Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
denisa, paula, mersi de raspunsuri... am nsite sprayuri de-alea dezinfectante...oare nu pot sa-l pulverizez si sa-l las asa cateva zile????
katalina, npc...sa-ti foloseasca...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bamboletta spune:
Eladeea-si eu ma gandeam la spray dezinfectant...dar cel care il am eu e parfumat si ma gandeam ca il baga in gurita..pana la urma am pus spirt intr-o sticluta de pulverizator si am pulverizat pe jucarii
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 STIU CA SPANACUL MERGE BINE CU CARTOFI LA BEBEI...insa: Important. Spanacul proaspat nu se depoziteaza timp prea indelungat. In primele 8 luni de viata nu este recomandabil sa se dea sugarului spanac, deoarece anumite substante continute in spanac se pot transforma in intestinul copilului in nitriti, care sunt daunatori. Din aceleasi motive spanacul ramas de la o masa nu se reincalzeste pentru a fi dat copilului... CICA CRUD CR FI MAI SANATOS, DAR CINE IL MANACA ASA? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
eu in salate inlocuiesc salata verde cu spanac
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Fetele, stiti cumva daca e voie baita dupa vaccin? ca parca ziceati ca nu...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ooana spune:
citat din mesajul lui katalina Cristina, pina la urma ce ai comandat,costum de spiridus sau mos craciun,>?mi-a placut si costumul de ren |
unde este costum de ren?
Noi 2
Victo spune:
cristina, eu le-am facut baita dupa vaccin. dc ti se pare suparat, marait..sau dc doarme, da-i pace.
azi am de gand sa il culc si eu mai devreme..
nici nu mai stiu cum sa ne impartim copiii sa dormim. i-am zis sotului sa doarma el cu cel mic si eu cu Stefan, sa vina sa ma cheme numa cd sa ii dau sa manance, ca eu la fiec. scancet il pun la SAN, ca sa nu il trezeasca pe Stefan- ca eu mai nou dorm cu amandoi, iar sotul in camera lui Stefan..ca la nebuni, vorba Otiliei.:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Tina, l-am trezit ca a fost musai... aveam demult programarea facuta... a plans la vaccin chiar cand il terminase de dat si l-am luat in brate- s-a calmat Am venit cu el acasa, pe masina deja adormise... l-am adus in casa, sa il dezbrac, s-a trezit, marait, bagat suzeta, adormit... Cat te-a costat tramsportul din State???? Ca io vroiam sa imi iau de la Old Navy, ca livreaza si in Ro, dar mi-am selectat hainuite de 90 de $ si transportul tot atat era... ASA ca am renuntat... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
noi tot de la Old Navy am platit 20% comision si 30 lei/kg transport in Ro
Noi 2
eladea2005 spune:
mai fetelor, m-ati dat gata cu spanacul...eu l-am gustat crud dar nu e ca salata...eu il mananc doar gatit....
oricum, copiii nu-l pot manca crud...cred....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Otiliav spune:
Eladea eu le-am bagat la masina de spalat pe cele care-s din material textil. Bine ca o pisica de la H&M a intrat la apa si nu se mai deschide bine dar Ana tot nu se indure sa o arunce ca era cadoul ei.
Cred ca n-am mai sterilizat suzetele de o luna Le spal cu detergent de vase ca altceva nu mi-a venit in cap.
Dar daca le dati cu spirt iese mirosul din ele perfect? Eu oricum nu-l irosesc pe asa ceva ca spirtul e interzis sa fie comercializat aici asa ca aducem din Ro cate o sticluta si il folosim cu masura.
Mai bine spray/gel dezinfectant care nu miroase.
Cristina, se poate face baie dupa vaccin. Cu inaltimea asa se mai intampla pana stau ei in picioare.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
tu fete , am fost iar la farmacie si am cantarit-o pe Isa, a iesit 8.620 fata de 8.910 aseara!!! si am mai fost la una mai in centru, tot 8.620 arata! pai atunci cum sa ma mai bazez pe cantarul ala, poate si sapt trecuta a aratat gresit 8.580. de fapt sigur, ca nu cred ca a pus doar 40 g!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)