprinde de el. Ca-i rau si pt mine, ma desprind total de lumea incojuratoare, fara sa pot merge la un coafor, intr-un magazin, etc. Simt ca ma sufoc daca stau fara el si daca eu nu vreau sa-l las nici cu maica-mea, ce sa mai am pretentii sa-l las cu vreo bona. Desi nu am experienta, mi se pare ca nimeni nu-l ingrijeste mai bine ca mine. Acum am chemat-o pe maica-mea pt 2-3 zile, mai mult de gura sotului ca sa mai faca curat, mancare, dar cel mai bine ma descurc cand sunt doar eu cu bebe.

Mergi la inceput

Cand o vad pe maica-mea (e mama mea pe care o iubesc) ca mi-l ia in brate pe Robert al meu, mi se zbarleste parulsi saraca zice, mi-e si mie drag de el. O inteleg perfect si cu toate astea nu il las la ea in brate...Cand am iesit din spital, desi eram proaspat operata, eu l-am tinut pe bebe in brate. Vorba pediatrului: "E copilul tau, tu l-ai facut, ce sa caute altii sa ti-l ia in brate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multe lunite inainte Iustin si Leon!
Joy, multumesc!
Beatrice, daca tot esti asa atasata de bb si simti ca te izolezi, poti incerca sa folosesti wrapul, va fi o alta experienta. Vei putea merge oriunde cu aceeasi libertate. Si eu am fost la fel, de voie, de nevoie... nu avem pe nimeni in Bucuresti, eu nu am incredere in nimeni si sincer nici nu am putut sa o las macar o clipa altcuiva, dar wrapul mi-a dat o mobilitate extraordinara. Eu am alaptat si in public, cat mai discret, dar am alaptat. Maria nu a vrut bibe deloc, nici cu laptele meu, nici cu LP. A fost o perioada tare frumoasa, sper ca cea de acum sa fie si mai vesela.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

beatrice ma regasesc in spusele tale.

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ral_eli, imi place asa mult numele Petru... Chiar voiam sa te intreb ce nume folositi.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s40

Mergi la inceput

Hai ca eu scriu in reprize ca se mai trezeste bebe. Depresia ai avut-o poate din cauza socrilor care au tabarat pe tine din prima zi nu ti-au dat ragaz sa te cunosti intai tu cu bebe. Eu am luat exemplul Danei si am spus cunsostintelor ca pediatrul ne-a interzis vizitele. Si intr-un fel asa este, ca-i iarna si-i vremea virozelor. Si eu eram disperata cu mucisorii lui bebe...si ei pe capul meu. pt ca si eu deveneam irascibila din cauza vizitelor. altfel, n-am avut depresie. Cand ramneam eu cu bebe, singurul moment de plans era sa ma duc langa el si sa plang de.........fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fettelor ce ma distrati cu posesivitatea. Imi aminteste de mine la nasterea fetei...hhi. Sa vedem cum o sa fiu acum. Sper din tot sufletul sa fiu relaxata sa nu mai fiu atat de stresata, speriata, enervanta. Asta pentru amandoi, adica eu si bebe si apoi pentru toata casa.
Uff, mai am putin.

Ia spuneti-mi si mie cu sanii. Eu la prima sarcina aveam niste sani...waw, Pamela Anderson nu alta si madureau rau rau, abia puneam sutienul. Ei acum...nimic, sanii sunt moi, sfarcurile nu ma ustura. Ce o fi? Cumva semn ca nu o sa am lapte?

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 9 zile

Mergi la inceput

mi-am cumparat si eu un wrap elastic de pe wrap.ro, ca sa obtin mai multa libertate de miscare. inca nu am reusit sa-l probez, dar sunt in dubii pana la cate kg merge, macar pana la 6 luni sa-l pot folosi.

mami de Robert Petru

Mergi la inceput