Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Mov, carnita o introducem pe la 8 luni, dupa ou si peste.
Eu as incepe cu supa de legume, apoi legumele pasate, rind pe rind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La sectorul 1 mi-au spus ca in 3 luni sa astept indemnizatia.
Cred ca daca depaseti cele 60 zile nu mai primesti indemnizatia pentru lunile din urma. Dosarul ar trebui sa il primeasca totusi. Cred.

Eu sunt neagra de suparare. Stiu ca suntem in post si ar trebui sa fiu mai ingaduitoare, dar cu fiecare masa la care nu am lapte pentru Rebeca, imi urasc din ce in ce mai mult soacra. Nu am sa o iert niciodata pentru faptul ca mi-am pierdut laptele din cauza ei!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

La multe lunite, la multi ani! sanatate si fericire micilor sarbatoriti!:
Rebeca Stefania , de AdrianaBuc
Alexandru Radu, de nela_didea
Giulia, de luana081985

Crisulica... or mai fi iesind dintisori?

Larisa, tare Ale

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Si de la noi!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

TINA eu i-am dat fier Haussman timp de 6 saptamani. si cate un sfert de pastiluta de acid folic de 1 mg

PUIUTZ bine ai revenit! -am pe Raducu sa pape bine

ADRIANA incearca sa nu mai pui la suflet si bea lichide multe, poate revine lapticul. oricum, Rebe-Bebe e mare

DENISA incearca sa vorbesti cu el, ca tu trebuie sa fii acolo pentru bebelusii tai frumosi

si din partea noastra LA MULTI ANI!!!

Andra Maria, de Mycya
Clara Maria, de miha13gina
Andre , de stefania_97

eu nu cred ca ii cumpar sanie anul asta

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

cristina, pai eu numai citind ce patimesti tu in fiecare noapte, si ma ia asa cu groaza... asa-mi povestea si mie soacra de fiu-so, inainte sa ne casatorim, ca era rau de tot de mic -poate credea ca nu-l mai iau de sot . si marisor tot rau era, nu putea iesi cu el in oras ca se trantea de pamant in fata la fiecare vitrina cu masinute sau in parc daca vedea la alti copii... si-acuma tot copil e, dar parca s-a mai imbunat . bine ca nu seamana nici una din fete cu el! vezi, CRIS, pana la urma tot se cumintesc, mai devreme sau mai tarziu!

am glumit, scumpa, nu mai stiu ce sa zic de nazdravanul de Vladut, tu esti acolo mereu cu el si stii mai bine... ii trimite Isa un virtual, deocamdata. cand s-or intalni, om mai vedea

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Parca vb de sotul meu...asa anti reclama am avut si eu..si mereu imi zice ca ce copil cuminte ai...

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa Sper sa-i lumineze DD mintile sotului, sa va dea rabdare si intelegere, ca pt copii e f importanta implicarea ambilor parinti.

Adriana, scumpa mea, imi pare rau ca nu se poate altfel cu soacra... e nasol ca tot tu suferi desi ea improasca cu venin... calm, rabdare, sper sa descoperiti calea sa o tineti deoparte pe ea si relatia voastra sa nu aiba de suferit...

Eu am primit deja alocatia copilului. Astept CIC-ul. Eu am depus actele la inceputul lui septembrie.
Voi spuneti ca-s amarati ca vor dosar cu sina? La noi mai vor si cate 10 coli A4 pt fiecare dosar (atat ala de CIC, cat si cel pt alocatie)
Asta-i Romanica!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Gata am apucat sa citesc tot din urma!

Sanatate multa la delfinutii bolnaviori!

Denisa nu stiu ce sa-ti zic - si eu asa ma supar pe sot cateodata - la el nu exista trebuie sa faca ceva el face numai cand are chef ori cand ai copil trebuie devine prietrnul nostru vrei nu vrei. Vine de la sevici sta 5 minute cu ea, sau adoarme langa ea (pe covor) langa paturica si asta e tot - ori ziua mea incepe la 4-5-6 si se termina la 22-23 - mi-ar prinde bine niste ajutor macar la baita. Ma rog ... poate asa sunt ei, barbatii!

Eva nu mai e cel mai cuminte bebe - papa putintel -120-150ml, 4-5 mese/zi, ia in greutate putin ... ma gandesc ca e doar o faza si ca va trece. Ce e cel mai grav ca nu mai vrea bibe - papa ce papa apoi il scuipa. Ii dau san - dar nu prea stau bine cu lapticul.
O sa vad ce va mai fi!

Pup delfinutii tare dragi si cuminti!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Adriana - nu o poti da afara pe soacra si aduce lapticul inapoi? Bebe-Rebe e mai importanta decat oricine!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna seara mamici cu delfinasi.
Va multumim frumos pentru urari si, desi e cam tarziu, va invit la o feliuta mica de tort si un suculet.
Noi suntem bine suntem marisori deja si foarte rasfatati, vrem numai cu mami si mami nu mai are timp nici sa mearga la baie.
Uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si celor care au fost in zilele precedente cu scuzele de rigoare pentru intarziere.
Va pupacim taree de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata!

La multe lunite sarbatoritilor de azi

Sara Maria de Maurice
Bianca Maria de Michelle1981
Sara Elena de Danuta-bel

Sa cresteti mari, sanatoase si sa va bucurati familia!
Un buchet de si pt mamicile voastre!

Eu is terminata!!!Nu mai pot si nici nu stim ce sa mai facem cu Raducu. De cateva seri cand vine ora de culcare, la el zici ca-i zi......e plin de energie. Acum il legan pe picioare si doarme dar tareeee mult se mai foieste.

Mi-a spus pediatru ca anemia da stari de agitatie si am citit si pe net

Racusor, pe langa Fe ii dai si vit C?

Oare de maine va fi mai bine daca incepem sa luam fier? Oare sa asimileze asa repede? sau ma consolez singura cu ideea ca de maine va fi mai bibe.

Azi tb sa ma spal pe cap, sa merg la cosmetica si manichiura pt ca maine avem petrecere in familie. Socrul meu isi aniverseaza ziua de nastere si are ceva invitati......vroiam si eu sa arat bine....offf!!!

nu mai stiu ce vroiam sa spun.......

Somn usor delfinariu!

Scuzati tristetea mesajului:(

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput